ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τσίπρας από το Λαϊκό: Η συλλογική ανάσταση θα έρθει με αγώνες και διεκδικήσεις
Sunday
02/05/2021
23:58 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλ. Τσίπρας Ε.Σ.Υ.
0

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και ραίνει τον Τσίπρα με λουλούδια πατέρα;

 

Σχόλιο GMR: Αν δεν υπήρχε πρώτη πρώτη η εσχάτη προδοσία, θα μιλούσαμε για εσχάτη αλητεία. Το θέμα είναι, τι συνδέει τον αλητοπροδότη με αυτούς που του προσφέρουν λουλούδια. Δεκτή προς συζήτηση κάθε ένσταση.

Βέβαια υπάρχει και η τρίτη άποψη πολύ πολύ θυμωμένη: “Αυτά που έκανε ο Τσίπρας είναι προδοσία,…,της Αριστεράς!. Αν καταλάβαμε καλά, απορούμε δηλαδή, υπήρξε ποτέ Αριστερά που να έβαλε τον εαυτόν της πάνω από την Πατρίδα…;;; Η ΚΑΘΕ “προδοσία της Αριστεράς” προϋποθέτει κάποια άλλη προδοσία τάξης-λαού-πατρίδας, κάθε δε προδοσία αντιστοιχεί σε κάποια κακή πράξη, που όποιος αποφεύγει να την διερευνήσει και ποινικά, κάπου είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.

Ίσως, η τρίτη άποψη διευκολύνει όσους θέλουν να αποφύγουν τον δύσκολο τριπλοσυνδυασμένο αγώνα (αγωνιστικά-νομικά-πολιτικά/Όχι κομματικά).

Μπορεί να μην γνωρίζουν αυτόν τον τριπλοσυνδυασμένο αγώνα βέβαια. Όμως, αυτά που αυτοί διδάσκουν για να μαθαίνουν οι νεότεροι, θα τους άρεσε να έχουν την τύχη αυτών που οι “δάσκαλοι” επιμένουν να αγνοούν;;;

Τι θέλουμε να πούμε; Ίσως και από την αρχή, ίσως και πιο αναλυτικά, ίσως και λίγο διαφορετικά.

Αν δεν υπήρχε πρώτη πρώτη η εσχάτη προδοσία του Τσίπρα https://greek-market-research.com/clink/omologia-tsipra-peri-katalysis-toy-syntagmatos/ , θα μιλούσαμε για εσχάτη αλητεία του Τσίπρα https://greek-market-research.com/clink/to-tsoglani-vasika-enochos-eschatis-prodosias/ . Το θέμα ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ είναι, τι συνδέει τον αλητοπροδότη με αυτούς που του προσφέρουν λουλούδια. Δεκτή προς συζήτηση κάθε ένσταση, ΑΛΛΑ, παρακάτω δίνουμε και κάποιες εξηγήσεις που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ γιατί ο Τσίπρας ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ και γιατί υπάρχουν πολίτες που τον ραίνουν με λουλούδια.

Πέραν των δύο πρώτων παραπάνω εκδοχών της πολιτικής προσωπικότητας του Τσίπρα, υπάρχει και η τρίτη άποψη πολύ πολύ θυμωμένη: “Αυτά που έκανε ο Τσίπρας είναι προδοσία,…,της Αριστεράς!.

Ίσως, η τρίτη άποψη διευκολύνει όσους αριστερούς(;) θέλουν να αποφύγουν τον δύσκολο τριπλοσυνδυασμένο αγώνα (αγωνιστικά-νομικά-πολιτικά/Όχι κομματικά) ΚΑΤΑ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.

Μπορεί να μην γνωρίζουν αυτόν τον τριπλοσυνδυασμένο αγώνα βέβαια και ό,τι δεν γνωρίζουν το διώχνουν μακριά, αν δεν μπορούν να το κοντύνουν. Η ουσία αυτής της τρίτης εκδοχής της πολιτικής προσωπικότητας του Τσίπρα, είναι πως τον ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ από τα συγκεκριμένα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ κατά της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και κατά του Ελληνικού Συντάγματος (συνολικά = σφετερισμός λαϊκής κυριαρχίας).

 

Ρωτάμε λοιπόν, όσοι αριστεροί θεωρούν πως ο Τσίπρας διέπραξε “προδοσία της αριστεράς” μπορούν να θεωρούν(;) πως αυτή η προδοσία (οι κάποιες συγκεκριμένες πράξεις του Τσίπρα δηλαδή) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ,

