ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Άρση ασυλίας βουλευτή του ΜέΡΑ25 : Κοινοβουλευτική δικτατορία καταγγέλλει ο Βαρουφάκης
Monday
30/11/2020
16:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντιπροσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΜέΡΑ25
0

 

Σχόλιο GMR: Η ΑΓΑΣΤΗ κατά κάθε διαδήλωσης (ιδία 2011-2014) συνεργασία μπαχαλάκηδων με δυνάμεις καταστολής, είναι από όλους, εκτός της Ελληνικής Δικαιοσύνης (Ε.Δ.)! βιωματικά διαπιστωμένη.

Μπαχαλάκηδες και Αστυνομικοί βαρούν τους διαδηλωτές.

Φυσικά, ουδόλως ενοχλήθηκε η Ε.Δ. από τους κοινοβουλευτικούς πατερούληδες.

Τι καλύτερη ευκαιρία για την διωκόμενη βουλευτή, να μεταβληθεί από κατηγορούμενη σε κατήγορο και μάλιστα να ανοίξει επιτέλους ο φάκελος της μπαχαλοαστυνομικής συνεργασίας, υπενθυμίζοντας και πρότερες σχετικές καταγγελίες του ΚΚΕ «Kουκουλοφόροι» του συστήματος και Νέα ένταση με ΚΚΕ για τις συλλήψεις , το οποίο όμως δεν θέλησε να “τραβήξει” το θέμα ως εκεί που έπρεπε.

Εν τέλει, διωκόμενη βουλευτής, ΚΚΕ και κομπανία(ΣΥΡΙΖΑ=Χρεοκρατια-ΜέΡΑ25=Αποεθνοποίηση & Αναγνώριση του Χρέους, τι ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ!), υπερασπίστηκαν την λειτουργία ντροπή του άρθρου 86Σ, όπως ακριβώς ΑΚΡΩΣ ΑΦΑΣΙΑΚΑ/Δεν είδα-Δεν άκουσα, έπραξαν με τις μηνύσεις/ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ εσχάτης μνημονιακής προδοσίας, αυτοκαθιστάμενοι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΛΑΟΥ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ) του Μνημονιακού Εγκλήματος.

 

Υπάρχει επίσης, πάμε σε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες τώρα απ αυτές που δεν τις γράφει η ιστορία-τις γράφουν οι συνειδήσεις, η ΕΠΙΣΗΜΗ διαβεβαίωση συνεργασίας Αστυνομίας-μπαχαλάκηδων (το βάθος το της οποίας ουδέποτε διερευνήθηκε εισαγγελικοδικαστικά) του νομικού και υποψηφίου βουλευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κου Κ.Παπαδάκη, από την εδώ Το μήνυμα του Πολυτεχνείου νίκησε – Αποτιμήσεις της επόμενης μέρας ανάρτησή μας, όπου και το σχετικό απόσπασμα:

 

———————–

(**) Ο κος Παπαδάκης έχει ΠΛΗΡΗ και “δικαιολογητική” ΓΝΩΣΗ των συνεπειών των μπαχαλοσυνεργατών της ανταρσυα:

Διαφορετικά, πρόκειται για μία αυθαιρεσία πολύ μεγαλύτερη από εκείνου του «μπάχαλου» που πετάει μία πέτρα στην αστυνομία, ύστερα τρυπώνει στο κοινό μπλοκ των διαδηλωτών για να κρυφτεί και εξαιτίας της ενέργειάς του αυτής το κοινό μπλοκ των διαδηλωτών που δεν ρωτήθηκε ούτε συναίνεσε για αυτήν την πράξη, αντιμετωπίζει τα χημικά και το ξύλο.”

