ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Special Report – Καπουτζίδης: Ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά, να κληροδοτήσει, δεν τον στηρίζει η Πολιτεία
Saturday
30/04/2022
22:44 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώρ. Καπουτζίδης ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ “ΠΟΛΙΤΗ” ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ!

Σχετικότατο και το Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα» .

[Τα παρακάτω ισχύουν αναλόγως-περί μαμά και μπαμπά, για κάθε ομοφυλόφιλο άτομο με απαιτήσεις του κάθε κυρίου(;), κυρίας(;), “πολίτη”(;),”άλλο”(;) ΑΠΘ: Για πρώτη φορά παρέχει δυνατότητα επιλογής «τρίτου» φύλου, Καπουτζίδη].

Ένας ομοφυλόφιλος πολίτης δεν μπορεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά, να κληροδοτήσει ή να κληρονομήσει,…Ψέμα, διότι αυτό ρυθμίζεται με το σύμφωνο συμβίωσης KOUVARIS & PARTNERS : Σύμφωνο Συμβίωσης . Και να παντρευτεί (γυναίκα) μπορεί και να κάνει παιδιά μαζί της και να κληροδοτήσει όπου θέλει ότι θέλει, σύμφωνα με τον νόμο.

Αν όμως θέλει, ο “ομοφυλόφιλος πολίτης” ( “πολίτης”, λες και αμφισβητήθηκε αυτή η ιδιότητα στους ομοφυλόφιλους, γιατί όχι αυτοϋιοθέτηση του “ομοφυλόφιλος”, ή “άλλο”, η σκέτο όνομα-επίθετο, αντί κύριος-κυρία;), να κάνει παιδί με γυναίκα, ή να υιοθετήσει ανήλικο παιδί, τότε το παιδί της πρώτης η και της δεύτερης περίπτωσης, θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ, παρά τα εκ της φύσεως (βιολογίας) προβλεπόμενα, να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ για μαμά, έστω θετή, έναν άντρα για μπαμπά μια γυναίκα. Θα υφίσταται το να ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ως μέλος μιας ομοφυλοφιλικής “οικογένειας” (βλέπε σχέσης πρωτευόντως, σεξουαλικής, βιολογικά ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΗΣ προς την οικο-γένεια[1]), τότε μιλάμε για έναν, παρά φύσει εξαναγκασμό, που καθόλου δεν είναι υποχρεωμένη η πολιτεία να αποδεχθεί.

Επίσης, να μην ξεχνάμε το ελάχιστο αδίκημα μέσω του οποίου επιτυγχάνεται στις πλείστες των περιπτώσεων ιδιαίτερα όταν ο έχων την πρωτοβουλία ειναι μεγαλύτερος, ομοφυλοφιλική σχέση.  πρόκειται για μεσω χειριστικών μεθόδων (βλέπετε την υπόθεση Λιγνάδη) επίτευξη του σκοπού. Λιγνάδης χειριστικος . όπου ξαναλέμε και το βλέπουμε όσοι δεν θέλουμε να κλείνουμε τα μάτια, οι ποικιλες χειριστικες/παρανομες μεθοδοι, απευθύνονται κυρίως, ως γνωστόν και κατά το πλείστον, αλλα “pride ενεκα& πανσεξουαλισμού κάνουμε πως δεν το βλέπουμε”, απο ενήλικα άτομα σε ανήλικα άτομα (με “ευλογοτερη” επιτυχία) και οχι σε ενήλικα που έχουν σταθερά διαμορφωμένη την σεξουαλική τους ζωή.

 

 

 

 

Βεβαίως, μια στρατιά ψυχολόγων υπηρετούν στα πλαίσια του διαίρει και βασίλευε επι της κοινωνίας, την συγκεκριμένη απαίτηση, χωρίς να τους ενδιαφέρει η γνώμη του αγέννητου ή ανήλικου παιδιού.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΡ’ΟΤΙ ΕΤΥΓΧΑΝΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΤΗ ΜΑΜΑ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ “παραγγελίες” ΠΡΟΣ ΦΤΩΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΕΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ wikipedia.org/wiki/Παρένθετη_μητέρα   και     μέθοδοι-τεχνικές/παρένθετη-μητρότητα-μητέρα .

