ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Δένδιας παραδίδει τον Άδωνη στη χλεύη
Thursday
19/11/2020
23:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αδωνις Γεωργιάδης
0

Σχόλιο GMR: Ο εσωτερικός κόσμος φωτογραφίζει τον εξωτερικό.

._

 

 

 

 

documentonews, 18 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Η φωτογραφία με τον Άδωνη, να φωτογραφίζει τα ταβάνια και τους πολυελαίους κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στο Αμπού Ντάμπι, αποτελεί από χθες ένα χάρμα οφθαλμών στο διαδίκτυο.

 

Στη φωτογραφία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με τον υπουργό Βιομηχανίας, Sultan Al Jaber, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παρακολουθεί με προσήλωση τη συζήτηση και ανάμεσά τους, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ξαπλωμένος σχεδόν ανάσκελα στην πολυθρόνα, φωτογραφίζει τα φωτιστικά.

Το τι γράφτηκε στα social media για τον Υπουργό των πολυελαίων, ήταν χωρίς έλεος. Καλά να μην έχει αρμοδιότητες ο Άδωνης Γεωργιάδης, αλλά να το δηλώνει ο ίδιος παίζοντας με το κινητό την ώρα της επίσημης επίσκεψη πάει πολύ.

Κάτω ωστόσο από το γελοίο του πράγματος (και του Αδώνιδος) υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, μοιράστηκαν στα Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα, από το Υπουργείο Εξωτερικών με ευθύνη του Νίκου Δένδια. Δηλαδή το επιτελείο του Νίκου Δένδια, είναι αυτό που μοίρασε τις φωτογραφίες με τον Άδωνη τουρίστα την ώρα των επίσημων συνομιλιών και τον παρέδωσε στη χλεύη του κόσμου.

Να το έκανε πάνω στη φούρια της δουλειάς; Ή ήταν ένα ατύχημα που πέτυχε. Γιατί όπως λένε, μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Και οι λέξεις που γράφτηκαν για τον Υπουργό Ανάπτυξης από χθες είναι πολλές: «γελοίος», «παραλίας», «τουρίστας», «καραγκιόζης που κάνει τον υπουργό», «ντροπή της χώρας» και άλλα πολλά. Μπράβο στον κύριο Δένδια. Δεκάδες αρθρογράφοι να έγραφαν, δεν θα έφταναν την ευγλωττία που επέδειξε.

ΥΓ Βέβαια για την περαιτέρω γελοιοποίηση πάλεψε και ο Άδωνης αυτοπροσώπως. Ως απάντηση στο φωτογραφικό ενσταντανέ, έγραψε πως δεν ήταν επίσημη συνάντηση αλλά η αίθουσα vip του αεροδρομίου. Πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες ως λαός που δεν έριξε και κανέναν υπνάκο. 

 

Πηγή: documentonews.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.