Πέρα από το ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για πέταγμα μιας πέτρας, αλλά για συστηματική-χρόνια διάλυση κάθε διαδήλωσης ιδιαίτερα από 2011 ως 2014, σε συνεργασία με την αστυνομία, προσθέτουμε:

Εμείς ενημερώνουμε τον κο Παπαδάκη, πως το “μπάχαλο” με την “μικρότερη της αστυνομικής αυθαιρεσία” που τυγχάνει της ιδεολογικονομικοπολιτικής στήριξης του ευρύτερου πολιτικού χώρου του ως και μέχρι ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ (σε αντίθεση με το ΚΚΕ), δεν κρύβεται, μπλέκεται με διαδηλωτές απειλώντας τους με γυαλισμένο μάτι και με σιδεροσφυριά κάτω από τα μπουφάν.

——————————————–

Υπάρχει επίσης και το το “τεκμήριο της διαφορετικότητας”! Ιωάννα Κούρτοβικ!: Το τεκμήριο της διαφορετικότητας, όπως τα συνεργαζόμενα με κάθε καρυδιάς πολιτικάντικο καρύδι ΜΜΕ, προσπαθούν να μας πείσουν.

Πίσω από αυτήν την αγιογραφία, κρύβεται ένα πρόσωπο, “εξέχον”, ως ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και νομικός υπερασπιστής ΚΑΙ ιδεολογικός υπερασπιστής.

Αυτό (το και ειδικότερο και γενικότερο φυσικό και ιδεολογικό πρόσωπο), ΓΝΩΣΤΟ ως εχθρικό μέχρι θανάτου προς την άρχουσα τάξη, ας βγάλουν βέβαια τα μάτια τους, έχει ΔΥΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΡΤΕΝΑΙΡ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Τακτικές, του τύπου, πότε αλληλοσκοτωνομένοι και πότε αγαστά συνεργαζόμενοι, οι αριστεροί της διαφορετικότητας”, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ κατά κάθε τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά-δικαιϊκά-πολιτικά! (Όχι κομματικά) κοινωνικής αντίστασης.

Το “ενοχλητικό” για την κοινωνία, είναι, πέραν της ωμής απειλής διαδηλωτών με μπαχαλοσιδεροσφυριά (για να υπακούσουν και αποδεχθούν τις προβοκατόρικες μεθόδους τους οι πολίτες, αντί να βγάλουν τα μάτια τους με το σύστημα σε καταδικές τους διαδηλώσεις), πως πλασάρονται και από τα ΜΜΕ, ως, καλοί άνθρωποι, που δεν θέλουν να μας βάλουν στο κεφάλι τις απόψεις τους με τα σφυριά, αλλά πρόκειται για , “«μία χούφτα απλούς λαϊκούς ανθρώπους» υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ιδιοτελή σκοπό την κατάχρηση της εξουσίας, αλλά να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αντίστασης στην κοινωνία.”.

Όσο για την εμφάνιση κάποιας γνήσιας, δηλαδή τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά/οικονομικοδικαιϊκά/πολιτικά (Όχι κομματικά) αντιμνημονιακής παρουσίας, μην την είδατε μην την απαντήσατε ΣΤΑ ΜΜΕ που συμπαθούν ακόμα και την ατομική τρομοκρατία.

 

Κι αν η κοινωνία δεν δεχθεί την επ’ αυτής αντιστασιακή κυριαρχία τους, της σπάνε και το κεφάλι, άντε και καμιά “παράπλευρη απώλεια”. Άσε που σε όλα τα εδώ https://greek-market-research.com/clink/ergasia-dikaio/ κομβικής σημασίας εργατικά ζητήματα επί των οποίων τους ζητήθηκε μελέτη και συνδικαλιστική-νομική συνεργασία (παρών και ο Νίκος Γουρλάς/Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων:”είναι καλή ιδέα”) εκώφευσαν, ως ευρύτερος “αντισυστημικός-αναρχικός αλλά και Τι κι αν είναι κατοχή πολιτευόμενος σχηματισμός”.

