ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υπερψήφισαν την τροπολογία του υπουργείου Υγείας για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ
Saturday
14/05/2022
02:02 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΚΙΝΑΛ ΛΟΑΤΚΙ Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR: Ερώτηση από την κοινωνική μας εμπειρία επί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ τριών περιπτώσεων:

Δηλαδή, αν κάποιο άτομο έχει α) ορμονικό πρόβλημα ή ψυχιατρικό πρόβλημα (που διορθώνεται φαρμακευτικά ή ψυχιατρικά, ή, β) έχει υποστεί βίαιη ή χειριστική σεξουαλική επίδραση, ή γ) έχει κάποιο σχετικό ΚΑΙ με την σεξουαλικότητά του ψυχιατρικό πρόβλημα, αυτές οι τρεις περιπτώσεις, βάσει του νέου νόμου, θα παραμείνουν δίχως την πρέπουσα επιστημονική ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;

Διότι, αν για αυτές τις τρεις περιπτώσεις (ιδιαίτερα για την περίπτωση ανηλίκων ατόμων) ο νόμος προβλέπει (καλώς) επιστημονική υποστήριξη, επί της οποίας η συναίνεση, ή η μή συναίνεση, δεν ειναι πάντα δυνατές για αντικειμενικούς λόγους όπως πχ η μικρή ηλικία (πότε αποκτά πλήρη και ελεύθερη συνείδηση ΛΟΑΤΚΙ ένα άτομο;), προς τι το “παρών” ή η λευκή ψήφος;

Αν πάλι ο νέος νόμος δεν λαμβάνει (κακώς) υπ’ όψιν τις τρεις προαναφερθείσες και συχνά συμβαίνουσες περιπτώσεις, ακόμα χειρότερα και για τον νέο νόμο και για την λευκή ψήφο η το “παρών” δίκην Ποντίου Πιλάτου.

Τελικά, με πρόσχημα τις ΨΕΥΔΟθεραπείες σεξουαλικού προσανατολισμού, βλέπετε https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8603121/velgio-apagorevei-tis-therapeies-metastrofis-ton-loatki-atomon , η πολιτεία ενθαρρύνει την ΨΕΥΔΟ-ελευθερία επιλογής (βλέπετε ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ-ΔΙΑΔΟΣΗΣ) του κατά ΛΟΑΤΚΙ σεξουαλικού προσανατολισμού, διότι πολιτεία πλέον = Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνία

Αλλοίμονο στους ανθρώπους της εργασίας, (συμπεριλαμβανομενων όσων ΛΟΑΤΚΙ κατανοουν, ως ελευθερας βουλησης άτομα, την δυστυχια των τριων προαναφερομένων περιπτώσεων), που αντιλαμβάνονται το διαίρει και βασίλευε επί της κοινωνίας, στους ανθρώπους που δεν εχουν στον ήλιο (σε ΚΟΜΜΑ) μοίρα.

 

Ακόμη, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” ονόμασε τον γάμο ομοφύλων και την από μέρους τους υιοθεσία τέκνων, ο καθηγητής κος Θ. Ασκητής στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΪ 13/5/2022 ώρα 07:50.

Η G-M-R αντιτάσσει (σεβόμενη την ομόφυλη διαβίωση και τις ειδικές ρυθμίσεις επ’ αυτής της διαβίωσης-ως εκεί, όπου βέβαια αυτή αποτελεί προϊόν ελεύθερης ιδεολογικά-σεξουαλικά-βιολογικά επιλογής) όλα τα όσα σχολιάσαμε με αφορμή τις δηλώσεις του “πολίτη” Καπουτζίδη.

 

Ο κύριος καθηγητής, με σπουδαίες αναλύσεις στο αντικείμενο του, αδυνατεί να εξετάσει τις παραπάνω ενστάσεις μας, παρ’ οτι πολιτευόμενος (ως θέμα συνέπειας στον δημόσιο-δημοκρατικό διάλογο). Πιο πολύ, αδυνατεί ή δεν επιθυμεί, ο πολιτευόμενος κύριος καθηγητής, να συζητήσει τι πραγματικά σημαίνει κοινωνική απελευθέρωση https://greek-market-research.com/clink/loykas-axelos-xanadiavazontas-ton-gkramsi-ekdoseis-stochastis/ και τί δικαιωματισμός στα πλαίσια του διαίρει και βασίλευε https://greek-market-research.com/clink/zero-sum-game-kai-katastreptika-ta-anthropina-dikaiomata/.

_.

 

 

 

newsbeast.gr, 12 Μαίου 2022

 

 

 

 

Καταψήφισε η Ελληνική Λύση ενώ «παρών» δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

 

Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Υγείας που αφορά τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις σε όσους επαγγελματίες διαφημίζουν ή εφαρμόζουν πρακτικές μεταστροφής του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου σε ανήλικα πρόσωπα. Η τροπολογία που κατατέθηκε στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τον «Προσωπικό Ιατρό» υπερψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η Ελληνική Λύση καταψήφισε, ενώ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 επέλεξαν να δηλώσουν «παρών».

