ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το SLpress.gr συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς που προκήρυξαν οι δημοσιογραφικές ομοσπονδίες
Wednesday
01/05/2024
20:06 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Απεργίες ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ Μνημόνια
0

Σχόλιο GMR: Οι δημοσιογραφικές Ομοσπονδίες επιμένουν και μάλιστα “αγωνιστικά”, πως “βγήκαμε από τα μνημόνια”: [Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια,…] .

Όμως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δημοσιογραφική δόλια παραπλάνηση, από το να απεργούν (κιόλας!) ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, στο όνομα ενός ψέματος (“…μετά την έξοδο από τα μνημόνια…”.

Σε αυτή την δόλια παραπλάνηση, απαντάει ο Νίκος Ιγγλέσης. Ζητάμε δημοσίως, αυτή η απάντηση να εξεταστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη ως εξαπάτηση πολιτών από δημοσιογράφους και εκλογέων από πολιτικά κόμματα (οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) , κατά το πρότυπο της εξαπάτησης εκλογέων-πολιτών από κόμμα των Σπαρτιατών https://www.protothema.gr/politics/article/1492176/se-diki-ton-iounio-oi-vouleutes-ton-spartiaton-kai-o-ilias-kasidiaris-gia-exapatisi-eklogeon/).

 

 

_.

 

 

 

 

SLpress|Ειδήσεις, 1 Μαϊου 2024

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Το SLpress.gr συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς που προκήρυξαν οι δημοσιογραφικές ομοσπονδίες, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ, από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 1/5/2024 έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2/5/2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την απεργία της Πρωτομαγιάς:

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ «ΠΑΡΩΝ»

ΣΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια (highlight χαρακτήρων από GMR), βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με  έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με ανυπαρξία Συλλογικών Συμβάσεων, αμφισβήτηση και καπήλευση των συλλογικών μας δικαιωμάτων και της εργασιακής μας αξιοπρέπειας.

Σε μια άνευ προηγουμένου υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και της διαβίωσης, η ακρίβεια, η φτώχεια, οι ανισότητες, ο περιορισμός εργασιακών δικαιωμάτων, η επισφάλεια και η ανασφάλεια στους χώρους εργασίας, αναδεικνύονται σε κυρίαρχες συνέπειες των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Με  κοινές αποφάσεις της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών και φωτορεπόρτερ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site, ως εξής:

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.