ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Για Πανδημία-Χρεοκρατία ορίζει η Δικαιοσύνη, άλλως η συνενεργοποίηση του άρθρου 120Σ
Monday
16/11/2020
15:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Α.Π.
0

 

Κυρία Πρόεδρε του Αρείου Πάγου και σεβαστοί επιστήμονες,

με αφορμή το  δημοσίευμα,

 

 

ΘΕΜΑ:     “Για Πανδημία-Χρεοκρατία ορίζει η Δικαιοσύνη, άλλως η συνενεργοποίηση του άρθρου 120Σ

 

 

Όλοι οι καλοί χωράνε, σε ένα αντιστασιακό μέτωπο!

Μάλιστα, ο Δ. Κουτσούμπας, παρακαλεί καταγγελτικά την Φ. Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ, να συμμετέχουν σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, που υποψιαζόμαστε πως αν δεν την δημιουργούσε το ΚΚΕ(*), ποτέ δεν θα σερνόταν σε (όπως και σε καμμία) ΣΥΝ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Να δούμε λίγο και την ουσία της αντίστασης;

Μήπως πρόκειται για αντίσταση κατά της Χρεοκρατίας σύμφωνα και με την έκθεση υπόδειξη του ΟΗΕ (https://greek-market-research.com/clink/oie-apaitisi-gia-l-e-ch-amp-logodosia-ypaition/ );

Όχι, Όχι.

Πρόκειται για αντίσταση στην “καπιταλιστική” και “ιμπεριαλιστική” και “κυβερνητική” πανδημία του covid-19, η οποία πανδημία βεβαίως, ανεξαρτήτως πιθανού τρόπου δημιουργίας, στέρησε ζωές, απειλεί ζωές όταν δεν λαμβάνονται μέτρα και ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ μέτρα.

Εν προκειμένω (όμως), ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ σε αντίσταση ΚΑΤΑ,…, της λήψης και τήρησης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ περιοριστικών μέτρων.

Επισημαίνουμε, πως κύριος τρόπος παρεμπόδισης της εξάπλωσης της πανδημίας, είναι, μαζί με την οφειλόμενη διασφάλιση (“μη φίσκα” λεωφορείων κλπ), η ΑΥΤΟΔΕΣΜΕΥΣΗ (χρήση μάσκας-τήρηση αποστάσεων-απολύμανση), είτε, αν ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ η ΑΥΤΟΔΕΣΜΕΥΣΗ, ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ.

Την αρχική επιτυχή λήψη περιοριστικών μέτρων από τον φόβο των θανάτων στην γειτονική Ιταλία, ακολούθησε η “μα δεν μπορώ να πάω μια βόλτα όπου ΘΕΛΩ;” και “μας στερούνται οι ατομικές και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ελευθερίες“, “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ” ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

Διαπιστώνουμε λοιπόν, πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας, ρέπει προς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Μετά λοιπόν την πρόσφατη “αντίσταση της αριστερής απελπισίας” και την προηγούμενη αντίσταση της “σύγκλησης πατριωτικών δυνάμεων…” αλλά και την διαρκή “μα δεν θέλω βρε αδελφέ” άρνηση εμπλοκής σε αντίσταση της ιντελιγκέντσιας (όλα αυτά περιέχονται στην εδώ ανάρτηση ), να ‘ναι καλά ο ιθύνων νους της νέας εθνοσωτήριας συμμαχίας Δ. Κουτσούμπα-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ+Γιάνη (Ο μαϊντανός που κολλάει παντού, από παγκοσμιοποίηση/αποεθνοποίηση, σε αναγνώριση Χρεοκρατίας και σε αντιστασιακές αγκαλιές με Δ. Κουτσούμπα, εδώ το βιογραφικό που συγκίνησε το ΚΚΕ).

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ:

Τα της πανδημίας αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με τα προς την δημόσια υγεία ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ, όπως αναφέρει η παρακάτω ΕΓΚΑΙΡΗ ανάρτηση της G-M-R, https://greek-market-research.com/clink/koronoios-epanastasi-antistasi-anypakoi-kata-perioristikon-logo-koronoioy-metron/ .

ΕΠΕΙΔΗ εδώ https://www.cnn.gr/politiki/story/242864/enosi-dikaston-kai-eisaggeleon-antisyntagmatiki-i-apagoreysi-ton-synathroiseon , διαβάσαμε τα περί του αντιθέτου σχετικά με την έγκαιρη ανάρτηση μας, από την ΕΔΕ, επισημαίνουμε, πως οι ατομικές και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ελευθερίες, καθώς και τα ανθρώπινα δικαιώματα, πλήττονται βάναυσα ήδη από το 2010 ως σήμερα και σε αυτό συνομολογεί και η από το 2013 παρακάτω απόφαση της ΕΔΕ που αναφέρει το τότε μέλος της Χριστόφορος Σεβαστίδης,

http://dikastis.blogspot.com/2013/12/14-12-2013_16.html?m=1 .

Από την στιγμή όμως που ο κύριος Χριστόφορος Σεβαστίδης ανήλθε την θέση του Προέδρου της ΕΔΕ, που προηγούμενα κατείχε η κα Β. Θάνου και την οποία τότε κατήγγειλε ως μη εφαρμόζουσα την απόφαση της ΕΔΕ για σύγκληση παν δικαστικού συνεδρίου για την νομιμότητα των Μνημονίων, ο ίδιος ο κος Χρ. Σεβαστίδης “ποιεί την νήσσα” για το θέμα.

