ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018, …διαφορετικά
Thursday
06/12/2018
00:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

Αγαπητοί συμπολίτες, συναγωνιστές, επιστήμονες, μέλη και φίλοι σχημάτων,

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (1ο συνημμένο).

Σας ενημερώνουμε (2ο συνημμένο) πως ο σεβαστός Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, μας θέτει προ των πατριωτικών ευθυνών μας, οπότε έχουμε έναν σοβαρό και θεσμικά κατοχυρωμένο λόγο να ανταποκριθούμε, σπάζοντας και το μέχρι στιγμής, “Ο καθένας χώρια” και τον διαρκώς προεκλογικό μεταξύ μας διαγκωνισμό.

Σας ενημερώνουμε (3ο συνημμένο) για την από αριστερά προς την αριστερά πρόταση των Κ. Λαπαβίτσα – Σ. Κουβελάκη, που την βρίσκουμε τόσο καλή για εφαρμογή αντιστασιακής-απελευθερωτικής συνέργειας μεταξύ αριστερών, όσο ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ καλή την βρίσκουμε, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με την περισσότερο αναλυτική (αλλά στηριζόμενη στην ίδια Δημοκρατική Βάση), πρόταση του 4ου συνημμένου, πρόταση που αφορά και ΕΝΩΝΕΙ, Αριστερούς, κομμουνιστές (εκ του communis=κοινός), Πιστούς της Ορθοδοξίας, Πατριώτες, Επιστήμονες Πιστούς στην Επιστήμη, Ανέργους και Εργάτες.

Αγαπητοί Πατριώτες, το μόνο που μπορεί να μας χωρίσει είναι υπερεκτίμηση τυχόν διαφορών εντός του αντιμνημονιακού χώρου, έναντι του μεγαλείου της απελευθερωτικής ευθύνης.

Το πλαίσιο των δυο συνημμένων προτάσεων δεν δίνει χώρο για καμιά τέτοια υπερεκτίμηση, ούτε για λειψό συναγωνιστικό ήθος. Τυχόν διαφορές θα επιλύονται, στη βάση της δικαιϊκής παράθεσης δικονομικών και οικονομικών (και λοιπών επιστημονικών) τεκμηριώσεων (πραγματογνωμοσύνη της κατάστασης σε εύρος και βάθος) και της δημοκρατικής αντιμνημονιακής συμμετοχής=τελικός κριτής.

Προτεινόμενη μορφή δημοκρατικής συμμετοχής: Εκκλησίες του Δήμου ΠΑΝΤΟΥ, Εκκλησίες του Δήμου ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, Πιστών και Αριστερών, Πλουσίων και Πτωχών, Επιστημόνων και κάθε Εργαζόμενου, ΟΛΩΝ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ. Εδώ βλέπετε (μία από τις ΠΟΛΛΕΣ προταθείσες…) ενδεικτικότατη ενωτική δράση που συνδυάζει και διεθνοποιεί το αγωνιστικό, το νομικό, το πολιτικό.

Υ.Γ. άξιο λόγου το εις το 5ο συνημμένο δημοσίευμα του καθηγητή κου Μπιτζιλέκη για την αποκαταστατική έναντι του άδικου ΑΜΥΝΑ. 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.