ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Καρανίκας μαινόμενος κατά πρώην και νυν συντρόφων του: Τι λέει για Λαφαζάνη, Κοντονή και Τσακαλώτο
Sunday
27/12/2020
13:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ν. Καρανίκας Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Μεγάααααλη ΑΛΗΘΕΙΑ Παναγιώτη (και αγαπητοί Γιάννη Τόλιο και Δημήτρη Στρατούλη και Νίκο Γεωργακάκη και…, σας την λέγαμε ανέκαθεν)!

Τι λέει για Λαφαζάνη:

Το ότι ήταν χρόνια σύντροφός μας, θα έπρεπε να προβληματίζει αυτόν, όχι εμένα.

_.

 

 

 

Ν. Καρανίκας, 21 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

Επίθεση σε πρώην και αιχμές σε νυν συντρόφους επεφύλαξε ο Νίκος Καρανίκας σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο περιοδικό «Πατρινόραμα» που κυκλοφορεί σήμερα, ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται στη θέση που είχε εκφράσει παλιότερα και με την οποία υποστήριζε ότι όσοι διαφωνούν με τον Αλέξη Τσίπρα πρέπει να αποχωρούν από το κόμμα, αναφέρεται σε Λαφαζάνη, Αλαβάνο και Κωνσταντοπούλου ενώ εκφράζει την άποψη ότι ο Τσακαλώτος «ούτε μπορεί, ούτε θέλει να υπονομεύσει τον Πρόεδρο».

Ο Νίκος Καρανίκας απαντώντας αναφορικά με τις εσωτερικές διαφωνίες που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Οσοι σύντροφοι και συντρόφισσες έχουν διαφορετική άποψη, καλό είναι να βγαίνουν με μία διακριτικότητα. Γιατί ο λαός, δεν ενδιαφέρεται τι λέει ο δεύτερος και ο τρίτος σε ένα κόμμα, τον ενδιαφέρει τι είναι αυτό που έχουμε συμφωνήσει! Αυτός που εκπροσωπεί το κόμμα μας, είναι ο Πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας. Όποιος διαφωνεί μαζί του, στα κομματικά όργανα ας το πει. Όποιος θέλει να τον βρίζει μπορεί να φύγει! Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα βρίζουν ή θα συκοφαντούν τον εκπρόσωπό μας».


Παράλληλα, κληθείς να αναφερθεί στο ζήτημα των διαγραφών ο κ. Καρανίκας σημειώνει: «Να συκοφαντήσεις δεν επιτρέπεται! Δηλαδή τί θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ένα κόμμα ιδιωτικών στρατηγικών; Και οι έχοντες προσωπική στρατηγική θα συκοφαντούν το συλλογικό όργανο; Λοιπόν, επιμένω και τώρα: Όποιος συκοφαντεί και βρίζει το κόμμα και τον Πρόεδρο, πρέπει να φεύγει από το κόμμα!»

Αναφερόμενος στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρο Κοντονή και απαντώντας σε ερώτηση αν ο πρώην σύντροφός του στρεφόμενος κατά του Αλέξη Τσίπρα εξυπηρετεί κάποιο οργανωμένο πολιτικό σχέδιο, απαντάει δεικτικά: «Εεε καλά, δεν τον έχω για τόσο έξυπνο…»

 

Ειρωνείες για Λαφαζάνη


Ο Νίκος Καρανίκας επιτίθεται με ειρωνικά σχόλια στους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Αλέκο Αλαβάνο και Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζοντας: «Ο κ. Λαφαζάνης, μέσα στην πτώση του, απολαμβάνει τις φτερούγες της δημοσιότητας, με όρους πολιτικής γελοιότητας. Αρνείται ότι υπήρχε προστατευτικός νόμος, βελτιωτική εξέλιξη του νόμου Κατσέλη από τον Αλέκο Φλαμπουράρη. Τι λέτε τώρα; Επίσης αρνείται, ότι έκανε τον …σαλταδόρο επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και ούρλιαζε για κάτι σπίτια πλουσίων και όχι για πρώτη λαϊκή κατοικία. Το ότι ήταν χρόνια σύντροφός μας, θα έπρεπε να προβληματίζει αυτόν, όχι εμένα. Τώρα,εξυπηρετεί το κυρίαρχο αφήγημα. Όποτε λοιπόν θέλουν να εξυπηρετήσουν το αφήγημά τους, αξιοποιούν αυτό που λέγεται «ομάδα Λαφαζάνη»: Λαφαζάνης- Αλαβάνος και Ζωή!

«Ο Τσακαλώτος ούτε θέλει ούτε μπορεί»


Τέλος, μιλώντας για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και απαντώντας αναφορικά με το αν θεωρείται δελφίνος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα σημειώνει: «Οποιος διαφωνεί με την Αριστερά που θέλει να κυβερνήσει, μπορεί να διαφωνεί, δεν έχω πρόβλημα. Αν ευελπιστεί, ότι θα μας πάει στο 2% για να αλλάξει Πρόεδρο, ας το κάνει. Αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος τέτοιος σήμερα» επισημαίνει ο κ. Καρανίκας και προσθέτει πως «δηλαδή, γι’ αυτά που κατηγορούν τον σύντροφο Τσακαλώτο, είναι αστεία πράγματα! Ο σύντροφος Τσακαλώτος έχει μια άλλη άποψη σε κάποια ζητήματα».

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.