ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Spiegel: Η Ελλάδα εξασφαλίζει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ και δεν προωθεί όσους καταφτάνουν όπως το 2015
Wednesday
04/03/2020
22:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Spiegel ΣΥΝΟΡΑ
0

χόλιο GMR: Η Ελλάδα παιδί για όλες τις (βρωμο)δουλειές της ΕΕ;

Έτσι μετέτρεψαν την Ελλάδα οι εγχώριοι εκπρόσωποι της Χρεοκρατίας.

Βέβαια, για τους υπέρ- (άνω χρεοκρατίας)-πατριώτες “ελληνάρες, και τους δημοσιογραφικά συνδιαλεγόμενους (μέσω σοβαρών προτάσεων, πάντα διανθισμένων με ψήγματα κριτικής αβροφροσύνης) με το Κατοχικό πολιτικό προσωπικό, για όλα φταίνε οι μιαροί λαθρομετανάστες (το “λαθρο” το ενισχύουμε μέσω ευγενικής συνεισφοράς, στην Ατλαντική Συμμαχία, στην ΕΕ, στις λέσχες Μπίλντερμπεργκ, Τριλάτεραλ, κλπ, με ομίλους τύπου ΑΚΤΙΔΑ, με ΚΑΤΟΧΙΚΟ αντι-προσώπου ΣΟΥ Κοινοβουλευτισμό).

._

 

 

Spiegel, 3 Μαρτίου 2020

 

 

Η Ελλάδα εξασφαλίζει τώρα τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν προωθεί όσους καταφτάνουν όπως το 2015, σημειώνει σε άρθρο του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρεται στην απόφαση του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ανοίξει τις πύλες για τους πρόσφυγες προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο άρθρο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, τίθεται το ερώτημα αν θα επαναληφθεί το προσφυγικό καλοκαίρι του 2015 και το Der Spiegel απαντά : Το σενάριο του 2015 δεν πρέπει να επαναληφθεί σε καμία περίπτωση.

«Το 2015 συνέρρεαν άνθρωποι από πολλές χώρες στην Τουρκία για να ταξιδέψουν από εκεί στην ΕΕ. – για παράδειγμα Σύριοι που ζούσαν μέχρι τότε στο Λίβανο και την Ιορδανία. Ωστόσο, η Τουρκία έκλεισε εν τω μεταξύ τα σύνορά της με τη Συρία. Στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρίσκονται σήμερα ιδίως εκείνοι που ζουν στην Τουρκία εδώ και αρκετά χρόνια» γράφει το Spiegel.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.