ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μία άλλη οπτική για τον Τζορτζ Φλόιντ από την Ραχήλ Μακρή: «Έπαιζε σε πορνό»
Saturday
06/06/2020
14:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ραχήλ Μακρή
0

Σχόλιο GMR: Η ιστοσελίδα μας, ή G-M-R, διατηρεί την από μέρους μας συνεργειακή διάθεση και ως προς την υποστήριξη και αλληλεγγύη και ως προς το περιεχόμενο του site. Ενίοτε, αντιμνημονιακές ιστοσελίδες, σχήματα, πρόσωπα, παραβαίνουν ηθικές αρχές, παραβιάζουν κομβικά σημεία του αντιμνημονιακού “είναι”, ή προβαίνουν σε αναρτήσεις και πράξεις που είτε εξυπηρετούν την Μνημονιακή πλευρά, είτε στερούν από σοβαρότητα εαυτούς. Πρωτεύον για εμάς είναι, το αν το περιεχόμενο των συνεργειακών στην G-M-R προβολών σχημάτων, προσώπων κλπ, έχει να δώσει πολλά από το 2010, ανεξάρτητα από όση ενδεχόμενη ζημιά κάνει, την οποία ζημιά βεβαίως επισημαίνουμε στις αναρτήσεις μας όπως αυτές μεταφέρονται στην στήλη “Συγγραφείς”.

Μετά τις εδώ δηλώσεις της κας Ραχήλ Μακρή, θεωρούμε πως όταν η πολιτική και ιδιαίτερα η επαναστατική, εμπλέκεται με αναφορές τύπου σεξοσκανδαλοθηρικών μέσων “ενημέρωσης”, διαγράφουμε το tag Ραχήλ Μακρή από την ιστοσελίδα μας (στήλη “Φιλικές ιστοσελίδες”), θεωρώντας πως οι αρκούντως θορυβώδεις αντιμνημονιακές της παρεμβάσεις, υποστηρίχθηκαν από πλευράς μας λόγω ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, αλλά, ως εδώ.

 

 

 

 

Ραχήλ Μακρή, 5 Ιουνίου 2020

 

 

Η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης», Ραχήλ Μακρή τοποθετήθηκε μέσω του προσφιλούς της social media, του Facebook, για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλοιντ. Ένα γεγονός που έχει πυροδοτήσει πλήθος αντιδράσεων, διαδηλώσεων και ταραχών εδώ και 10 ημέρες.

Η Ραχήλ Μακρή ποστάροντας ένα δημοσίευμα ελληνικού Μέσου αναρωτιέται: «Τελικά πέθανε από κορονοιό όχι από ασφυξία όπως λένε τα ΜΜΕ;».

Λίγη ώρα νωρίτερα η επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» είχε προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα καθώς έγραψε: «Το cbs λέει ότι γνωρίζονταν με τον αστυνομικό και ότι δούλευαν στο ίδιο club. Όπου γράφουν το όνομά του σε πορνό σβήνουν τα πάντα. Αλλά η εταιρία πορνό που έχει τα δικαιώματα δεν το έχει σβήσει και γυρίζει παντού. Το βίντεο πορνό εννοώ».

Σε σχόλια χρηστών η κα Μακρή αναφέρει ότι ο δολοφονημένος άνδρας είχε σχέση εκτός από πορνό με εκβιασμούς, ναρκωτικά και συλλήψεις για εφόδους σε σπίτια.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.