ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αποκάλυψη για τον κορονοϊό: Κινέζοι επιστήμονες τον δημιούργησαν και μετά προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους
Wednesday
02/06/2021
16:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19)
6

 

Σχόλιο GMR: Με αφορμή την είδηση:

Αυτό είναι ένα άρθρο σχετικά με την άποψη περί κατασκευής του ιού. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, ή ακόμα και αν δεν επιβεβαιωθεί αυτό προκύπτουν πέντε πράγματα:

1) Πρέπει η επιστημονική έρευνα ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ και ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από το σύνολο του επιστημονικού κόσμου και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ οπωσδήποτε και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ (τα πάντα εις γνώση όλων των πολιτών) και προληπτικά και απολογιστικά.

2) Ανεξάρτητα από το 1, χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να υπάρξει η καταλληλότερη θεραπεία και εμβόλιο (αυτά σχετίζονται και με την ενδελεχή διερεύνηση του 1.

3) Όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν θα πρέπει να υπόκεινται σε ειδικώς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ μέτρα προστασίας, φυσικά, και για την μεταξύ τους διασπορά (να ληφθεί υπ όψιν πως μεταδίδουν και σε παιδιά που δεν εμβολιάζονται).

4) Οι “αρνητές” των 2,3, μπορούν να έχουν την γνώμη τους, όμως η πέραν ορίων συστηματική προπαγάνδα τους συνιστά διασπορά ψευδών ειδήσεων (εν προκειμένω επικινδύνων, ενδεχόμενα και δολίων αν υποκρύπτεται συμφέρον, για την δημόσια υγεία, όπως θέλουμε να επιλαμβάνεται Δικαιοσύνη για τυχόν κατασκευή του ιού άλλο τόσο θέλουμε Δικαιοσύνη για συστηματική διασπορά ψευδών και επικινδύνων θεωριών). Σε περιπτώσεις πολιτικής εκμετάλλευσης μέσω διασποράς ψευδοθεωριών, εξετάζεται η ΔΟΛΙΑ (λόγω “προσπορισμού ίδιου οφέλους/κόμμα δι’ εαυτόν ή οφέλους προς τρίτους/οπαδοί δια κόμμα”) παραπλάνηση.

5) Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με το ΕΠΑΡΚΕΣ νομικό πλαίσιο: http://greek-market-research.com/clink/koronoios-epanastasi-antistasi-anypakoi-kata-perioristikon-logo-koronoioy-metron/ .

_.

 

 

 

 

 

 

newsbeast_gr, 29 Μαίου 2021

 

 

 

 

Περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την προέλευση του κορονοϊού είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από μία έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail.

Συγκεκριμένα, ο κορονοϊός φαίνεται πώς δεν δημιουργήθηκε φυσικά και πώς είναι αποτέλεσμα ενεργειών Κινέζων επιστημόνων, οι οποίοι στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται μια έκθεση 22 σελίδων του Βρετανού καθηγητή Angus Dalgleish και του Νορβηγού επιστήμονα Birger Sørensen, η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό (Quarterly Review of Biophysics Discovery), ο κορονοϊός φαίνεται να προήλθε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο στην Ουχάν, που έκαναν πειράματα σε έναν ιό που εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας την μεταδοτικότητά του (Gain of function research), με σκοπό να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι Κινέζοι επιστήμονες προσπάθησαν στη συνέχεια με “ανάστροφη μηχανική” να δείξουν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες. Η εν λόγω μελέτη υποστηρίζει ακόμα ότι Κινέζοι επιστήμονες που ήθελαν να μοιραστούν τα ευρήματά τους δεν ήταν σε θέση να το πράξουν ή έχουν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες που συνέγραψαν την μελέτη, στην προσπάθειά τους να αναλύσουν τον κορονοϊό ώστε να παρασκευάσουν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, εντόπισαν «αποτυπώματα» που, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, δείχνουν ότι ο ιός έχει εργαστηριακή προέλευση. Μάλιστα δηλώνουν ότι προσπάθησαν να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους, αλλά συνάντησαν την αντίδραση μεγάλων επιστημονικών περιοδικών, καθώς η κυρίαρχη άποψη ήταν ότι ο ιός έχει φυσική προέλευση.

«Ακόμα και όταν ο πρώην επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (MI6) Sir Richard Dearlove μίλησε δημόσια λέγοντας ότι η θεωρία των επιστημόνων πρέπει να διερευνηθεί, η ιδέα απορρίφθηκε», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Σύμφωνα με την Daily Mail, πλέον όλο και περισσότεροι επιστήμονες και πολιτικοί εξετάζουν την πιθανότητα ο ιός να «ξέφυγε» από το εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας.

