ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λαφαζάνης για δίωξη από Fund: “Τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια”
Saturday
06/10/2018
22:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R: Λαφαζάνης: “Οι τράπεζες πρέπει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στους δανειολήπτες…”. Το “δεν χρωστάμε δεν πληρώνουμε”, δεν το ξέσκισε μόνο ο Τσίπρας.

Αυτή η δήλωση αποκαλύπτει πως οι “διώξεις κατά Λαφαζάνη” (συνεχώς αυτοπαρουσιαζόμενου ως σωτήρα Ζορρό), πέτυχαν το σκοπό τους. Βέβαια, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ουδέποτε δέχθηκε να ακολουθηθεί μια επιθετική αγωνιστική – δικαιϊκή/δικονομική – πολιτική στρατηγική και τακτική απέναντι σε κυβερνώντες και συνένοχους όπως, αστυνομικούς- συμβολαιογράφους- δικαστικούς, με βάση ότι με τα μνημονιακά τους εγκλήματα/συνενοχή των τελευταίων, καταπατούν τον όρκο καθήκοντος που πρώτα και κυρία ΟΡΙΖΕΙ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (έναντι της μνημονιακής ΚΑΤΟΧΗΣ).

Πιστοί στον Αντιπροσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό και στην συναφή κομματοκεντρική τους φιλαυτία, οι δήθεν αριστεροί και άλλοι δήθεν αντιμνημονιακοί, διαγκωνίζονται μεταξύ τους για τα οφίτσια της Βουλής και της Ευρωβουλής.

Κάθε προς αυτούς πρόταση για κοινές αγωνιστικές- δικαιϊκές/δικονομικές- πολιτικές δράσεις κατά των ενόχων και συνενόχων εσχάτης προδοσίας, κατά ΕΕ-ΔΝΤ, απορρίπτεται με την μόνιμη επωδό, “το θέμα είναι πολιτικό”. Ασφαλώς για όλους μας, το θέμα είναι ΚΑΙ πολιτικό. Με τη διαφορά πως δεν μετατρέπουμε το “πολιτικό” σε ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ, παρέχοντας και μάλιστα και ιδιοτελώς, επίφαση δημοκρατικής κοινοβουλευτικής λειτουργίας στις κατοχικές κυβερνήσεις, ταυτόχρονα αρνούμενοι ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ αντιστασιακές- απελευθερωτικές συνέργειες, τις οποίες ως G-M-R πάντα θα προτείνουμε και για τις οποίες πάντα η συνειδησιακή μας πόρτα θα είναι ΑΝΟΙΧΤΗ.

 

 

Π. Λαφαζάνης 4 Οκτ. 2018

 

 

Στο banking News και στον Νίκο Θεοδωρόπουλο μίλησε ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε ειδικά για την δίωξη από fund με έδρα τη Λιβερία (!) σχετικά με τους αγώνες του για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των λαϊκών περιουσιών από τους αθρόους πλειστηριασμούς.

Την Τρίτη 9/10 στις 11:30 π.μ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Λουκάρεως), την ώρα που καλείται ο Παν. Λαφαζάνης για να απολογηθεί, διοργανώνεται στον χώρο ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σταμάτημα των διώξεων κατά των αγωνιστών και για την προάσπιση της Δημοκρατίας. Να είμαστε όλοι/ες εκεί.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Παν. Λαφαζάνη με τον Νίκο Θεοδωρόπουλο στο Banking News έχει ως εξής:

Λαφαζάνης στο BN: Γράφω τα funds στα παλιά μου τα παπούτσια – Οι τράπεζες πρέπει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο στόχαστρο του Fund Palace International & Tristar SA με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας μπήκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η ΛΑΕ μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών για λογαριασμό του λιβεριανού Fund καθώς τον κατηγορεί ότι ηγείτο της κατάληψης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, με συνέπεια να αναβληθούν εκείνη την μέρα οι προβλεπόμενοι πλειστηριασμοί.

Οι κατηγορίες επί των οποίων καλείται να απολογηθεί ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι από τη μία η “διατάραξη κοινής ειρήνης“, κάτι το οποίο αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα, σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης για την προστασία των πλειστηριασμών και από την άλλη η κατηγορία “της παρεμπόδισης συναγωνισμού“.

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο bankingnews είπε ότι πρόκειται για βιομηχανία διώξεων με την πρώτη κατασκευασμένη στα άδυτα του Μαξίμου δικογραφία να προέρχεται από το αμαρτωλό “Τμήμα Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος”.

Τονίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στον αιώνα τον άπαντα και δηλώνει ότι δεν τους φοβάται και τους γράφει … στα παλαιότερα των υποδημάτων του, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Υπογραμμίζει ότι η δίωξη σε βάρος του έχει ως σκοπό να τρομοκρατήσει τους πολίτες και τους αγωνιστές του κινήματος που κινητοποιούνται κατά των πλειστηριασμών.

Ο γραμματέας της ΛΑΕ θεωρεί ως δεδομένο ότι οι πλειστηριασμοί ακινήτων θα λάβουν εφιαλτικές διαστάσεις κατά των οφειλετών οι οποίοι θα καλούνται να παραδώσουν το βιός τους και ότι έφταιξαν μια ζωή στα funds που αγόρασαν τα «κόκκινα» δάνεια από τις τράπεζες έναντι πινακίου φακής και στη συνέχεια θα ζητούν από τους οφειλέτες την αποπληρωμή της συνολικής οφειλής.

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστηρίζει ότι οι τράπεζες πρέπει να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στους οφειλέτες είτε πρόκειται για δανειολήπτες στεγαστικών δανείων ή για μικρομεσαίους επιχειρηματίες που εξαιτίας της κρίσης εμφανίζονται υπερχρεωμένοι και φυσικά είναι αδύνατο να τα αποπληρώσουν υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Είναι προφανές ότι η παρουσία των Funds με την άδεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που στην ουσία επιτρέπει το ξεπούλημα της περιουσίας των ελλήνων, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στον αφελληνισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας προκαλώντας ένα νέο κύμα απολύσεων από τις εταιρείες που έπεσαν στα χέρια των Funds.

Είναι θλιβερό, επισημαίνει ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης που η σημερινή κυβέρνηση έχει παραχωρήσει όλα τα στρατηγικά της εργαλεία και έδωσε δικαιώματα στα Funds τα οποία πλέον έχουν τον τρόπο να αγοράσουν τζάμπα την Ελλάδα.

Ο κ Παναγιωτης Λαφαζάνης απευθυνόμενος προς τα Fund λέει ότι θα μας βρουν έξω από τα γραφεία τους για να μάθει ο κόσμος ποιοι είναι και ποιοι είναι οι σκοτεινοί στόχοι τους”.

 

 

Πηγή: iskra.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.