ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κωνσταντοπούλου στο «Ακραίως»: Η «Πλεύση Ελευθερίας» θα κατέβει ανεξάρτητη στις εκλογές
Sunday
02/12/2018
20:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Το μεγάλο ολίσθημα δεν είναι (από μόνο του) το ότι η Πλεύση Ελευθερίας απασχολείται τόσο πολύ για την είσοδό της στην (“τι κι αν είναι Κατοχική”) βουλή και μάλιστα ΜΟΝΗ της, χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να μας πει απλά, ήρεμα, με ειλικρίνεια, τι εμπόδισε μια ΕΣΤΩ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ κομμάτων και σχημάτων.

Όμως, τα βαθύτερα αίτια του εκ μέρους όλων των αντιμνημονιακών πολιτευομένων διαρκούς προεκλογικού ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΜΟΥ (στην ποδιά του “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού), συμπυκνούνται στην ιδεολογική-οργανωτική-ωφελιμιστική, εξάρτηση, από αυτό το προπύργιο του καπιταλισμού. Συμπυκνούνται δηλαδή, στην καθολική εξάρτηση από τον Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό, με την Αντι-προσώπευση να αλωνίζει συνδικαλισμό, τοπική “αυτοδιοίκηση”, επιμελητήρια, σχολεία και πανεπιστήμια, μέχρι και Εκκλησία.

 

 

G-M-R, 2 Δεκ. 2018

 

«Η Πλεύση Ελευθερίας θα κατέβει ανεξάρτητα και αυτόνομα στις εκλογές. Είμαστε κάτι διαφορετικό. Δεν επιδιώκουμε να γίνουμε ένα κόμμα σαν τα άλλα. Οι παλιές συνταγές δεν μας αφορούν. Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε πολίτες και άτομα που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να αλλάξουν τη χώρα».

Αυτά τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Πράγματα που δεν πιστεύω δεν θα τα κάνω και δεν θα τα υποστηρίξω», ξεκαθάρισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Ο κ. Βαρουφάκης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για πάρα πολλά πράγματα. Στη διαπραγμάτευση δε χρησιμοποίησε τα πορίσματα της επιτροπής αλήθειας του δημοσίου χρέους. Γιατί παραιτήθηκε την επομένη του όχι;», πρόσθεσε.
Ξεκαθάρισε ακόμα πως «δεν αντιλαμβάνομαι ως δικό μου συμφέρον την πάση θυσία είσοδο της “Πλεύσης Ελευθερίας” στη Βουλή».

«H δική μας αντίληψη δεν είναι ότι θα κάνουμε οτιδήποτε για να μπούμε στη Βουλή. Το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι ότι αποφασίζουν οι πολίτες και κάθε πολίτης έχει την ίδια δύναμη. Εμείς του προτείνουμε μία καθαρή, δημοκρατική, ανατρεπτική λύση. Το σύνθημα μας είναι ότι δεν κοιτάμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, κοιτάμε μπροστά» σημείωσε η επικεφαλής της ‘Πλεύσης Ελευθερίας’.

Νωρίτερα είχε μιλήσει για «ιστορικό στοίχημα» για την «Πλεύση Ελευθερίας» και τόνισε πως πάντα «τοποθετούμαστε πολιτικά».

H κ. Κωνσταντοπούλου απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με πρόσωπα που υπέγραψαν μνημόνια ενώ χαρακτήρισε «εγκληματία» τη Ρένα Δούρου σχολιάζοντας πως «πρέπει να ελεγχθεί και για τη Μάνδρα και για το Μάτι».

Για καταλήψεις: «Καμαρώνω τα παιδία που αντιδρούν»

Η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στις καταλήψεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών σημειώνοντας: «Καμαρώνω τα παιδία που αντιδρούν σε μία συμφωνία προδοσίας».

Ξεκαθάρισε πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ανιστόρητη «που εκχωρεί κομμάτι της ιστορίας μας».

«Τα παιδιά αντιδρούν όπως πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας», σημείωσε και πρόσθεσε πως είναι «ελπιδοφόρο ότι αντιδρούν με καταλήψεις στα σχολεία μας. Όποιος χρεώνει τις καταλήψεις στη Χρυσή Αυγή παίζει το παιχνίδι της ακροδεξιάς. Εγώ είμαι με τους μαθητές».

Υποστήριξε επίσης πως «βεβαίως είναι χώρος για καταλήψεις τα σχολεία» και τόνισε πως κανένας δεν μπορεί να βρει ανακολουθία στις δηλώσεις ενώ «βλέπουμε κάποιους που έκαναν καταλήψεις τώρα να είναι εναντίον τους».

«Συμφωνία τύπου μπίζνας και ανταλλαγής»

Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου σχολιάζοντας: «Αυτό που παρακολουθήσαμε είναι προσβλητικό για τη νοημοσύνη και για το θρησκευτικό συναίσθημα όσων πιστεύουν. Μία συμφωνία τύπου μπίζνας και ανταλλαγής μεταξύ του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου που είναι για τα οικονομικά σαν να είναι αυτό το διακύβευμα».

Εκτίμησε ότι ο «προσπαθεί να περισώσει κάποια ψήγματα αριστεροσύνης» και ξεκαθάρισε πως «αυτού του είδους οι μπίζνες δεν έχουν σχέση με την αριστερά».

«Η Βουλή το 2015 διαλύθηκε με αντισυνταγματικό τρόπο»

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» αναφέρθηκε και στη διάλυση της Βουλή το 2015 εξηγώντας πως έγινε με αντισυνταγματικό τρόπο.

«Η διάλυση της Βουλής έγινε εκτός του συνταγματικού πλαισίου με κόλπο. Η κυβέρνηση δεν απώλεσε την πλειοψηφία αλλά αντίθετα δήλωσε παραίτηση η κυβέρνηση», σημείωσε και υπενθύμισε ότι οι εκλογές έγιναν με το μνημόνιο ψηφισμένο.

«Εκλογές ανά πάσα στιγμή»

Σε ερώτημα για το χρόνο των εκλογών η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή.

«Η εκτίμηση μου είναι ότι αυτή η κυβέρνηση αν μπορούσε να μην κάνει εκλογές, δεν θα έκανε», σημείωσε και τόνισε πως «(η κυβέρνηση) έχει αντιδημοκρατική λειτουργία και ροπή προς την εκτροπή».

Κλείνοντας τόνισε πως δεν θα αλλάξει τις θέσεις της για να μπει στη Βουλή και πρόσθεσε: «Θα δώσουμε μάχη για να μπούμε στη Βουλή αλλά χωρίς καμία έκπτωση».

«Ο κ. Τσίπρας έχει πλήρως ασπαστεί το νεοφιλελευθερισμό»

Μιλώντας για το κίνημα «κίτρινα γιλέκα» στη Γαλλία η κ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε: «Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να χρεώσουμε το κίνημα «των κίτρινων γιλέκων» σε φασιστικές δυνάμεις».

Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως έχει «πλήρως ασπαστεί το νεοφιλελευθερισμό στην πιο ακραία του μορφή και στήριξε το Μακρόν» ενώ πρόσθεσε πως του άνοιξε την Πνύκα ενώ έχουν επισκεφθεί τι χώρα πιο σημαντικά πρόσωπα από «ένα τραπεζίτη μαριονέτα».

«Αν οι τραπεζίτες ήθελαν να σώσουν τον κόσμο, δεν θα ήταν τραπεζίτες», πρόσθεσε.

Πηγή: newpost.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.