Στην μελέτη των 22 σελίδων οι δύο επιστήμονες περιγράφουν την έρευνά τους στα πειράματα που έγιναν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν μεταξύ του 2002 και του 2019 και υποστηρίζουν ότι Κινέζοι επιστήμονες, μερικοί από αυτούς μάλιστα συνεργάστηκαν και με αμερικανικά πανεπιστήμια, φέρεται να βρήκαν τα εργαλεία για τη δημιουργία του ιού.

Μεγάλο μέρος της εργασίας επικεντρώθηκε στην αμφιλεγόμενη έρευνα «Gain of Function» – η οποία απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση Ομπάμα. Με τη συγκεκριμένη διαδικασία οι επιστήμονες προσπαθούν να τροποποιήσουν ιούς που εντοπίζονται στη φύση, κάνοντάς τους περισσότερο μολυσματικούς, ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα σε ένα εργαστήριο, με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα την πιθανή επίδρασή τους στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η βασικότερη ένδειξη για την εργαστηριακή προέλευση του ιού ήταν μια σειρά αμινοξέων που βρήκαν στην ακίδα του SARS-Cov-2.

Μιλώντας στην DailyMail.com, ο Νορβηγός καθηγητής ιολογίας Sørensen είπε ότι όλα τα αμινοξέα έχουν θετικό φορτίο, το οποίο προκαλεί τον ιό να προσκολληθεί στα ανθρώπινα κύτταρα, όπως ένας μαγνήτης . Αλλά επειδή, όπως οι μαγνήτες, τα θετικά φορτισμένα αμινοξέα απωθούν το ένα το άλλο, είναι σπάνιο να βρεθούν ακόμη και τρία στη σειρά σε φυσικούς οργανισμούς, ενώ τέσσερα στη σειρά είναι «εξαιρετικά απίθανο», είπε ο επιστήμονας. «Οι νόμοι της φυσικής λένε ότι δεν μπορείτε να έχετε τέσσερα θετικά φορτισμένα αμινοξέα στη σειρά. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι εάν το κατασκευάσετε τεχνητά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε σχετικούς πίνακες και διαγράμματα στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments
 1. Comment From Τσινιτάκη
  04/06/2021 at 22:28

  Πώς να ελεγχτούν οι διάφορες θεωρίες ,ως προς το αν είναι ψευδείς κ μάλιστα τη στιγμή που γίνεται γενικά ο κακός χαμός; Εδώ υπάρχει η είδηση, ότι στη Γουχάν γίνονταν πειράματα σε ένα ιό νυχτερίδας με μικρή μεταδοτικότητα στον άνθρωπο, για να του αυξήσουν τη μεταδοτικότητα, με σκοπό, να…. προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία. Θα έλεγα, ότι η είδηση είναι αληθινή, γιατί μπορεί κανείς εύκολα να την ελέγξη. Αλλά τι να πης για την αιτιολογία των ερευνητών; Πειραματίζονταν, λέει, για να κάμουν παθογόνο έναν ιό, που ξετρύπωσαν σε νυχτερίδες κ που δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας, που πιθανόν να προκαλούσε, όταν θα γινόταν παθογόνος! Και χρηματοδοτούνταν αδρά γι’ αυτό κ από τις ΗΠΑ. Έχει αποβλακωθεί τόσο ο κόσμος, που να δέχεται τέτοιες εξηγήσεις; Έχει λογική αυτό το επιχείρημα; Ναι, μόνο αν προσθέση κανείς τον κρίκο που λείπει από το λογικό ειρμό. Οι άνθρωποι ΗΘΕΛΑΝ να δημιουργήσουν μια πανδημία. Για ποιό λόγο; Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι, ότι θα είχαν έτοιμο μαζί κ το εμβόλιο. Κέρδη πολλά, σίγουρα λεφτά κ εισόδημα μεγάλο. Ισχύει ή όχι, ότι οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες έχουν ήδη κάνει τρελά κέρδη με τα εμβόλια; Ένας άλλος στόχος θα μπορούσε να είναι η χρήση σε βιολογικό πόλεμο, είναι όμως λιγότερο πιθανός, γιατί ένα τέτοιο όπλο μπορεί να βγει εκτός ελέγχου κ να γυρίση μπούμεραγκ. Μπορεί να αποδειχτή η αλήθεια ή το ψέμα τέτοιων συλλογισμών; Όχι, αλλά πρόκειται για λογικά, αυτονόητα, θα έλεγα, συμπεράσματα.