1)   ούτε με το ΔΙΚΑΙΟ και μάλιστα το ποινικό (“αυτές οι κατοχές είναι εθελοκατοχές” https://greek-market-research.com/clink/soimple-gioynker-gia-ekchorisi-ethnikis-kyriarchias/ + https://greek-market-research.com/clink/eschati-prodosia/ + https://greek-market-research.com/clink/korinthoy-dionysios-i-pagkosmia-elit-apofasizei-gia-tis-zoes-mas/ + ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ + https://greek-market-research.com/clink/o-ektelestis-ton-entolon-tis-chreokratias/ + https://greek-market-research.com/clink/ellada-provato-epi-sfagi/ + https://greek-market-research.com/clink/exomologisi-manitaki-i-troika-me-anekrine-san-mathiti/ + https://greek-market-research.com/clink/kyniki-paradochi-germanoy-ypex/ + https://greek-market-research.com/clink/peri-tis-symfonias-tis-20is-2-2015/ + https://greek-market-research.com/clink/taiped-organo-ekpoiisis-tis-perioysias-kai-katargisis-tis-ethnikis-kyriarchias-tis-elladas/ + http://greek-market-research.com/clink/katroygkalos-chrysogonos-tekmirionoyn-tin-eschati-prodosia-toys/ + https://greek-market-research.com/clink/oie-synenocho-to-dnt-kai-oi-oikonomikoi-thesmoi-se-paraviaseis-anthropinon-dikaiomaton/ + https://greek-market-research.com/clink/elliniko-dimopsifisma-2015/ + https://greek-market-research.com/clink/oie-apaitisi-gia-l-e-ch-amp-logodosia-ypaition/ + https://greek-market-research.com/clink/komvika-simeia/ .

 

2)    ούτε με το ΝΟΜΙΣΜΑ https://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ (το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ως μια εκ των βασικών προϋποθέσεων Εθνικής ανεξσρτησίας-αποτίναξης της Χρεοκρατίας μαζί με την καταγγελία και μονομερή διαγραφή του επαχθούς και απεχθούς Χρέους https://spiros26.files.wordpress.com/2009/10/cf80cf81cf8cceb3cf81ceb1cebccebcceb1-ceb5cebecf8cceb4cebfcf85-ceb1cf80cf8c-cf84cebf-ceb5cf85cf81cf8e.pdf );;;

 

3)    Ή μήπως θεωρούν (;) πως η Χρεοκρατία στην Ελλάδα είναι αναστρέψιμη μόνο από κυβέρνηση κάποιων που δηλώνουν κομμουνιστές, πχ https://greek-market-research.com/clink/kke-lykos-me-provia-provatoy/ , ή ΛΑ.Ε. https://greek-market-research.com/clink/lafazanios-politikantismos-gia-na-min-eimaste-anypopsiastoi/ , η οποία ΛΑ.Ε.,

      α)    αφού συναγελάστηκε μέχρις αηδίας με Καζάκη/ε.πα.μ. μέσω σειράς πολιτικών Ραδιοφωνικών και λοιπών κοινών εκδηλώσεων και

      β)   αφού οι υπουργοί και οι βουλευτές της του 2015 δεν είδαν δεν άκουσαν για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας(παρά και την https://greek-market-research.com/clink/i-mayri-vivlos-tis-ntropis/ ) θαμμένες στα υπόγεια του “Ναού της Δημοκρατίας” δηλαδή του Ναού του “τι κι αν είναι Κατοχή” Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού,

      γ)    το ‘στριψε πρόσφατα προς ΑΝΤΑΡΣΥΑ μεριά https://greek-market-research.com/article/allo-ena-ergodotiko-egklima-o-chamos-ton-3-ergolavikon-ergaton-se-erga-toy-diktyoy-toy-deddie-stin-eyvoia/ & https://greek-market-research.com/article/tragodia-stin-eretria-treis-nekroi-apo-ilektroplixia/ ,

     δ)     μέσω του προπομπού της εκλογικής συνεργασίας ΛΑ.Ε.-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δικτύου Υπεράσπισης Δημοκρατικών Δικαιωμάτων https://greek-market-research.com/clink/diktyo-yperaspisis-dimokratikon-eleytherion-ypografes-synenteyxi-typoy/ .

 

Εν πάσει περιπτώσει, οι πασχαλινές αντιμνημονιακες ευχές της G-M-R διαβιβάστηκαν και προς στελέχη των ΛΑ.Ε.-ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

https://greek-market-research.com/article/i-ellada-einai-poly-mikri-gia-na-echei-dika-tis-symferonta/

_.

 

 

 

Αλ. Τσίπρας, 2 Μαίου 2021

 

 

 

 

Ένα «μεγάλο ευχαριστώ» σε «όλους που είναι στην πρώτη γραμμή και βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που αγωνιούν και δίνουν τη μάχη της ζωής» μετέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψη του στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Μιλώντας με γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους στην καθαριότητα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είπε ότι αυτές τις μέρες που όλοι έχουμε ανάγκη να πάρουμε από το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, η σκέψη μας δεν μπορεί παρά να είναι «δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν μάχη και δίπλα σε εσάς που τους στηρίζετε 14 μήνες τώρα, που δίνετε από το υστέρημα της δύναμης σας για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους μας που δίνουν τη μάχη της ζωής».

Σημείωσε ότι «θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αρκούν λόγια ευγνωμοσύνης, αλλά πρέπει επιτέλους να υπάρξει και έμπρακτη στήριξη σε όλους εσάς, νοσηλευτές, γιατρούς, προσωπικό που δίνει αυτή τη μάχη».

(more…)