Στην περίπτωση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, αυτές οι “παραγγελίες” ισοδυναμούν με”παραγγελιές” για την “εξύψωση” και ισοαντιστοίχιση της ομοφυλοφυλικής σεξουαλικής καψούρας (όλες οι καψούρες είναι σεβαστές αν δεν ενοχλούν), στο ιερό (ηθικά-επιστημονικά) επίπεδο της ανθρώπινης αναπαραγωγικής λειτουργίας.

Όχι  “πολίτη” Καπουτζίδη, δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα μέσω της ψήφου σου προς τους αγαπητικούς του διαίρει και βασίλευε επί της κοινωνίας.

Ασχολήσου με την διαφήμιση της “υπεροχής” της ομοφυλοφιλοφυλικής κοινότητας, ενθυμούμενος πως ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ.

Πρόκειται τελικά, για ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ενός διακριτού/ξέχωρου από την βιολογία, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ ( wikipedia.org/wiki/Φύλο ), «εάν είναι απλά να αλλάξουμε τον τίτλο του Συμφώνου Συμβίωσης και να το κάνουμε πολιτικό γάμο χωρίς να αναγνωρίσουμε δικαίωμα γονεϊκότητας, είναι δώρον άδωρον»

 

 

Και το ΖΟΥΜΙ της υπόθεσης:

Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνία

 

(1) από wiktionary.org/wiki/οικογένεια οικογένεια θηλυκό

  1. (οικογένεια) σύνολο προσώπων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με πολύ στενό συγγενικό δεσμό (πατέρας, μητέρα και παιδιά)
  2. (κατ’ επέκταση) σύνολο προσώπων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με συγγενικούς δεσμούςστους γάμους μαζευόμαστε όλη η οικογένεια
  3. (μεταφορικά) σύνολο μελών που έχουν πολύ στενή σχέση ή παρόμοια χαρακτηριστικά. Συμπληρώνει δε η G-M-R για συγγενικό δεσμό: wikipedia.org/wiki/Συγγένεια

Υστερόγραφο:

Λάκης Γαβαλάς: Είναι Αυτός που Είναι και δεν χρειάζεται καμιά επιβεβαίωση του Είναι του και καμιά προστασία, διαφορετικά από τους άλλους πολίτες! Επί πλέον, διαθέτει Ηθος!

Μπράβο του!

Λάκης Γαβαλάς: Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ

 

Σχετικά και τα επόμενα λινκ,  Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Έκκληση βοήθειας από Φώτη Σεργουλόπουλου για να μην μείνει μόνος ο γιος του: «Τι θα απογίνει αuτό το παιδί;»

Το καρφί του Παπανικολάου για τον Καπουτζίδη – Η «καλή αδερφή» και η ένσταση για τους αυτοπροσδιορισμούς (newpost.gr)

_.

 

 

 

 

Γιώρ. Καπουτζίδης, 29 Απρ. 2022

 

 

 

 

Εχουν όλες οι οικογένειες τα ίδια δικαιώματα στην Ελλάδα; Και κατά πόσο προστατεύονται τα δικαιώματα των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών; Η εκπομπή Special Report με τον Τάσο Τέλλογλου ήταν το βράδυ της Παρασκευής (29/4) αφιερωμένη στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και στις «αόρατες οικογένειες», όπως τις ονόμασε χαρακτηριστικά η δικηγόρος Κατερίνα Τρίμμη, η οποία δήλωσε για την ακρίβεια: «Μία οικογένεια που ζει μαζί, υπό την ελλιπή προστασία που προσφέρει ένα σύμφωνο συμβίωσης καθώς δεν έχει δικαίωμα στον γάμο, θα πρέπει εάν θέλει να αποκτήσει νέο μέλος, να κόψει κάθε επίσημο δεσμό και να γίνει προσωρινά “αόρατη”» και πρόθεσε: «Είναι γνωστό ή θα έπρεπε να είναι γνωστό ότι στη χώρα μας γίνεται μια σημαντικότατη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν μπορούν να συνάψουν γάμο, δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως γονείς».

Στην εκπομπή μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες όπως η δική του, καθώς πατέρας από το 2013 μέσω παρένθετης μητέρας και εξέφρασε τους φόβους του για τα νομικά κενά που υπάρχουν όσον αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι με το παιδί του στην περίπτωση που ο ίδιος πάθει κάτι. Μιλώντας δε, για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο γνωστός παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων πως «Δεν με αφορά να συμφωνούν όλοι με αυτό που είμαι. Αυτό που με αφορά είναι οι Αρχές να με θεωρούν ίσο».

