ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εφοδος ΕΛ.ΑΣ σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Εξάρχεια: Βρέθηκαν τα γνωστά σύνεργα των «μπαχαλάκηδων»
Saturday
19/11/2022
18:59 GMT+2
Κείμενα Γνώμης "ταξική πάλη" μπαχαλάκηδες
0

Σχόλιο GMR:   Αυτά είναι τα σύνεργα της ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΗΣ “ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ”.

“Ταξικής πάλης” συντηρούμενης ποικιλοτρόπως, και από φανερά και από κρυφά και από συστημικά και από “αντιεξουσιαστικά” και από κοινοβουλευτικά/πολιτευόμενα ΚΕΝΤΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΑ, “ταξικής πάλης”.

1) “Ταξική πάλη”, 2) εγκληματικότητα όλων των ειδών και βαθμών, 3) δικαιωματικότητα συνδυασμένη με ιδιοτελή αξιοποίηση, 4) τηλε-εξαπάτηση και τηλε-τρομοκρατία, 5)  οπαδοκρατία παντός είδους με ιδιοτελείς ως σκοτεινές και εγκληματικές άκρες, είναι μερικά από τα βασικά συστατικά του εκ του ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ του ισχύοντος κοινωνικοπολιτικού συστήματος ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ επί της κοινωνίας.

Το ίδιο το σύστημα, η οικονομική ολιγαρχία εσωτερική και εξωτερική, μέσω της Βουλή πάντα, με έναν ολόκληρο θεσμικά, εξωθεσμικά (και παραθεσμικά) ελεγχόμενο δικαιϊκό κόσμο, με χρησιμοποίηση θεσμικά (και παραθεσμικά) δυνάμεων τάξης και ασφάλειας, και φυσικά ελέγχοντας/”διορθώνοντας” και την πορεία του εποικοδομήματος, εξαπατά, ελέγχει, διαιρεί, εκβιάζει, εξαγοράζει, επιβάλλει, καταστέλλει, τιμωρεί.

Κατά τα λοιπά, ας είμαστε ευχαριστημένοι όλα τα παραπάνω να γίνονται με στοιχειώδη καπιταλιστική “εκλογίκευση”, με επαρκείς γνώσεις επιστήμης-οργάνωσης, ευπρόσδεκτο κάτι το δυνατόν καλύτερο, για να μην υπάρχει (τουλάχιστον, γιατί για τα πολύ καλύτερα δεν αξιωνόμαστε όλοι οι αντί-καπιταλιστές) πέραν της προαναφερθείσας παντός είδους εκμετάλλευσης, περαν δηλαδή της ταξικής-πατριωτικής-ηθικής εκμετάλλευσης, και “λόγω ασχετοσύνης καταστροφή”.

_.

 

 

 

 

HellasJournal-ειδήσεις, 18 Νοεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

Επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στην πλατεία Εξαρχείων πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών δεδομένων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον συγκεκριμένο χώρο συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών σε κιβώτια, πέτρες και λοιπά οικοδομικά υλικά.

 

 

 

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Μολότοφ, εμπρηστικοί μηχανισμοί και… βαριοπούλες εντοπίστηκαν σε αποθήκη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Saturday
12/11/2022
16:26 GMT+2
Κείμενα Γνώμης μπαχαλάκηδες
0

Σχόλιο GMR: Επί δεκαετίες ανα-θρέφουν την προβοκάτσια (ακροδεξιά και ακροαριστερή, από Χρυσή Αυγή και Τάκη Μπαλτάκο ως Τάγμα Αζόφ και από “Ανταρσύα ο Θεός να την κάνει” ως υποστηρικτές της υποστηρικτές-καθοδηγητές πανεπιστημιακοί, νομικοί, διανοούμενοι, πολλοί δημοσίου-δεκο, πολλά θύματα αυτών. Σχετικοί τεκμηριωτικοί σύνδεσμοι, από δεξιά ΝΑΤΟΪΚΟ/ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ Συγχωρο-συγχαρητηριοχάρτι σε Τάγμα Αζόφ-Χρυσαυγήτικο και λοιπό Ακροδεξιό “Πατριωτισμό”! , Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε τεκμηριώνουν ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ οργανωμένες καταστάσεις κατά κάθε απόπειρας να λειτουργήσει η εργατική-λαϊκή παρέμβαση απέναντι στα ΜΕΓΑΛΑ εγκλήματα, όπως ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”.

