ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σοβαρότατες καταγγελίες Ράικου για Παπαγγελόπουλο
Wednesday
25/09/2019
08:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Παπαγγελόπουλος ΔΙΑΠΛΟΚΗ
0

Σχόλιο GMR: Κακός Χαμός-Πέρα Βρέχει!

Κακός Χαμός στα ενδότερα της πολιτικοδικαστικής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Ένα αντιμνημονιακό κιχ βρε παιδιά, αγαπητοί επώνυμοι δημοσιολογούντες και πολιτευόμενοι, κατά της φιλομνημονιακής ΠολιτικοΔικαστικής διαπλοκής;!

 

 

 

newsit, 24 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Ράικου, είναι «καταπέλτης» για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis. Κατονομάζει τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ως τον «Ρασπούτιν» και όπως φέρεται να έχει καταθέσει, έτσι αποκαλούσε και ίδιος τον εαυτό του.

Η κυρία Ράικου σε κάποιο σημείο της κατάθεσής της, φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι την πήρε τηλέφωνο ο κ. Παπαγγελόπουλος και την ρώτησε γιατί δεν στέλνει το φάκελο στη Βουλή. Η ίδια φέρεται ότι απάντησε: «Υπουργέ εγώ δεν στέλνω κανένα φάκελο χωρίς στοιχεία«, με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης να επιμένει λέγοντας «στείλε εσύ το φάκελο στην Δικαιοσύνη και τα στοιχεία θα τα αναλάβουν άλλοι».

«Εγώ δεν είμαι αυτής της σχολής«, φέρεται να απάντησε η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς για να πάρει την απάντηση από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο: «Με αυτή τη σχολή που είσαι να δούμε αν θα σου βγει σε καλό».

Στην συνέχεια, η κυρία Ράικου φέρεται να λέει στην κατάθεσή της ότι παραιτήθηκε από τη θέση της γιατί είχαν στήσει κατασκευασμένες κατηγορίες. «Οι μάρτυρες κατηγορίας ήταν άλλοτε η εισαγγελέας Τουλουπάκη, η οποία είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαιο ηθικής μου εξόντωσης», φέρεται να λέει η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς και «άλλοτε η φίλη της πρόεδρος πρωτοδικών Ηλιάνα Ζαμανίκα».

Η Ελένη Ράικου, φέρεται επίσης να έχει καταθέσει πως ήθελαν να την απαξιώσουν λέγοντας ότι «έθαβε» την υπόθεση, ενώ η Τουλουπάκη εμφανιζόταν ως αποτελεσματική. «Κατάλαβα ότι πίσω από όλα αυτά ήταν ο γνωστός για τις Ρασπουτινικές του μεθοδεύσεις αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Είναι γνωστή η σχέση του με την Ελένη Τουλουπάκη. Και ο τρόπος που λειτουργούσαν μεταξύ τους. Περιγράφεται άλλωστε αυτός ο τρόπος στην αναφορά του εισαγγελέα Γιάννη Αγγελή», φέρεται ακόμη να έχει καταθέσει.

«Εξάλλου ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος επαιρόμενος για το πόσο καλά σχεδίαζε και μεθόδευε καταστάσεις που παγίδευαν οποιονδήποτε στεκόταν εμπόδιο στην θέλησή του αυτάρεσκα αυτοαποκαλούνταν ο ίδιος Ρασπούτιν λέγοντας χαρακτηριστικά όσοι με ξέρουν καλά έτσι με λένε. Γι’ αυτό τον αποκαλούσα και εγώ Ρασπούτιν όπως τον αποκαλούσαν και πολοί όπως η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρβιτσιώτης, ο Πρωθυπουργός, όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος», φέρεται τέλος να έχει καταθέσει η Ελένη Ράικου.

Τι είπε ο Στουρνάρας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Στουρνάρας φέρεται ότι έχει καταθέσει ότι: «Με επισκέφτηκε ο Μανιαδάκης στο γραφείο μου, και μου είπε ότι τον πιέζουν οι τρεις εισαγγελείς για να δώσω στοιχεία για Σαμαρά, Βενιζέλο, Γεωργιάδη, για να ικανοποιηθούν οι από πάνω.

Αρχές του 2019 με επισκέφθηκε ο αμερικανός πρέσβης επίσημα στο γραφείο μου στην ΤτΕ, και μου είπε ότι το FBI δεν έχει στοιχεία για Έλληνες πολιτικούς».

Ο Γιάννης Στουρνάρας παραθέτει και δημοσιεύματα, για να υποστηρίξει ότι όλη αυτή η ιστορία έγινε για να τον «πετάξει έξω» ο ΣΥΡΙΖΑ, για να τον βγάλει από τη θέση του κεντρικού τραπεζίτη.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.