«Όλα τα επιχειρήματα από την άλλη πλευρά είναι σχεδόν σαχλά. Η βέλγικη οικογένεια έπαθε κάτι; Η φινλανδέζικη έβγαλε και πρωθυπουργό»

Στο Special Report, όμως, μίλησε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, του οποίου η σειρά «Σέρρες» έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για το θάρρος που πραγματεύεται τη ζωή ενός gay άνδρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με προκαταλήψεις. Οι παγιωμένες αντιλήψεις για το τι συνιστά οικογένεια – αντιλήψεις που προέρχονται και από τον εκκλησιαστικό χώρο – έρχονται στο προσκήνιο μέσα από την τελευταία τηλεοπτική δημιουργία του.

«Η κοινωνία δεν είναι ένα άτομο. Υπάρχει ένα κομμάτι της κοινωνίας που δεν πρόκειται να ετοιμαστεί ποτέ και δεν πρέπει να το περιμένουμε.

Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα “η κοινωνία δεν είναι έτοιμη”. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης και πρόσθεσε:

«Έχω ένα χρέος ως γκέι δημιουργός να πω τις ιστορίες μας, όχι να τις καμουφλάρω φοβούμενος ή προσπαθώντας να πιάσω ένα ευρύτερο κοινό. Θέλω να είμαι συνεπής με την καρδιά μου, συνεπής με το συναίσθημά μου και με τα πιστεύω μου. Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές οικογένειες ατόμων ΛΟΑΤΚΙ με παιδιά, αλλά δεν τις βλέπετε γιατί κρύβονται. Το ίδιο το κράτος δεν έχει δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να υπάρχουν ως οικογένεια, ως καθ’ όλα νόμιμη οικογένεια» τονίζει.

«Ένας ομοφυλόφιλος πολίτης δεν μπορεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά, να κληροδοτήσει ή να κληρονομήσει, κυρίως όμως δεν έχει τη στήριξη της Πολιτείας.

Από το περιβάλλον του αν είναι τυχερός το έχει. Εγώ το έχω. Είμαι ευτυχισμένος και με τους φίλους μου και με τους συντρόφους που είχα. Αυτό που λείπει από την Ελλάδα είναι να πει ένας επίσημος φορέας ότι οι πολίτες αυτής της χώρας είναι ίσοι και πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα.

Υπάρχουν πολλές οικογένειες ΛΟΑΤΚΙ. Δεν τις βλέπετε γιατί κρύβονται γιατί υπάρχει και κίνδυνος γιατί το κράτος δεν έχει δώσει νομική υπόσταση, τη δυνατότητα να υπάρχουν ως μία καθόλα νόμιμη οικογένεια.

Φοβερό, αόρατες οικογένειες! Είναι πολλοί περισσότεροι από μια χούφτα άνθρωποι».

Η… απουσία της Πολιτείας

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το τί πρέπει να γίνει από την πλευρά της Πολιτείας: «Η Πολιτεία θα πρέπει να θεσμοθετήσει γιατί όταν είναι νόμος του κράτους ο άλλος πρέπει να το δεχτεί.

Το πρώτο βήμα θα έπρεπε να είναι ο πολιτικός γάμος. Είναι αστείο ότι δεν γίνεται. Όλα τα επιχειρήματα από την άλλη πλευρά είναι σχεδόν σαχλά ότι κινδυνεύει η ελληνική οικογένεια. Κινδύνευσε ποτέ η λουξεμβουργιανή οικογένεια; Η βέλγικη έπαθε κάτι; Η φινλανδέζικη οικογένεια καταρχάς έβγαλε πρωθυπουργό! Είναι κόρη δύο γυναικών.

Το κλειδί είναι να αγαπάς το παιδί σου. Αυτό είναι το βασικό» κατέληξε, με την δικηγόρο Κατερίνα Τρίμμη να συμπληρώνει την πρότασή του λέγοντας ότι «εάν είναι απλά να αλλάξουμε τον τίτλο του Συμφώνου Συμβίωσης και να το κάνουμε πολιτικό γάμο χωρίς να αναγνωρίσουμε δικαίωμα γονεϊκότητας, είναι δώρον άδωρον».

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.