Με τη εν λόγω τροπολογία θεσμοθετείται η απαγόρευση της μεθόδου μεταστροφής, δηλαδή, κάθε απόπειρας που λογίζεται ότι επιχειρεί να αλλάξει αναγκαστικά το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα και την έκφραση φύλου ενός ΛΟΑΤΚΙ ατόμου. Ειδικότερα:

 

  • Απαγορεύεται η διενέργεια πρακτικών μεταστροφής σε ευάλωτα πρόσωπα και όποιος εφαρμόζει σε άλλους πρακτικές μεταστροφής πρέπει να έχει εξασφαλίσει προηγουμένως τη ρητή συναίνεσή τους
  • Απαγορεύεται για τους επαγγελματίες η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσκληση, προβολή ή διαφήμιση πρακτικών μεταστροφής που διενεργούν τόσο οι ίδιοι όσο και άλλοι τρίτοι, επαγγελματίες ή μη.
  • Οι παραβάτες μπορούν να υποστούν πειθαρχικές και διοικητικές κυρώσεις, ενώ μπορεί να τιμωρηθούν με ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή. Η επανειλημμένη τέλεση της ανωτέρω πράξης συνιστά επιβαρυντική περίσταση.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

ΚΙΝΑΛ: Τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει να συλλέξουν τις υπογραφές στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου
Tuesday
26/10/2021
02:05 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώρ. Παπανδρέου ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Αυτοί κι αν είναι ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ!!!

Φυσιολογικότατα και μεσ’ την “ΜΕΤΑ” ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

Αντί να έχουν να λογοδοτήσουν, υπερηφανεύονται κιόλας.

Να είστε όλοι καλά και ανενόχλητοι, αγαπητοί, μη συνεργαζόμενοι μεταξύ σας συντελεστές της G-M-R!!!

_.

 

 

 

 

newsbeast.gr, 21 Οκτ. 2021

 

 

 

 

Πρόκειται για πολύ γνωστά ονόματα που το καθένα έχει χαράξει τη δική του πολιτική πορεία και βρίσκονται στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού

 

Τρία πολύ σημαντικά πολιτικά πρόσωπα που όλοι τους έχουν διατελέσει υπουργοί σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast να συλλέξουν τις υπογραφές στήριξης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

 

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα και ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να καταθέσει πολύ περισσότερες από τις 45 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής (το 15% των μελών του οργάνου) που προβλέπει το καταστατικό (ή εναλλακτικά θα μπορούσε να καταθέσει 5.000 υπογραφές μελών του Κινήματος).

Ποιοι έχουν επιδοθεί όμως στον αγώνα δρόμου για τη συλλογή υπογραφών υπέρ του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ; Καταρχάς ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με το κόμμα το 2007 στη Λάρισα. Θυμίζουμε ότι είχε παραιτηθεί από μέλος του ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο του 2015 προκειμένου να προσχωρήσει στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών που είχε ιδρύσει εκείνη την περίοδο ο κ. Παπανδρέου και έκτοτε είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του.

Επικουρικά στο έργο της συλλογής υπογραφών συμβάλλει ο Μιχάλης Καρχιμάκης που τον Σεπτέμβριο του 2010 είχε προταθεί από τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου για γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και πράγματι, εξελέγη με ποσοστό αποδοχής περίπου 82%, ενώ την ίδια περίοδο διετέλεσε και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τέλος, σημαντικός είναι αυτή την περίοδο στο έργο της συλλογής των απαιτούμενων υπογραφών και ο ρόλος του πολύπειρου Δημήτρη Ρέππα που γνωρίζει καλά την ανθρωπογεωγραφία της Χαριλάου Τρικούπη. Στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου διετέλεσε υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2011 και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012. Νωρίτερα είχε περάσει επίσης ως πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενώ εκτέλεσε και χρέη υπουργού Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και κυβερνητικού εκπροσώπου στις κυβερνήσεις Σημίτη.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γεννηματά: Έχει δεσμευθεί ο πρωθυπουργός για συνομιλίες άνευ όρων με την Τουρκία;
Saturday
19/09/2020
18:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά
0

Σχόλιο GMR:   Ορίστε, ρωτάει η Γεννηματά αλλά τον Κωστίδη (Βλ.εδώ σχόλιο μας) κανείς δεν τον άκουσε;;;

._

 

 

 

Φώφη Γεννηματά, 17 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Σκληρή κριτική στην κυβερνητική διαχείριση των μεγάλων και ανοιχτών μετώπων που αντιμετωπίζει η χώρα έκανε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά από το βήμα της ΔΕΘ, αλλά παρουσίασε και ένα «πακέτο προοδευτικών προτάσεων του κόμματος για την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μίλησε και για μυστική διπλωματία, θέτοντας το ερώτημα «Μήπως ο κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για ένα διάλογο με την Τουρκία άνευ όρων και μας το κρύβει; Δεν έχει λευκή επιταγή να χειριστεί τα θέματα», είπε αναφορικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει από την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτά.

Σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση του κορονοϊού ανέφερε: «Η αποτυχία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού είναι ολοφάνερη. Έχασαν πολύτιμο χρόνο με την τακτική του “βλέποντας και κάνοντας” και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr