ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στήνουν κόμμα “επιφανών ομογενών”
Sunday
06/11/2022
16:48 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΚΟΜΜΑΤΑ Μαρία_Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
0

Σχόλιο GMR: Περί Αρχών, Σχεδίου “Ανατροπής και Αναδόμησης των πραγμάτων” Συνέντευξη Λουκά Αξελού: Πρέπει να γίνει ανατροπή και αναδόμηση των πραγμάτων , ουδέν σαφές παρ’ όλες τις ενδεχομένως καλές προθέσεις των “επιφανών ομογενών”.

Οσο για το προτεινόμενο από την σεβαστή κα Μ.Ν-Δ συνταγματικό δικαστήριο, αντιπροτείνουμε, πως το σύστημα του διάχυτου συνταγματικού ελέγχου σε όλα τα δικαιϊκά επίπεδα είναι απείρως δημοκρατικότερο άρα και λιγότερο δυνατό να ελέγχεται από τους “ειδήμονες” οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν μέσα απο την Εθνική Σχολή Δικαστών και όχι μόνο (η κατανόηση του Συντάγματος, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΚΟ, πρέπει να γίνει κτήμα όλων των Ελλήνων). Όμως, το “δημοκρατικότερο” χρειάζεται οργανωμένο αγώνα και για την επίτευξή του και για την συντήρηση-επιβίωσή του και όχι “ο καθένας χώρια” (ενώ Αυτοί “Βαράνε Όλοι Μαζί”) αρθρογραφία, σεβαστή κυρία Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη.

_.

 

 

 

 

Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Μαρία, 31 Οκτωβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Η Εστία της Κυριακής, η μόνη εφημερίδα που ήταν παρούσα στη συνάντηση στην οποία συζητήθηκε η ίδρυση νέου κόμματος “επιφανών ομογενών” , με σύνθημα “Πρώτη η Ελλάδα”, αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της κάποιες σωτήριες για την χώρα προτάσεις που, προς το παρόν, ανήκουν στη σφαίρα των προθέσεων – για να μην προσθέσω και της φαντασίας.

Ασχολούμαι, ωστόσο, με αυτά, γιατί στην περίπτωση που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, η Ελλάδα θα είχε ξαναγίνει “Ελλάδα”. Δηλαδή, κράτος ανεξάρτητο, που θα επιβάλλει τα εθνικά της συμφέροντα πάνω από τα όποια άλλα, που θα αντιμετωπίσει τον φθίνοντα πληθυσμό της με αύξηση γεννήσεων και όχι με μεταγγίσεις διαφορετικών λαών, θρησκειών και πολιτισμών. Που θα επανεξετάσει την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και την ντροπιαστική μετάλλαξη του “Όχι” σε “Ναι” στο δημοψήφισμα του 2015. Που θα ασχοληθεί με το μέγα μεταναστευτικό πρόβλημα, ώστε να μη συνεχιστεί ο θανατηφόρος κίνδυνος της δημιουργίας εχθρικού στρατού εντός των συνόρων μας. Που θα θέσει επιτέλους τέρμα στις ασύστολες συζητήσεις σχετικά με τα χωρικά μας ύδατα. Που επιτέλους θα συστήσει Συνταγματικό Δικαστήριο…

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Το δ – τι είναι, τι πρεσβεύει, τι επιδιώκει – Το δέλτα
Wednesday
24/03/2021
22:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΟΜΜΑΤΑ Το δέλτα
0

 

 

 

 

G-M-R, 24 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

 

Ωραίος ο Σ. Καλεντερίδης (οι υπογραμμίσεις & αριθμήσεις έργο Διαβόλου!): “(1) Ξεκινάμε συγκεντρώνοντας υποστηρικτές από όλη την Ελλάδα. Η αύξηση των υποστηρικτών θα οδηγήσει σε ανάλογη (2) κλιμάκωση της πολιτικής μας πίεσης προς το πολιτικό σύστημα, με (3) προσέγγιση βουλευτών και αξιωματούχων για την προώθηση ιδεών και πρακτικών «κοινής λογικής» στη χώρα. Στην περίπτωση που (4) τελικά το σύστημα δεν «ενδώσει», και (5) κατόπιν συγκέντρωσης σημαντικής πολιτικής δύναμης μέσω υποστηρικτών, το δέλτα θα καταλήξει στη (6) δημιουργία πολιτικού φορέα ικανού να εκφράσει τους υποστηρικτές του.