Επισημαίνουμε επίσης, πως ενώ στις υποθέσεις των Ντ.Π. ικανότατου συνδικαλιστή του χώρου του και Ηρ.Π. συνδικαλιστή και Ανθρώπου, τους συνδράμαμε στον δίκαιο αγώνα τους, αλλά και με την ανάρτηση της αρθρογραφίας επιστημόνων της ανταρσυα, βλέπετε τους συνδέσμους της G-M-R,  Σ.Μαυρουδέα, Π.Μαυροειδή, Γ.Βασσάλου, Λ.Βατικιώτη, Ν.Στραβελάκη, κλπ, η συμπεριφορά του γενικότερου σχήματος, είναι από απαξιωτική ως εχθρική, με εξαίρεση μέχρι στιγμής την ανθρώπινη συμπεριφορά των Ν.Στραβελακη, Λ.Βατικιώτη, του αείμνηστου Γ.Δελαστίκ και του εξαιρετικού Π.Αντωνόπουλου, που η νομική του υπεράσπιση δεν μας δέχτηκε ως μάρτυρες υπεράσπισης όταν προσφερθήκαμε επί της υπόθεσης: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου .

_

 

 

 

 

in_gr, 26 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

Σφοδρή είναι η αντίδραση του ΜέΡΑ25 για την δίωξη της βουλευτή, Αγγελικής Αδαμοπούλου. Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει λόγο για διολίσθηση σε «κοινοβουλευτική δικτατορία» ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25 ευχαριστεί Τζανακόπουλο και Γκιόκα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αντίστοιχα που αντιτάχθηκαν σε ΝΔ και Ελληνική Λύση οι οποίες στήριξαν την άρση της ασυλίας της ύστερα από έγκληση της ΕΛΑΣ

 

Σφοδρή είναι η αντίδραση του ΜέΡΑ25 και του Γιάνη Βαρουφάκη, για την δίωξη της βουλευτή, Αγγελικής Αδαμοπούλου. Μάλιστα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για διολίσθηση σε «κοινοβουλευτική δικτατορία».

 

Δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις

ΝΔ και «Ελληνική Λύση» στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τάχθηκαν υπέρ της άρσης της ασυλίας της κα Αδαμοπούλου ύστερα από έγκληση της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην Κεντρική Μακεδονία για «συκοφαντική δυσφήμηση», επειδή η κα Αδαμοπούλου στις 2 Ιουλίου και κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τις «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις», είχε υποστηρίξει από το βήμα της Βουλής ότι στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχουν αστυνομικά όργανα που φορούν κουκούλες και ρίχνουν βόμβες μολότοφ, προκειμένου να διαλύσουν τις διαδηλώσεις.

Ο κ. Βαρουφάκης, σε ανάρτησή του τόνισε, ότι «η δίωξη βουλευτών που δεν «συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις» συνεχίζεται. Νέος στόχος η Αγγελική που τόλμησε να πει την αλήθεια στη Βουλή. Αφού έχασαν τον έλεγχο της πανδημίας επιταχύνουν συνειδητά την διολίσθηση προς την κοινοβουλευτική δικτατορία».

 

Άθλια αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά

Το ΜέΡΑ25, σε εκτενή ανακοίνωσή του αναφέρει, ότι «με άθλια αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, κυρίως από την πλευρά της συμπολίτευσης, συνεχίζεται η προσπάθεια φίμωσης των βουλευτών και ειδικά των βουλευτών του ΜέΡΑ25. Μετά την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας τους από αστυνομικά όργανα, τώρα παρεμποδίζεται και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, η πολιτική κριτική και η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και τα όργανα του κράτους».

Προσθέτει ότι η δίωξη της βουλευτού του ΜέΡΑ25, Αγγελικής Αδαμοπούλου, «για όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής στην διάρκεια της ψήφισης του αντισυνταγματικού και χουντικής κοπής νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις, σχετικά με την δράση κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών καταστολής του διεκδικητικού κινήματος, είναι καθαρά πολιτική, αντιδημοκρατική και αυταρχική».

