ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κάνουμε πόλεμο στα θύματα, αδιαφορούμε για τους θύτες!
Friday
06/03/2020
20:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Χρήστου Μεταναστευτικό ΣΥΝΟΡΑ
0

Σχόλιο GMR: “Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Χώρα”, θέλει την Ελλάδα ο κος Δημήτρης Χρήστου (Σύμβουλος έκδοσης στην εφημερίδα Αυγή). Και καλά κάνει. Δικαίωμά του. Δικαίωμά του και ο Συγχρονισμός και ο Εκσυγχρονισμός με τις εντολές της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης.

Και το slpress; Αα,.., απ’ όλα έχει ο Μπαξές. Και σεις, πατριωτικά λουλούδια του μπαξέ, δύσκολο σας πέφτει να δημιουργήσετε έναν e-μπαξέ για την Πατρίδα, για τον Λαό της, για τον Ελληνισμό;

Μα, τόσο πολύ σας γοητεύει η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ δημοσιολογική ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ, με τον μπαξέ της ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ;

Τέλος πάντων,…. .

Στα αορίστως, για την ακρίβεια ανυπάρκτως αντιιμπεριαλιστικά υπονοούμενα, του κου Δ. Χρήστου, απαντάμε με το εδώ σχόλιό μας.

._

 

 

Δημήτρης Χρήστου, 6 Μαρτίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ο Ερντογάν οργάνωσε σε πρώτη δόση τη μεταφορά περίπου 10.000 προσφύγων στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα. Μια άκρως επιθετική και απάνθρωπη επιχείρηση πίεσης στη χώρα μας. Η Τουρκία έχει σύνορα και με μια άλλη χώρα μέλος της ΕΕ, τη Βουλγαρία. Εκεί όμως ο Τούρκος πρόεδρος δεν έστειλε κανέναν πρόσφυγα.

Και εμείς, αντί να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα, στοχοποιήσαμε τα θύματα των πολέμων και των παράνομων τουρκικών πολεμικών επιχειρήσεων στο έδαφος της Συρίας. Επιλέξαμε τον εύκολο στόχο, υποθάλπτοντας τον ρατσισμό και το μίσος απέναντι στους πρόσφυγες, απέναντι σε απελπισμένους ανθρώπους.

Το ντοπάρισμα του ρατσισμού, όπως εκείνο της πατριδοκαπηλίας στην περίπτωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν αφορά τα συμφέροντα και την εικόνα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας. Αφορά μόνον την ακροδεξιά κομματική πελατεία. Αφορά μόνον τις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να παραμείνει πάση θυσία στην εξουσία. Στην εξουσία μιας χώρας σε απειλητική ύφεση, ανοδική ανεργία, επισφαλή εργασία, μηδενικές επενδύσεις, περιορισμό των δημόσιων παροχών στην υγεία, την παιδεία και την ασφάλιση. Με πολίτες οργισμένους και διχασμένους.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.