 

Πώς πίεσε (2) το δέλτα το πολιτικό σύστημα;

Μα, με βασικές τις παρακάτω θέσεις (μην φαντασθείτε Χρεοκρατία-εκχώρηση λοιπής κυριαρχίας):

  • Το τέλος στο διορισμό και τον έλεγχο των δικαστικών από τους πολιτικούς
  • Η απόλυτη ανεξαρτησία δήμων και περιφερειών
  • Η υποχρεωτικά δημοκρατική λειτουργία των κομμάτων
  • Η κατάργηση της ασυλίας και των προνομίων των βουλευτών και υπουργών,

Πώς θα αγωνιστεί για τις βασικές του θεσεις;

Μα, μέσω της συμμετοχής του στα “των προνομίων των βουλευτών και υπουργών”.

 

Πηγή: todelta.gr

 

 

Στο κόμμα του Τράγκα Ραχήλ Μακρή και Καζάκης του ΕΠΑΜ
Sunday
07/03/2021
18:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας Δημ. Καζάκης Ε.ΠΑ.Μ. ΚΟΜΜΑΤΑ Ραχήλ Μακρή
0

Σχόλιο GMR: Οι ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ επελαύνουν! Προς διαχωρισμό/μακριά κι αλάργα από τους τιμωρούς των ηλιθίων, βλέπετε εδώ: https://greek-market-research.com/clink/g-kontogiorgis-prepei-na-pane-fylaki/ και εδώ:  https://greek-market-research.com/clink/ethniki-kai-patriotiki-enotita/

Να το πούμε και διαφορετικά, κύλησε ο τέντζερης-Καζάκης, ο “Εργάζομαι στην J.P.Morgan Νοτίου Ευρώπης”,  ο άνθρωπος του 2011/ΕΠΑΜ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (” τι είναι και τι θέλει του ε.πα.μ.”) και ο άνθρωπος /ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ αρχές 2012/ΕΠΑΜ ΚΟΜΜΑ,   ο  “γίνεται κίνηση θα διώξουμε την Παπαρήγα και θα πάρουμε το Κόμμα“, ο άνθρωπος /ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ και βρήκε το καπάκι-τον ΔΕΞΙΟ perfomer wikipedia.org/wiki/Γιώργος_Τράγκας τον “Είμαι δεξιός και Σαμαρικός”, τον  “Ευθέως σας λέω ότι ήμουν και είμαι υπέρ του ευρώ” από: facebook.com/giorgostragas αλλά και από το [ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”]

και αν θέλετε να μάθετε και σήμερα τον τρόπο με τον οποίο ο Γ. Τράγκας θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ακούστε το ηχητικό περί το 20 λεπτό και στο 23 λεπτό

. κι’ αν με ρωτήσετε τι θα κάνει το κίνημα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” θα σας το πω σε 100 εκπομπές μέχρι τις εκλογές. ….. Δεν πρόκειται να πάρουμε φόρα να βγούμε από την Ενωμένη Ευρώπη όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αλλά, πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι όπως στη τάξη παλιά, εκεί στις Βρυξέλλες. Πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι και να φωνάζουμε, εδώ – εδώ – εδώ ! Ενίσταμαι, εδώ ενίσταμαι.

Ως προς την, μέσω κόμματος Τράγκα σωτηρία ημών, και από την κυρία Ραχήλ Μακρή, απλώς παραθέτουμε την παρακάτω ανάρτησή μας: https://greek-market-research.com/article/mia-alli-optiki-gia-ton-tzortz-floint-apo-tin-rachil-makri-epaize-se-porno/.

_.

 

 

SLpress-Ειδήσεις, 7 Μαρτίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Μετά τη μεταγραφή της Ραχήλ Μακρή, ο Γιώργος Τράγκας εξασφάλισε για το κόμμα του και τον επικεφαλής του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη.

Ο Δημήτρης Καζάκης και το ΕΠΑΜ είχαν συνεργαστεί με το κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή στις εκλογές του 2012, όταν και είχαν καταγράψει από κοινού 0,92%. Στις ευρωεκλογές του 2014, το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) με αυτόνομη κάθοδο πήρε 0,86% και στις βουλευτικές του 2015 0,77%. Συνεργάσθηε με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας στις βουλευτικές του 2019, αλλά από κοινού πήραν 0,5%.

Επειτα από απόφαση του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ, του οποίου ηγείται ο Δημήτριος Καζάκης, αποφασίστηκε η συνεργασία του με το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι» του Γιώργου Τράγκα. Η Ραχήλ Μακρή είναι επίσης αρχηγός κόμματος –του «Μετώπου Νίκης».

Πηγή: slpress.gr

 

«Ελεύθεροι Άνθρωποι»: Νέο κόμμα με επικεφαλής τον Γιώργο Τράγκα
Saturday
13/02/2021
16:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας ΚΟΜΜΑΤΑ
0

Σχόλιο GMR: Ακόμα ένας, ΤΙΜΩΡΟΣ των ΗΛΙΘΙΩΝ!!!

Γιώργος Τράγκας: Είμαι δεξιός και Σαμαρικός, …,”Ευθέως σας λέω ότι ήμουν και είμαι υπέρ του ευρώ”

προσθέτουμε και το επίσημο βιογραφικό του Γιώργου Τράγκα:  wikipedia.org/wiki/Γιώργος_Τράγκας ,

και αν θέλετε να μάθετε και σήμερα (εκτός των όσων το 2012 έλεγε, 1ο λινκ πιο πάνω) τον τρόπο με τον οποίο ο Γ. Τράκας θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ακούστε το ηχητικό στο 23 λεπτό.

…. κι’ αν με ρωτήσετε τι θα κάνει το κίνημα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”  θα σας το πω σε 100 εκπομπές μέχρι τις εκλογές. ….. Δεν πρόκειται να πάρουμε φόρα να βγούμε από την Ενωμένη Ευρώπη όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αλλά, πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι όπως στη τάξη παλιά, εκεί στις Βρυξέλλες. Πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι και να φωνάζουμε, εδώ – εδώ – εδώ ! Ενίσταμαι, εδώ ενίσταμαι.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Στο κόμμα του Τράγκα Ραχήλ Μακρή και Καζάκης του ΕΠΑΜ

Το ΕΠΑΜ με στροφή 180μοιρών ανακοίνωσε συνεργασία με το κόμμα Τράγκα

Το φιάσκο της συνεργασίας του Γιώργου Τράγκα με το ΕΠΑΜ

Τράγκας: Αποχώρησε από το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι» και ο Νικολόπουλος

Η οικονομική ελευθερία ευνοεί την εισοδηματική κινητικότητα σύμφωνα με το Ινστιτούτο Fraser και το ΚΕΦίΜ

ΚΙΝΑΛ: Τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει να συλλέξουν τις υπογραφές στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου

 

 

_.

 

 

 

Γ. Τράγκας, 11 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

Επικεφαλής νέου κόμματος ο Γιώργος Τράγκας. Κάλεσμα στους πολίτες να γραφτούν μέλη και να δραστηριοποιηθούν πολιτικά.

 

Την απόφασή του να εμπλακεί ενεργά με την πολιτική και να δημιουργήσει το δικό του κόμμα ανακοίνωσε ο Γιώργος Τράγκας.

Μέσα από το ραδιόφωνο του Crash, ο γνωστός δημοσιογράφος απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ενταχθούν στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων και να γραφτούν μέλη, σε όλη τη χώρα, ζητώντας τους να δραστηριοποιηθούν πολιτικά.

Ο Γιώργος Τράγκας είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας».

(more…)

Πρυτανεία ΕΜΠ μετά την επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη: Δεν τρομοκρατούμαστε
Saturday
10/10/2020
19:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΟΜΜΑΤΑ
0

Σχόλιο GMR: Κομματικές νεολαίες, κουκουλοφόροι και μαγκουροφόροι, καθηγητές άκρως συστημικοί, και φοιτητές που αηδιάζουν την Ελλάδα της κομματοκρατίας και της δηθενιάς. 

._

 

 

 

 

newsbeast.gr, 9 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

Επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (09/10) στα γραφεία του πρύτανη του ΕΜΠ, στην Πολυτεχνειούπολη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι νεαροί προκάλεσαν φθορές, καθώς πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Επίσης, η ομάδα των 10 με 15 ατόμων πέταξε επίσης φέιγ βολάν που έγραφαν: «Κάτω τα χέρια από το κτίριο Γκίνη και το κάτω Πολυτεχνείο», αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη δράση αποτελεί «πολιτική παρέμβαση».

«Η πρυτανεία του ΕΜΠ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν τρομοκρατείται και συνεχίζει το έργο της με προσήλωση και αποφασιστικότητα για την πρόοδο του ΕΜΠ, με αρωγό τη σύμπνοια της κοινότητας του ΕΜΠ, φοιτητών και προσωπικού, απέναντι στη βία και την παρακμή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρυτανεία του ΕΜΠ, σχετικά με την επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με την Πρυτανεία, λίγο μετά τις 10 το πρωί, ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο κτίριο Διοίκησης του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου με σφυριά, λοστούς και μπογιές, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές στο γραφείο του Πρύτανη και σε διπλανά γραφεία. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έχουν ασκηθεί ήδη οι νόμιμες ενέργειες και έχουν επιληφθεί τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

«H ακαδημαϊκή κοινότητα και η Πολιτεία οφείλουν να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών, που επί χρόνια ταλανίζουν τα ελληνικά πανεπιστήμια», καταλήγει η πρυτανεία του ΕΜΠ στην ανακοίνωσή της.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Οι ηγεμονικές δυνάμεις και οι εγχώριοι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας
Sunday
07/06/2020
23:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑ Παναγ. 'Ηφαιστος
0

 

Παν. Ηφαιστος, 7 Ιουνίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Οι εγχώριοι καρεκλοκένταυροι, συνήθως εντολοδόχοι των ξένων, υποκλίνονται αντί να διαπραγματεύονται. Τα μέλη των σημερινών πολιτικών ρευμάτων το μόνο που κατορθώνουν είναι να ανακυκλώνονται στις καρέκλες της εξουσίας και κατόπιν έξωθεν συστάσεων να υιοθετούν πολιτικές.

Για να μείνουν καθισμένοι στις καρέκλες μετατρέπονται σε Κίρκη που προσφέρει μαγικά φλιτζάνια φίλτρων, που θυμίζουν έντονα τις χειρότερες μέρες πελατειακών συμπεριφορών. Και όλα αυτά όταν είναι ολοφάνερο ότι τα κόμματα καταχρέωσαν το κράτος, ακύρωσαν κάθε κίνητρο επιχειρηματικότητας, δρομολόγησαν την εκποίηση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας και οδήγησαν στην εξορία εκατοντάδες χιλιάδες ταλαντούχους νέους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Σε τι συμφωνούν 100% όλα τα ελληνικά κόμματα
Monday
06/01/2020
14:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Σωτήρης Καμενόπουλος
0

Σχόλιο GMR:   Άλλο θέμα η οφειλόμενη (στον α’ ή β’ βαθμό) στην ανθρώπινη δραστηριότητα κλιματική αλλαγή και άλλο θέμα η υπαγωγή του θέματος στην κρίση και στην εξουσιαστική διαχείρισή του από τους ίδιους τους υπαίτιους.
Προβληματιζόμαστε με τους δημοσιολογούντες (όσους διαθέτουν αυτό το προνόμιο, να εκθέτουν απόψεις μη δεχόμενοι όμως επικοινωνία και συνέργεια με τον “απλό” λαό, άλλως θα μιλούσαμε για ενεργούς συμπολίτες) που έχουν λησμονήσει πως η σύμφωνα με το Σύνταγμα – κατακτημένο νομικό πολιτισμό προστασία λαού-πατρίδας-περιβάλλοντος, διαχειρίζεται από υπαιτίους-ενόχους σοβαρών αδικημάτων, περιβαλλοντικών (βλέπετε ενδεικτικά την ρύπανση και την γεωλογική υπονόμευση της Δυτικής Μακεδονίας από την ΔΕΗ), έως και πολλαπλώς κακουργηματικής φύσης, όπως σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας-εσχάτης προδοσίας.
Ας σκεφθούμε για τους ενδεχόμενους και πιθανούς περιβαλλοντικούς κινδύνους, ξεκινώντας από την σουρωτηροποίηση της Μεσογείου
(και τα απαιτούμενα αντίστοιχα μέτρα πρόληψης-προστασίας, περιλαμβανομένων σε αυτά ίσως και των αριθμητικών-εκτατικών και άλλων ενδεχόμενων περιορισμών των εγχειρημάτων), έως και την fast track και μακράν κάθε εργατικής-διεπιστημονικής-λαϊκής-διακρατικής συμμετοχής (όσον αφορά τα επικίνδυνα λόγω υποθαλάσσιας γειτνίασης/συνωστισμού, “κρατικά οικοπέδα”) έναρξη των ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ παρεμβάσεων.
Οι έννοιες της προστασίας του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, της διασύνδεσης υγείας και ασφάλειας εργασίας με το περιβάλλον, των ατυχημάτων μεγάλης έκτασης, αξιοποιήθηκαν στην Ελλάδα από την κρατική και Ευρωπαϊκή ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

Αυτή η χρηματοδότηση πήγε στράφι (αλλά σε κάποιες τσέπες), διότι γινόταν ΑΝΕΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΕΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ και νομοθεσίας υ.α.ε..

Αυτή η χρηματοδότηση γινόταν ΥΠΕΡ προγραμμάτων/εκδηλώσεων/θέσεων εργασίας, ΔΙΑΝΕΜΟΜΕΝΗ ποσοστιαία αναλόγως της αντιπροσωπευτικοκοινοβουλευτικής δύναμης (ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ), σε οργανισμούς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνδικαλισμό, επιμελητήρια και με τον διασυνδεόμενο ιδιωτικό τομέα (εξωτερικές υπηρεσίες προστασίας υγείας και πρόληψης κλπ, πολλές προσαρμοσμένες/ενδεικτικά κτίριο Marfin, στο εργοδοτικό και το ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτικό σύστημα, όπως με τραγικό τρόπο αναδεικνύουν εργατικά και περιβαλλοντικά ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ “ατυχήματα” και ασθένειες).

 

 

Σωτήρης Καμενόπουλος, 6 Ιανουαρίου 2020

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Αφορμή για το παρόν άρθρο στάθηκε ένα καταπληκτικό άρθρο του Βαγγέλη Γεωργίου στο SLpress.gr με τίτλο “Γιατί δεν διαφωνούν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ”, το οποίο ομολογώ θα το κρατήσω στο αρχείο μου προς κατανόηση όλων των επόμενων πολιτικών γεγονότων τα οποία θα αφορούν τη χώρα μας. Ο κ. Γεωργίου επικαλέστηκε έρευνα του vouliwatch, σύμφωνα με την οποία «στο 60% σχεδόν των ψηφοφοριών, τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ταυτίστηκαν πλήρως».

Η κατακλείδα του άρθρου του κ. Γεωργίου περιγράφει ίσως τα θεμέλια της περίεργης συναίνεσης των κομμάτων: τα κόμματα «δεν έχουν περιθώρια διαφοροποίησης. Ωστόσο, ο καθένας τους θα μιλάει πάντα για το καλό του έθνους διότι τα χρήματα εκλογής είναι πολύ καλά για το… καλό του κόμματος». Στο παρόν άρθρο θα καταδειχθεί μία ακόμη περίεργη συναίνεση των κομμάτων η οποία ξεπερνά κατά πολύ το 60% της συναίνεσης του ευρήματος του vouliwatch.

Η συναίνεση των κομμάτων, στην οποία θα αναφερθώ σήμερα αγγίζει το 100%. Σε ποιο θέμα τα ελληνικά κόμματα συναινούν σε ποσοστό 100%; Στο θέμα της κλιματικής ψευδοκρίσης. Όλα τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής έχουν υιοθετήσει το ψευδέστατο θεώρημα της κλιματικής κρίσης. Δεν υπάρχει ούτε ένα κόμμα στη Βουλή το οποίο να διαφοροποιείται.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Το νέο πατριωτικό κόμμα που γεννήθηκε από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία
Friday
08/02/2019
19:29 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΟΜΜΑΤΑ
0

 

Σχόλιο G-M-R :   Τα μνημόνια γέννησαν πολλές διακηρύξεις/κόμματα, για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ, ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Η συμφωνία των Πρεσπών γεννά και αυτή νέες διακηρύξεις/κόμματα με προμετωπίδα, “Η Μακεδονία είναι Ελληνική” κλπ.

Όμως και τα Μνημόνια και η Συμφωνία των Πρεσπών, καταλύουν και το Σύνταγμα και την Εθνική Ανεξαρτησία και τα Δικαιώματα Λαού και Πατρίδας.

Το Ελληνικό Σύνταγμα ΟΡΙΖΕΙ με το άρθρο 120Σ, τον ΕΦΙΚΤΟ-ΔΙΚΑΙΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων καταλύσεων.

Κάθε ενέργεια ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ των όσων το άρθρο 120Σ ΟΡΙΖΕΙ, συνιστά ιδιοτελώς ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ-ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΔΡΑΣΗ.

