ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σάλος με τον «Σύλλογο Κυνηγών Λαθρομεταναστών» στο Facebook
Sunday
08/03/2020
02:03 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Μεταναστευτικό
0

Σχόλιο GMR: Ένθεν και ένθεν οι φάλαγγες που εμποδίζουν την πατρίδα να σταθεί με αξιοπρέπεια, να απελευθερωθεί από την υποτέλεια, είναι χρόνια ολάκερα εδώ. Είναι οι ίδιοι ακροδεξιοί (βλ. Χ.Α.) που κατέβασαν από το βήμα τον καθηγητή του Δημοκρίτειου Παν. Θράκης Γιώργο Παύλο όταν από μικροφώνου στο Σύνταγμα στην εκδήλωση κατά του λαθρομεταναστευτικού διατράνωνε πως η κομματοκρατία μας έφερε ως εδώ. Τους χαλούσε την σούπα και όφειλε να μην ομιλεί.

ΔΕΝ-ΕΙΝΑΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ!  (το’πε κι η Εισαγγελέας)

ΔΕΝ-ΕΙΝΑΙ-ΚΑΚΟ(-)ΠΟΙΟΙ!

ΔΕΝ-ΕΙΝΑΙ-ΣΥΜΜΟΡΙΑ!

ΔΕΝ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ-ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ-ΣΤΗΝ-ΕΛΛΑΔΑ(το ‘πε κι η Εισαγγελέας, το ‘πε κι η Εισαγγελέας)!

ΟΙ-ΚΑΚΟΙ-‘ΝΑΙ-ΦΥΛΑΚΗ!

ΟΙ-ΚΑΛΟΙ-‘ΝΑΙ-ΣΤΗ-ΒΟΥΛΗ!

(Με την σφραγίδα ΚΑΙ του αποσυρόμενου ΚΑΙ της επελαύνουσας (*), ΠτΔ!

ΕΔΩ και τα επί του ανώτατου συμμοριακού επιπέδου/ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (του Β. Ασημακόπουλου), ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ(*) .

(*) — Από το link βλ. Σχόλιο, βλ. ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, βλ. Links 1,2,3

._

 

 

newsbeast, 6 Μαρτίου 2020

 

 

Τα μέλη πόζαραν με στιλέτα και μαχαίρια – Τι είπε στους αστυνομικούς ο διαχειριστής της σελίδας

Σάλος έχει προκληθεί με την κλειστή διαδικτυακή ομάδα «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» στο Facebook, η οποία δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου και έγινε γνωστή όταν άρχισε να αποκτά πολλά μέλη, που ξεπέρασαν τα 300.

Οι αναρτήσεις ξεχείλιζαν από μίσος κατά των προσφύγων και τα μέλη της πόζαραν με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας αναφέρει το e-thessalia.gr.

 

Οργάνωναν μάλιστα αντισυγκέντρωση ενάντια στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί για χθες (05.03) στις 7 το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο και ο διαχειριστής καλούσε τα μέλη στις 6 το απόγευμα για οργάνωση. Επίσης οργάνωναν ταξίδι στον Έβρο με τα διαθέσιμα όπλα τους, για να φυλάξουν τα σύνορα.

Μετά τις προσαγωγές άλλαξε το όνομα της σελίδας και ονομάστηκε σε Σύλλογο Πατριωτών Βόλου, ενώ μέσα από την Ασφάλεια ο διαχειριστής με ανάρτησή του ζητούσε να ακυρωθεί η αντισυγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο, που οργάνωνε γιατί ήταν παράνομη.

«Ήταν μια ανοησία, δεν τα εννοούσαμε. Αφήστε μας, δεν θα πειράξουμε κανέναν. Ήταν όλα ένα λάθος». Με αυτά τα λόγια εκλιπαρούσε χθες τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Βόλου ο 34χρονος διαχειριστής της σελίδας.

Η Αστυνομία δεν στοιχειοθέτησε κατηγορίες σε βάρος του, ωστόσο, θα διαβιβάσει τον σχετικό φάκελο στον Εισαγγελέα Βόλου, προκειμένου να αποφανθεί εκείνος εάν προκύπτει παράβαση του νόμου περί ρατσισμού και ρατσιστικής βίας. Ο προσαχθής αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.