Ποιοί, λέμε πάλι, ανα-θρέφουν αυτή την προβοκάτσια;

Απάντηση: Οι εντός και εκτός Ελλάδας πολιτικοί-πολιτευόμενοι, που διοικούν άμεσα ή έμμεσα, εμφανώς ή αφανώς, προβοκατόρικες (και λοιπές κατασταλτικές από τις κυβερνήσεις, τιμωρητικές, δολίως παραπλανητικές, κλπ) καταστάσεις που τους εξυπηρετούν, όπως τεκμηριώνει ο “Ριζοσπάστης” Καταστολή και προβοκάτσια πάνε χέρι χέρι (Α’ μέρος) και Κόκκινες Προβιές και … «φαντάσματα»(Β’ μέρος) για την κυβερνώσα προβοκάτσια και το μπαχαλορουβικωνοκουφοντινέϊκο από “αριστερά”.

Ποιοί αναλαμβάνουν την “εξ αριστερών” (η απάντηση*) ιδεολογική, νομική, οργανωτική, κοινοβουλευτική, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ αυτής της προβοκάτσιας;

Ποιοί, ενώ καταγγέλλουν αυτή την προβοκάτσια, δίνουν ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ στα εγκλήματα ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”. , με το επιχείρημα “το θέμα δεν είναι νομικό-το θέμα είναι πολιτικό“;

Απλά, τόσο απλά και χυδαία, οι από εδώ ΚΚΕ για τα 30 χρόνια από το Μάαστριχτ: Απαιτήσαμε να γίνει δημοψήφισμα – Δεν πρόκειται για ισότιμη και φιλική συνεργασία ως εδώ kke-lykos-me-provia-provatoy/ Ευρωκοινοβούλιο: Έδωσαν το λόγο στον καταδικασθέντα Λαγό – «Είναι μέρα ντροπής» .

 

(*) —  Προστασία για τις απειλές που δέχεται από αντιεξουσιαστές ζητά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων , Οι διαδηλωσίες(*) ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜέΡΑ25 , Επεισόδια στα Προπύλαια: Αντιεξουσιαστές κατά του μετρό στα Εξάρχεια πέταξαν μολότοφ στα ΜΑΤ, 15 προσαγωγές , Στα χέρια της αστυνομίας αντιεξουσιαστές που έρχονταν στη Θεσσαλονίκη με βαριοπούλες., όλα “καθαρή ταξική πάλη” (…γι’ αυτό και συντηρείται ομού με την ακροδεξιά ΝΑΤΟΪΚΟ/ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ Συγχωρο-συγχαρητηριοχάρτι σε Τάγμα Αζόφ-Χρυσαυγήτικο και λοιπό Ακροδεξιό “Πατριωτισμό”! , μετ’ επιμελείας από τους Επικυρίαρχους.

_.

 

 

 

 

newsbeast-κοινωνία, 2 Νοεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

Αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Ζωγράφου

 

Βόμβες μολότοφ, αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και άλλα «πολεμοφόδια» εντοπίστηκαν μετά από έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας σε αποθήκη εργαστηρίου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2/11) και από την έρευνα στο συγκεκριμένο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 8 βόμβες μολότοφ, 17 αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί, 8 ξύλινα στειλιάρια, 8 σιδερολοστοί, 3 βαριοπούλες, 2 σφυριά, 2 σκεπάρνια, 4 πριόνια, μπιτόνι, φλόγιστρο και γωνιακός τροχός.

Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ τα κατασχεμένα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

 

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Πηγή: newsbeast.gr