ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πολάκης προς Κακλαμάνη: Σε βυτιοφόρο όσοι του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ έφαγαν λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο
Monday
23/05/2022
21:15 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΔΙΑΝΟΗΣΗ επιστ Παύλ. Πολάκης Πολιτισμός
0

Σχόλιο GMR: Εθίγη ο ΣΥΡΙΖΑ από το υβρεολόγιο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και απάντησε με βροντές του αέρος(κάπως αλλιώς μπορουν να ονομαστούν…).

Το κύριο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας πλέον, δεν είναι η διακομματική μπόχα, είναι πως “βαριά χαρτιά” (και αντιτιθέμενα στα λόγια και στα γραπτά τους σε Χρεοκρατία-Εξωθεν Εξάρτηση) του πολιτισμού, της διανόησης, της επιστήμης, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να συμπράξουν στο παραμικρό, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ. Κατά τα λοιπά, φταίει ο λαός ο “πάντα ευκολόπιστος (ως μη υποψιαζόμενος) και πάντα προδομένος (και πλέον, και από τους πνευματικούς ταγούς, από τα πραγματικά βαριά χαρτιά του πολιτισμού, της επιστήμης, της διανόησης, που μιλούν και γράφουν τα σωστά, όμως, ο καθένας χώρια και μακριά, σε απόσταση, από τον λαό, λες και χρειάζεται να αποκτήσει ειδικό βιογραφικό ο λαός προκειμένου να συνομιλήσει μαζί τους).

 

_.

 

 

 

 

 

Παύλ. Πολάκης, 22 Μαίου 2022

 

 

 

 

«Πληρωμένη» απάντηση έδωσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook για όσα δήλωσε νωρίτερα την Κυριακή ο Απόστολος Κακλαμάνης στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, για όσα στελέχη του έχουν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

«Σε βυτιοφόρο λυμάτων  πρέπει να μπουν αυτοί από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ  που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο, αυτοί που καταχρέωσαν τη χώρα για τα υπερτιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών αγώνων ,αυτοί που ξεμασελιάστηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αυτοί που χρωστούν ως κόμμα 320 εκατομμύρια ευρώ από «αέρα» δάνεια τραπεζών!»

 

Η ανάρτηση-απάντηση του Παύλου Πολάκη

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!
Σε βυτιοφόρο λυμμάτων ,πρέπει να μπουν αυτοί από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ ,που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο,αυτοί που καταχρέωσαν τη χώρα για τα υπερτιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών αγώνων ,αυτοί που ξεμασελιαστηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων ,αυτοί που χρωστούν ως κόμμα 320 εκατομμύρια ευρώ από «αέρα»δάνεια τραπεζών!!
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!
Στο ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και μετά ήρθε το λαϊκό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που ήταν η δύναμη του και έδωσε και την κυβέρνηση στο ΣΥΡΙΖΑ,όπως θα την ξαναδώσει και τώρα!
Το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του οποίου μίλησες χθες με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο (άραγε προσδοκώντας τι;), μόνο ως μπαστούνι του Μητσοτάκη έχει αξία χρήσης και γι αυτό σας παίζουν τα κανάλια της διαπλοκής!
Όμως ,όπως έλεγε και κάποιος γνωστός σου:
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
ΥΓ. Τα «ποντικια» Κακλαμανη να τα ψάξεις στα υπόγεια του Μαξίμου του Μητσοτακη, που έχουν κατοικοφωλεψει όλα τα εκσυγχρονιστικά στελεχακια σας και μασουλάνε δημόσιο χρήμα με απευθείας αναθέσεις και ντιλαρισματα με επιχειρηματίες !

 

Πηγή: documentonews.gr