 

 

 

 

Ελληνική Πολιτική Συνείδηση» (Ε.ΠΟ.Σ.), 8 Φεβ. 2019

 

Την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα, που θα ονομάζεται «Ελληνική Πολιτική Συνείδηση» (Ε.ΠΟ.Σ.), ανακοίνωσε σήμερα ένας από τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Μιχάλης Πατσίκας ανέφερε πως πρόκειται για ένα «πατριωτικό, δημοκρατικό, πολιτικό κίνημα» το οποίο είχε ως προμετωπίδα, και όχι ως μοναδικό ενδιαφέρον, τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Απαντώντας αργότερα σε σχολιαστή στη σελίδα του στο Facebook, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία «με διψήφια νούμερα, ο κ. Πατσίκας απάντησε:

«Ευχαριστούμε Θεόδωρε. Το ότι ανησυχεί το σύστημα είναι καλό δείγμα. Εξάλλου δεν θα είμαστε μόνοι μας αλλά σε μετωπική συγκρότηση με άλλα πατριωτικά δημοκρατικά κόμματα. Φυσικά η ουσία είναι οι απλοί πολίτες να δημιουργήσουν τις ομάδες βάσης όπως λέμε στο καταστατικό λειτουργίας»

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Στην Ελλάδα των μνημονίων ιδρύθηκαν πάνω από 60 νέα κόμματα
Tuesday
29/01/2019
20:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΚΟΜΜΑΤΑ
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Νέο κόμμα-στήριγμα του “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού!

Μέχρι 9/4/2017 Η Ελλάδα ήταν “το καλύτερο εργοστάσιο παραγωγής κομμάτων”

Έκτοτε “προοδεύουμε” ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να θριαμβεύει ο “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός.

 


 

 

Η καθημερινή”, 9 Απρ. 2017

 

Πως θα μπορούσε η Ελλάδα να βγει από την 7ετή – πλέον – κρίση; Ποια είναι η λύση; Η απάντηση σε αυτό το μόνιμο ερώτημα των τελευταίων ετών μάλλον είναι «με την ίδρυση ενός κόμματος». Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός πως αρχής γενομένης από τον Απρίλιο του 2010 όπου η χώρα εισήλθε και με την βούλα στον «αστερισμό» των μνημονίων, επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, μέχρι και σήμερα έχουν ιδρυθεί πάνω από 60 (!) κόμματα.

Χαρακτηριστικό και αυτό της πολυδιάσπασης της ελληνικής κοινωνίας αλλά και της εδραιωμένης αίσθησης πως το πρόβλημα είναι αμιγώς πολιτικό και όχι κοινωνικό, δομικό ή ακόμα και λανθασμένης νοοτροπίας εν γένει.

Ο αριθμός ρεκόρ που καταγράφεται παρακάτω σίγουρα μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο κοινωνιολογικής μελέτης.

Το βέβαιο είναι πως τα τελευταία 7 χρόνια τα κόμματα ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο και οι νέοι πρόεδροι επιδιώκουν να αποκτήσουν μερίδιο στήριξης από την έτσι και αλλιώς κουρασμένη κοινή γνώμη, η οποία σε ουκ ολίγες περιπτώσεις φαίνεται πως βρίσκεται σε vertigo.

Η εξέλιξη ωστόσο των κομμάτων αυτών – μετρήσαμε πάνω από 60- είναι σαφώς διαφορετική. Άλλα δεν καταφέρνουν καν να κατέβουν σε εκλογές, άλλα να μπουν στη Βουλή, ενώ άλλα σαφώς τα λιγότερα έχουν διαδραματίσει ρόλο, όπως οι ΑΝΕΛ που έφτασαν να είναι συγκυβέρνηση. Πολλά από αυτά βέβαια έχουν παίξει και τον ρόλο του «διαπραγματευτικού όπλου» για την μεταπήδηση των επικεφαλής τους εκ των υστέρων σε μεγαλύτερο πολιτικό φορέα.

Ας επιχειρήσουμε να τα καταγράψουμε ανά έτος.

2010

Το πρώτο κόμμα που γεννήθηκε αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και χωρίς η ελληνική κοινωνία να έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τι ακριβώς συνέβαινε, ήταν τον Ιούνιο του 2010 η «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη. Διαδραμάτισε ρόλο στην Κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς συμμετείχε στην τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Ακολούθησε φθίνουσα πορεία και σήμερα έχει συμμαχήσει με το ΠΑΣΟΚ, δημιουργώντας την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

(more…)