ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αποκάλυψη για τον κορονοϊό: Κινέζοι επιστήμονες τον δημιούργησαν και μετά προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους
Wednesday
02/06/2021
16:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19)
6

 

Σχόλιο GMR: Με αφορμή την είδηση:

Αυτό είναι ένα άρθρο σχετικά με την άποψη περί κατασκευής του ιού. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, ή ακόμα και αν δεν επιβεβαιωθεί αυτό προκύπτουν πέντε πράγματα:

1) Πρέπει η επιστημονική έρευνα ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ και ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από το σύνολο του επιστημονικού κόσμου και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ οπωσδήποτε και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ (τα πάντα εις γνώση όλων των πολιτών) και προληπτικά και απολογιστικά.

2) Ανεξάρτητα από το 1, χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να υπάρξει η καταλληλότερη θεραπεία και εμβόλιο (αυτά σχετίζονται και με την ενδελεχή διερεύνηση του 1.

3) Όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν θα πρέπει να υπόκεινται σε ειδικώς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ μέτρα προστασίας, φυσικά, και για την μεταξύ τους διασπορά (να ληφθεί υπ όψιν πως μεταδίδουν και σε παιδιά που δεν εμβολιάζονται).

4) Οι “αρνητές” των 2,3, μπορούν να έχουν την γνώμη τους, όμως η πέραν ορίων συστηματική προπαγάνδα τους συνιστά διασπορά ψευδών ειδήσεων (εν προκειμένω επικινδύνων, ενδεχόμενα και δολίων αν υποκρύπτεται συμφέρον, για την δημόσια υγεία, όπως θέλουμε να επιλαμβάνεται Δικαιοσύνη για τυχόν κατασκευή του ιού άλλο τόσο θέλουμε Δικαιοσύνη για συστηματική διασπορά ψευδών και επικινδύνων θεωριών). Σε περιπτώσεις πολιτικής εκμετάλλευσης μέσω διασποράς ψευδοθεωριών, εξετάζεται η ΔΟΛΙΑ (λόγω “προσπορισμού ίδιου οφέλους/κόμμα δι’ εαυτόν ή οφέλους προς τρίτους/οπαδοί δια κόμμα”) παραπλάνηση.

5) Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με το ΕΠΑΡΚΕΣ νομικό πλαίσιο: https://greek-market-research.com/clink/koronoios-epanastasi-antistasi-anypakoi-kata-perioristikon-logo-koronoioy-metron/ .

_.

 

 

 

 

 

 

newsbeast_gr, 29 Μαίου 2021

 

 

 

 

Περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την προέλευση του κορονοϊού είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από μία έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail.

Συγκεκριμένα, ο κορονοϊός φαίνεται πώς δεν δημιουργήθηκε φυσικά και πώς είναι αποτέλεσμα ενεργειών Κινέζων επιστημόνων, οι οποίοι στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται μια έκθεση 22 σελίδων του Βρετανού καθηγητή Angus Dalgleish και του Νορβηγού επιστήμονα Birger Sørensen, η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό (Quarterly Review of Biophysics Discovery), ο κορονοϊός φαίνεται να προήλθε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο στην Ουχάν, που έκαναν πειράματα σε έναν ιό που εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας την μεταδοτικότητά του (Gain of function research), με σκοπό να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι Κινέζοι επιστήμονες προσπάθησαν στη συνέχεια με “ανάστροφη μηχανική” να δείξουν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες. Η εν λόγω μελέτη υποστηρίζει ακόμα ότι Κινέζοι επιστήμονες που ήθελαν να μοιραστούν τα ευρήματά τους δεν ήταν σε θέση να το πράξουν ή έχουν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες που συνέγραψαν την μελέτη, στην προσπάθειά τους να αναλύσουν τον κορονοϊό ώστε να παρασκευάσουν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, εντόπισαν «αποτυπώματα» που, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, δείχνουν ότι ο ιός έχει εργαστηριακή προέλευση. Μάλιστα δηλώνουν ότι προσπάθησαν να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους, αλλά συνάντησαν την αντίδραση μεγάλων επιστημονικών περιοδικών, καθώς η κυρίαρχη άποψη ήταν ότι ο ιός έχει φυσική προέλευση.

«Ακόμα και όταν ο πρώην επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (MI6) Sir Richard Dearlove μίλησε δημόσια λέγοντας ότι η θεωρία των επιστημόνων πρέπει να διερευνηθεί, η ιδέα απορρίφθηκε», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Σύμφωνα με την Daily Mail, πλέον όλο και περισσότεροι επιστήμονες και πολιτικοί εξετάζουν την πιθανότητα ο ιός να «ξέφυγε» από το εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας.

Στην μελέτη των 22 σελίδων οι δύο επιστήμονες περιγράφουν την έρευνά τους στα πειράματα που έγιναν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν μεταξύ του 2002 και του 2019 και υποστηρίζουν ότι Κινέζοι επιστήμονες, μερικοί από αυτούς μάλιστα συνεργάστηκαν και με αμερικανικά πανεπιστήμια, φέρεται να βρήκαν τα εργαλεία για τη δημιουργία του ιού.

Μεγάλο μέρος της εργασίας επικεντρώθηκε στην αμφιλεγόμενη έρευνα «Gain of Function» – η οποία απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση Ομπάμα. Με τη συγκεκριμένη διαδικασία οι επιστήμονες προσπαθούν να τροποποιήσουν ιούς που εντοπίζονται στη φύση, κάνοντάς τους περισσότερο μολυσματικούς, ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα σε ένα εργαστήριο, με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα την πιθανή επίδρασή τους στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η βασικότερη ένδειξη για την εργαστηριακή προέλευση του ιού ήταν μια σειρά αμινοξέων που βρήκαν στην ακίδα του SARS-Cov-2.

Μιλώντας στην DailyMail.com, ο Νορβηγός καθηγητής ιολογίας Sørensen είπε ότι όλα τα αμινοξέα έχουν θετικό φορτίο, το οποίο προκαλεί τον ιό να προσκολληθεί στα ανθρώπινα κύτταρα, όπως ένας μαγνήτης . Αλλά επειδή, όπως οι μαγνήτες, τα θετικά φορτισμένα αμινοξέα απωθούν το ένα το άλλο, είναι σπάνιο να βρεθούν ακόμη και τρία στη σειρά σε φυσικούς οργανισμούς, ενώ τέσσερα στη σειρά είναι «εξαιρετικά απίθανο», είπε ο επιστήμονας. «Οι νόμοι της φυσικής λένε ότι δεν μπορείτε να έχετε τέσσερα θετικά φορτισμένα αμινοξέα στη σειρά. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι εάν το κατασκευάσετε τεχνητά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε σχετικούς πίνακες και διαγράμματα στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.