Προς ρητό συσχετισμό του τύπου με την ουσία, επισημαίνουμε την οφειλόμενη άμεση κυβερνητική-αστυνομική, συμμόρφωση με την παράγραφο 5 της παρακάτω καλής απόφασης https://tinyurl.com/y5dl3jwr .

Για να μπορούμε να έχουμε και να διεκδικούμε (όπως εδώ https://greek-market-research.com/clink/trilogia-antimnimoniakoy-dimokratikoy-dialogoy/ (και όχι με τις πολιτικάντικες “Τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωποκοινοβουλευτικές δηθενιές) ατομικές και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία πλήττονται ποικιλοτρόπως ( https://greek-market-research.com/clink/zero-sum-game-kai-katastreptika-ta-anthropina-dikaiomata/ ) πρέπει να είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ και αυτό δεν επιτρέπουμε, στο μέτρο μικρών αλλά πιστεύουμε ηθικών δυνάμεών μας, σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΫΠΟΝΟΜΕΥΤΗ(**) ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, να μας το στερήσει.

(*)— Ναι, αυτό το “κομμουνιστικό” κόμμα, που έβλεπε το 2010 τις δεκάδες μηνύσεις εσχάτης προδοσίας να διαβιβάζονται από τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου στη Βουλή και “ποιούσε την νύσσα”.

(**)— Που αν ήθελε να είναι αντικειμενικά-επιστημονικά σωστός θα πρότεινε ό,τι η παραπάνω ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων.

————————————–

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020, εστάλει η πιο κάτω συμπληρωματική καταγγελία.

Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματική καταγγελία επί της προηγουμένης, αλλά απαραίτητη, λόγω και της πρόσθετης υποχρέωσης μας προς τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Θέμα: Συμπληρωματική καταγγελία

Με αφορμή,

Ένα καλό άρθρο, https://slpress.gr/politiki/i-quot-troika-quot-kai-i-poreia-dimokratiko-dikaioma-i-antikoinoniki-energeia/ ,

ποτισμένο όμως με το δηλητήριο της “κανονικότητας”: “Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ευχάριστη εξαίρεση, σε κάποιο βαθμό, αποτέλεσε η στάση της Φώφης Γεννηματά.

Αναρωτιόμαστε, πόση διαφορά στην Μνημονιακή Κατοχή, που συνιστά ως ΕΘΕΛΟΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, μπορεί να κάνει η φυσιολογική συμπεριφορά σε λοιπά θέματα, της κυρίας Φ. Γεννηματά;

Δηλαδή, να ‘μαστε ευχαριστημένοι που η κάθε μνημονιακή Φ.Γεννηματά (ιδίως οι κυβερνώντες), δεν εγκληματεί σε όλα τα ζητήματα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;

Τα παραπάνω αφιερώνονται ως “ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ” ενώπιον του Αρείου Πάγου (Πρόεδρο-Εισαγγελέα του Α.Π.), επί του μνημονιακού εγκλήματος των υπαιτίων κυβερνήσεων, όλων από 2010- ως σήμερα.

Ελπίζουμε, στην συνδρομή της αντιμνημονιακής ιντελιγκέντσιας, αν αυτή αποφασίσει (ακολουθώντας τα παραδείγματα των Γεωργίου Κασιμάτη και Ανδρέα Δημητρόπουλο των οποίων οι επιστημονικές τεκμηριώσεις και δημοσιες καταγγελίες επί των μνημονιακών υπαιτιοτητων ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΘΕΙ επανειλημμένα από εμας προς ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ), στα πλαίσια κάποιων πραγματικά πατριωτικών εορτασμών του 1821 που συμπεριλαμβάνουν (συμμορφωτικά προς τους εν συνεχεία τρεις συνδέσμους) ,

https://greek-market-research.com/article/ta-megala-epidika-toy-eortasmoy-tis-diakosiostis-epeteioy-toy-21/#more-21642 ,

https://greek-market-research.com/article/scripta-manent-rigas-velestinlis-ta-dikaia-toy-anthropoy/ ,

https://greek-market-research.com/article/scripta-manent-antonio-gkramsi-adiaforoi/ ,

να ασχοληθεί και με το ΔΙΚΑΙΟ=Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ παρά τω πλευρών των εντίμων εισαγγελικοδικαστικών λειτουργών, επί του συγκεκριμένου εγκλήματος της ΕΘΕΛΟΚΑΤΟΧΗΣ (Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, “αυτές οι κατοχές δεν είναι κατοχές είναι εθελοκατοχές“: https://greek-market-research.com/clink/korinthoy-dionysios-i-pagkosmia-elit-apofasizei-gia-tis-zoes-mas/ ) .

Τα παραπάνω αφιερώνονται ως “ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ” ενώπιον του Αρείου Πάγου (Πρόεδρο-Εισαγγελέα του Α.Π.), επί του μνημονιακού εγκλήματος των υπαιτίων κυβερνήσεων, όλων από 2010- ως σήμερα με την πρόταση η σχετική διερεύνηση να αρχίσει μόλις λήξη η πανδημία.

Μετά σεβασμού προς όλους,

οι καταγγέλλοντες ….

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.