Ορμπανοποίηση του κοινοβουλευτισμού

Το ΜέΡΑ25 υποστηρίζει ότι η «ορμπανοποίηση» του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προχωράει με γοργούς ρυθμούς, μαζί με την δημιουργία ενός αστυνομικού κράτους και μιας καθολικής επιβολής των επιλογών και των αποφάσεων μιας κυβέρνησης που ολοένα και διολισθαίνει σε άλλου είδους καθεστώτα.

Η ίδια η κα Αδαμοπούλου, σε δήλωσή της, αναφέρεται διεξοδικά στην υπόθεση και στην, καταρχήν υπερψήφιση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, του αιτήματος άρσης ασυλίας της:

«Χθες, 25.11.2020, συνεδρίασε η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, η οποία συζήτησε την αίτηση άρσης της βουλευτικής ασυλίας μου, κατόπιν έγκλησης εις βάρος μου της ‘Ενωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας για συκοφαντική δυσφήμιση. Ειδικότερα, στις 2 Ιουλίου και κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τις «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις», υποστήριξα από το βήμα της Βουλής ότι στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχουν αστυνομικά όργανα που φορούν κουκούλες και ρίχνουν βόμβες μολότοφ, προκειμένου να διαλύσουν τις διαδηλώσεις.

Συκοφαντική δυσφήμηση

Αφού τοποθετήθηκα ενώπιον της Επιτροπής και κατέθεσα σχετικό υπόμνημα, τα μέλη της Επιτροπής δεν μου υπέβαλαν κανένα ερώτημα, κατόπιν ο πρόεδρος ζήτησε την αποχώρησή μου και εκεί ακολούθησε το θέατρο του παραλόγου, σύμφωνα με αφηγήσεις συναδέλφων…βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι για αμιγώς ψηφοθηρικούς λόγους έπρεπε να χαϊδέψουν το ακροατήριό τους, άρχισαν με νομικά αβάσιμους ισχυρισμούς να υποστηρίζουν ότι διέπραξα συκοφαντική δυσφήμιση κατά του σώματος των Αστυνομικών, για δήλωση και τοποθέτησή μου η οποία έλαβε χώρα στο πλαίσιο άσκησης των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου και ενώ ο ‘Αρειος Πάγος έχει αποφανθεί ότι δεν στοιχειοθετείται συκοφαντική δυσφήμιση σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Η σύγχρονη διεθνής τάση παρομοίως καταδικάζει ένδικες αξιώσεις και διωκτικά αιτήματα που υποβάλλονται με σκοπό τη φίμωση της δημόσιας κριτικής σχετικά με ζητήματα κοινωνικού ή πολιτικού ενδιαφέροντος. Πραγματικός απώτατος σκοπός τέτοιων μηνύσεων δεν είναι η δικαίωση στη δικαστική υπόθεση, αλλά ο εκφοβισμός και στιγματισμός όσων ασκούν κριτική, μέσω της ηθικής και οικονομικής εξουθένωσής τους».

Καταψήφισαν και έδωσαν μάχη

Η βουλευτής του ΜέΡΑ25  κάνει λόγο για fast track διαδικασίες και επικρίνει τη ΝΔ και την Ελληνική Λύση που ψήφισαν να αρθεί η ασυλία της, ενώ ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους της από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, τον κ. Τζανακόπουλο και τον κ. Γκιόκα, «που όχι μονάχα καταψήφισαν, αλλά έδωσαν μάχη καταγγέλλοντας την αντιδημοκρατική τακτική των προσχηματικών και κακόβουλων εγκλήσεων κατά βουλευτών, πίσω από τις οποίες κρύβεται σκοπιμότητα πολιτικής δίωξης και στοχοποίησής τους, ώστε να ναρκοθετηθεί ο αντιπολιτευτικός λόγος τους».

 

Πηγή: in.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.