ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στήνουν κόμμα “επιφανών ομογενών”
Sunday
06/11/2022
16:48 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΚΟΜΜΑΤΑ Μαρία_Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
0

Σχόλιο GMR: Περί Αρχών, Σχεδίου “Ανατροπής και Αναδόμησης των πραγμάτων” Συνέντευξη Λουκά Αξελού: Πρέπει να γίνει ανατροπή και αναδόμηση των πραγμάτων , ουδέν σαφές παρ’ όλες τις ενδεχομένως καλές προθέσεις των “επιφανών ομογενών”.

Οσο για το προτεινόμενο από την σεβαστή κα Μ.Ν-Δ συνταγματικό δικαστήριο, αντιπροτείνουμε, πως το σύστημα του διάχυτου συνταγματικού ελέγχου σε όλα τα δικαιϊκά επίπεδα είναι απείρως δημοκρατικότερο άρα και λιγότερο δυνατό να ελέγχεται από τους “ειδήμονες” οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν μέσα απο την Εθνική Σχολή Δικαστών και όχι μόνο (η κατανόηση του Συντάγματος, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΚΟ, πρέπει να γίνει κτήμα όλων των Ελλήνων). Όμως, το “δημοκρατικότερο” χρειάζεται οργανωμένο αγώνα και για την επίτευξή του και για την συντήρηση-επιβίωσή του και όχι “ο καθένας χώρια” (ενώ Αυτοί “Βαράνε Όλοι Μαζί”) αρθρογραφία, σεβαστή κυρία Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη.

_.

 

 

 

 

Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Μαρία, 31 Οκτωβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Η Εστία της Κυριακής, η μόνη εφημερίδα που ήταν παρούσα στη συνάντηση στην οποία συζητήθηκε η ίδρυση νέου κόμματος “επιφανών ομογενών” , με σύνθημα “Πρώτη η Ελλάδα”, αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της κάποιες σωτήριες για την χώρα προτάσεις που, προς το παρόν, ανήκουν στη σφαίρα των προθέσεων – για να μην προσθέσω και της φαντασίας.

Ασχολούμαι, ωστόσο, με αυτά, γιατί στην περίπτωση που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, η Ελλάδα θα είχε ξαναγίνει “Ελλάδα”. Δηλαδή, κράτος ανεξάρτητο, που θα επιβάλλει τα εθνικά της συμφέροντα πάνω από τα όποια άλλα, που θα αντιμετωπίσει τον φθίνοντα πληθυσμό της με αύξηση γεννήσεων και όχι με μεταγγίσεις διαφορετικών λαών, θρησκειών και πολιτισμών. Που θα επανεξετάσει την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και την ντροπιαστική μετάλλαξη του “Όχι” σε “Ναι” στο δημοψήφισμα του 2015. Που θα ασχοληθεί με το μέγα μεταναστευτικό πρόβλημα, ώστε να μη συνεχιστεί ο θανατηφόρος κίνδυνος της δημιουργίας εχθρικού στρατού εντός των συνόρων μας. Που θα θέσει επιτέλους τέρμα στις ασύστολες συζητήσεις σχετικά με τα χωρικά μας ύδατα. Που επιτέλους θα συστήσει Συνταγματικό Δικαστήριο…

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.