ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ασφαλιστικό και “επαναστατική γυμναστική” πριν τον νόμο για τις πορείες
Friday
21/02/2020
02:09 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος SLpress Απεργίες
0

Σχόλιο GMR: Το άρθρο 120Σ μπορεί να βρει άπειρους τρόπους απελευθερωτικής αντίστασης, όσα εμπόδια και αν βάζουν οι σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας.

Όμως αυτοί οι τρόποι, δεν “αφορούν”(;), δεν αγγίζουν(;), τον εγωκεντρισμό (1) της ιντελιγκέντσιας (εδώ), η οποία ιντελιγκέντσια, στη θέση της αφαιρετικής σύνοψης(2), δηλαδή του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ της παντοειδούς εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, τοποθετεί την κάθε μια εβδομαδιαία εκτοξευόμενη επί μέρους μεγαλογνωσία, συνήθως μεγαλογνωσία μακράν του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ και ΜΑΚΡΑΝ της “δ.ά.δ.α.” της δημοκρατικής-αλληλέγγυας-δικαιϊκής-ανιδιοτελούς ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝ-ΕΡΓΕΙΑΣ.

(1) Αυτόν τον εγωκεντρισμό που θέλει να παραμείνει στα χαρτιά και μετά θάνατον ως επιβεβαίωση άξιας ζωής, ζωής όμως που ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ εις το ΔΙΗΝΕΚΕΣ πιο άξιοι, ταυτοχρόνως απείρως ΑΘΛΙΟΙ.

(2) και την επί της ΚΑΤΑΦΑΝΟΥΣ σύνοψης ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ανάλυση/ τεκμηρίωση/ πρόταση/ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ.

 

 

 

 

 

SLpress σύνταξη, 18 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Με αιχμή την απεργία των εργαζομένων στις συγκοινωνίες ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όλες τις μεγάλες πόλεις, οι απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό το οποίο κατατέθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή από το υπουργείο Εργασίας. Το νέο ασφαλιστικό και κυρίως οι  αντιδράσεις των εργαζομένων μεταφέρθηκαν και στην Ολομέλεια της Βουλής, προκαλώντας νέες έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Στην Αθήνα, από το πρωί, χιλιάδες εργαζόμενοι είπαν «Όχι στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης» και ζήτησαν για άλλη μία φορά την «κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων». ΑΔΕΔΥ, Εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες, καθώς και οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια έκαναν πορεία μέχρι τη Βουλή. Χωριστή, μεγάλη, συγκέντρωση στα Προπύλαια οργάνωσε το ΠΑΜΕ, ενώ κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς συγκεντρώθηκαν στα Χαυτεία.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.