ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η γερμανική ΤΑΖ αναφέρει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας
Thursday
12/10/2023
14:30 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΛΟΑΤΚΙ Στέφ. Κασσελάκης
0

Σχόλιο GMR: Όποιος, Όποια, Άλλο (αυτοπροσδιορισμός που αφορά το πως αισθάνεται το άτομο, όχι όμως και την καταγραφή του στην κοινωνία, καταγραφή που καθορίζεται με επιστημονικά κριτήρια και όχι με τα θέλω), ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ(*) παιδί και μάλιστα συγκεκριμένου φύλου και προδιαγραφών (Κασσελάκης: Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου – Είμαι Κρητίκαρος – Θέλω δύο παιδιά με τον Τάιλερ), δεν έχει παρά να βάλει (ή να μην βάλει) λίγο υλικό (το υπόλοιπο το αγοράζει), ή και καθόλου υλικό και τα υπόλοιπα, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, τα διεκπεραιώνει το ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ και η ούτως ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ “οικογένεια”!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!

Το παιδί, ερωτήθηκε, γι’ αυτή την ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ που θα του συμβεί γι αυτό το “πατρικό” ή “μητρικό” ΓΟΥΣΤΑΡΩ, δηλαδή πέραν της παρένθετης μητέρας ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ και άνδρα ή Άλλο, ως μητέρα, γυναίκα ή Άλλο ως πατέρα ή ακόμα και να κυοφορηθεί από άνδρα (Άνδρας transgender κυοφόρησε και έφερε στον κόσμο το παιδί του)

Μιλάμε/καταγγέλλουμε, για την προωθούμενη θεσμικά αλλά και στην πράξη ήδη εφαρμοζόμενη, κατασκευή παιδιών με παρένθετες μητέρες και ακόμα και με αγνώστους πατέρες ή “πολυπατέρες”, με επιβάρυνση του παιδιού ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, επιβάρυνση το πιθανότερο αφόρητη, που του επιβάλλει η θεσμικά προωθούμενη ασυδοσία της Woke Culture ( Οι “Τέσσερις Καβαλάρηδες”, η woke κουλτούρα, τα ΜΜΕ και το κοπάδι… ).

Σοβαρότατη υποστήριξη της καταγγελίας μας συνιστά το: Στέλιος Ράμφος στην «Κ»: Γάμος και οικογένεια στη χώρα των θαυμάτων .

 

Υστερόγραφο: Σύμφωνα με τηλεοπτική γνώμη γνωστού δικηγόρου, εφ’ όσον θεσμοθετηθεί γάμος ομοφύλων, τα παντρεμένα ομόφυλα ζευγάρια θα έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. Οπότε, θα συνεχιστεί και οπωσδήποτε θα επεκταθεί, “ΜΟΙΡΑΙΑ” ΘΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ, η όπως παραπάνω καταγγέλλουμε, ήδη διενεργούμενη, με ανοχή από την Δικαιοσύνη, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΩΝ.

 

————-

(*) –όπως ακριβώς αλλά και γενικώς «γουστάρει», πχ «γουστάρει» να «ξεδοντιάσει» το σύστημα των δικαστικών…https://greek-market-research.com/article/pos-dimioyrgithike-to-fainomeno-stefanos-kasselakis/ .

_.

 

 

 

 

newsbeast-ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 22 Οκτωβρίου 2023

 

 

 

 

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας ΤΑΖ αναφέρει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύντροφό του», τον Tyler McBeth. Το άρθρο του γερμανικού εντύπου στον 35χρονο υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει τίτλο «το ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ». Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βερολίνου, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του, μέσω παρένθετης μητέρας. «Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα» ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Την περασμένη Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, γράφει η TAZ του Βερολίνου, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την καταμέτρηση του 98% των ψήφων, το 45,04% των μελών του κόμματος ψήφισαν τον Κασσελάκη με την πρώην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου να λαμβάνει ποσοστό 36,2%. Ακολούθησαν με μεγάλη απόσταση ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος με ποσοστό 8,78%, ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς με 8,7% και ο Στέφανος Τζουμάκας με 1,29%. Οι εκλογές ήταν απαραίτητες, αφού ο προηγούμενος αρχηγός του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την παραίτησή του μετά την κακή απόδοση του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Ελλάδα τέλος Ιουνίου. Οι πρώτες αντιδράσεις από τη νίκη Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών δείχνουν μία σκληρή πολιτική αντιπαράθεση, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα. 

Το απόσπασμα της γερμανικής TAZ για την απόκτηση παιδιού

Ο κ. Κασελάκης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ευθυγράμμιση της ελληνικής νομοθεσίας με “τις πιο προηγμένες Ευρωπαϊκές χώρες σε όλα τα θέματα ισότητας και προστασίας των γυναικών, των μονογονεϊκών οικογενειών, των ατόμων με αναπηρία, καθώς και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει «πρότυπο για την ενσωμάτωση και την ισότητα σε όλη την Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης. Ο ίδιος ζει σε σύμφωνο συμβίωσης που σχηματίστηκε στις ΗΠΑ με έναν άνδρα, τον νοσηλευτή Tάιλερ Μάκμπεθ. Το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. «Με λυπεί το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», δήλωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία.

«Το πρώτο βήμα θα ήταν η απομάκρυνση του συντηρητικού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη»

Όμως, η βασική του προτεραιότητα, είπε ο Κασσελάκης στην TAZ, είναι «η χώρα μας να λειτουργεί δημοκρατικά. Αυτό δεν συμβαίνει. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη κάθαρση από τα κάτω προς τα πάνω. Από παντού. Γι’ αυτό χρειάζεται γερό στομάχι και πρέπει να χαλάσεις το παιχνίδι για πολλούς. Είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό» είπε και πρόσθεσε πως: «Το πρώτο βήμα θα ήταν η απομάκρυνση του συντηρητικού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.