 2. Comment From Τσινιτάκη
  05/06/2021 at 00:18

  Η ασφάλεια κ η προστασία του καθενός είναι δικό του δικαίωμα κ ευθύνη. Όσον αφορά τώρα στην προστασία των συνανθρώπων μας κ ειδικά των παιδιών, ο κίνδυνος μετάδοσης υπάρχει, τόσο από τους ανεμβολίαστους, όσο κ από τους εμβολιασμένους. Οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν τον ιό, εάν μολυνθούν. Οι εμβολιασμένοι αναπτύσσουν αντισώματα, που δεν αφήνουν τον ιό να επιβιώση κ να πολλαπλασιαστή. Αλλά ώσπου να δημιουργηθούν αυτά τα αντισώματα, μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Και αφού όμως αναπτύξουν αντισώματα, εάν μολυνθούν με μεγάλο ιικό φορτίο κ μέχρι να καταφέρουν να ελέγξουν τον ιό, μπορούν να τον μεταδώσουν. Γιατί λοιπόν να ισχύσουν μέτρα προστασίας μόνο για ανεμβολίαστους; Όσο για τα παιδιά, θεωρείται, ότι είναι τουλάχιστον σπάνιο να νοσήσουν, αλλά θέλουν να τα εμβολιάζουν κι αυτά, για να μην κολλούν, λέει, τους μεγάλους, που υποτίθεται, ότι θα είναι εμβολιασμένοι κ άρα ασφαλείς, εκτός βέβαια απ’ όσους δε θέλουν να εμβολιαστούν κ αναλαμβάνουν το ρίσκο. Μοιάζει λοιπόν,να μας δουλεύουν ψιλό γαζί, με μόνο στόχο, να καταναλώνονται όσο περισσότερα εμβόλια γίνεται. Εξ άλλου υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα, αλλά είναι για λίγους. Οι VIP που αρρώστησαν, περιέργως δεν πέθαναν. Αλλά η ασφάλεια αυτών των φαρμάκων δεν έχει ,λέει, ακόμα επιβεβαιωθεί. Έστω κ αν είναι να τα πάρουν άνθρωποι που κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ τα εμβόλια που είναι πειραματικά, με άγνωστες κ γνωστές παρενέργειες, μπορούν να τα παίρνουν άνθρωποι υγείείς, για το εάν σρρωστήσουν. Εντελώς συμπτωματικά βέβαια τα κέρδη από τα φάρμακα είναι μηδαμινά, σε σχέση με τα ιλιγγιώδη ποσά από τα εμβόλια.

 3. Comment From Τσινιτάκη
  05/06/2021 at 00:32

  Τέλος, από τα τόσα πολλά βίντεο στο ΥouTube, σχετικά με τι θέμα του κορωνοϊού κ των εμβολίων, θα ήθελα να σημειώσω μόνο δυό συνεντεύξεις του Γιώργου Ρωμανού στο Γ.Σαχίνη πρόσφατα κ πέρυσι, γιατί παρουσιάζει στοιχεία, αν κ πολύ πιθανόν, να είναι ήδη γνωστές. https://youtu.be/WJGNt0kvG-M
  και
  https://youtu.be/CWZGKdl7kxM

  Τα συμπεράσματα δικά σας.

 4. Comment From Τσινιτάκη
  16/06/2021 at 20:14

  Στέλνω κ το σύνδεσμο μιας ανάρτησης από το PRONEWS σχετικά με το θέμα.

  ΗΠΑ: Ξεκίνησαν ανακρίσεις κατά Ά.Φάουτσι – Γνώριζε και δεν μίλησε για τα κινεζικά εργαστήρια Covid-19 – Ήταν στο κόλπο;

  https://www.pronews.gr/ygeia/995111_afaoytsi-ypo-ereyna-oikonomikes-toy-dosolipsies-exetazontai-oi-sheseis-toy-me

 5. Comment From Τσινιτάκη
  17/06/2021 at 16:40

  https://www.pronews.gr/ygeia/995318_apokalypseis-poy-sygklonizoyn-poioi-dimioyrgisan-ton-covid-19-o-rolos-ellinon

 6. Comment From Τσινιτάκη
  19/06/2021 at 18:02

  Και ένα βίντεο,σχετικό με το θέμα των εμβολιασμών:
  https://youtu.be/Ysr_i-ANwcs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.