ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σαλβίνι: Ας ασχοληθεί με τον φορολογικό του παράδεισο ο Γιούνκερ
Saturday
13/10/2018
00:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Έχουν αυτιά και μάτια εκεί ψηλά, στην ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης;

Ρητορικό το ερώτημα. Πάντως υπάρχουμε αρκετοί για να τους υπενθυμίζουμε πως παραβαίνουν τον όρκο τους (εδώ) πίστης προς την Πατρίδα. Γι αυτή την παράβαση, Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΝΕΣ.

 

 

G-M-R, 13 Οκτ. 2018

 

Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος δήλωσε ότι «η Ιταλία δεν κρατάει τον λόγο της», απάντησε ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

«Ο Γιούνκερ ας ασχοληθεί με τον φορολογικό παράδεισο, το Λουξεμβούργο και ας σταματήσει να καθυβρίζει τους Ιταλούς και την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους», τόνισε ο γραμματέας της Λέγκα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Για μια ακόμη φορά εκπλήσσουν οι δηλώσεις του Γιούνκερ, ο οποίος από την μια λέει ότι αγαπά την χώρα μας, και από την άλλη ζητά και πάλι λιτότητα, δικαιολογώντας την με τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις που είχε λάβει η κυβέρνηση Τζεντιλόνι», τονίζουν οι βουλευτές του κινήματος Πέντε Αστέρων. Κατηγορούν, δε, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι «δεν έχει κατανοήσει τους μηχανισμούς της Δημοκρατίας».

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας, μια ομάδα που θα απαρτίζεται από τουλάχιστο πέντε χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ολλανδία), ετοιμάζεται να απορρίψει ανοικτά τον δημόσιο προϋπολογισμό της Ιταλίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.