ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στρατηγική κατευνασμού ή Εθνική Στρατηγική;
Thursday
20/08/2020
01:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ιντελιγκέντσια
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ (των 84) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

Η παρακάτω τοποθέτηση μαζί με την συνημμένη(1) ανάλυση-πρόταση-έμπρακτη συμπεριφορά της G-M-R, απαντούν στο πρόβλημα ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ από την μεταπολεμική εθελοεκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, πρόβλημα που πραγματεύεται συγκυριακά ((2) και ολόκληρη η επιστολή των 84) η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ των 84 ΚΑΙ τονίζουμε, το πραγματεύεται ΚΥΡΙΩΣ, αντιθετικά ως προς την ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ/ΤΕΚΜΗΡΙΩΤΙΚΗ των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ αρθρογραφία μερικών εκ των υπογραφόντων, όπως βλέπετε στα ταγκ Συγγραφείς και Σχετικές Ιστοσελίδες της G-M-R (δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα).

Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΘΕΛΟΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ξεκινάει:

όπως περιγράφει το “ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ του Κομνηνού Πυρομάγλου και ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ με :

– είσοδο σε ΝΑΤΟ,

– ΚΥΠΡΟΣ1974 ΚΑΤΟΧΗ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ,

– ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΟΚ,

– ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΖΩΝΗ ΕΥΡΩ,

– ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ,

– ΜΝΗΜΟΝΙΑ/ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ,

– ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,

– ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ-ΙΤΑΛΙΑ.

(1)https://greek-market-research.com/article/antimnimonio-quot-antimnimonio-quot-kai-to-kratos-toy-kratoys/

(2) αντιγράφουμε από το κείμενο της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑΣ (σχετικά με τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ/”τι κι αν είναι Κατοχή”, ρόλο των διανοουμένων, εδώ Νικος Ιγγλέσης, εδώ το ταγκ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ, εδώ για ΕΙΔΗΜΟΣΥΝΗ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΛΑΟΥ, εδώ το αρκούντως διδακτικό “Σύγχρονοι θεατές, αρχαία αινίγματα” του Β. Καραποστόλη ως μεταγενέστερο της ημερομηνίας ανάρτησης του παρόντος):

Η Ελλάδα δεν ικετεύει τον οίκτο των ισχυρών. Απαιτεί την προστασία της επικράτειας και του λαού της από τους διεθνείς και υπερεθνικούς σχηματισμούς στους οποίους ισότιμα μετέχει.

 

 

 

 

84 ακαδημαϊκοί, καθηγητές, επιστήμονες και άνθρωποι των τεχνών. 19 Αυγούστου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Επιστολή με την οποία ζητούν πιο μαχητική πολιτική από την κυβέρνηση υπογράφουν 84 ακαδημαϊκοί, καθηγητές, επιστήμονες και άνθρωποι των τεχνών.

Γράφουν συγκεκριμένα τα εξής:

«Εδώ και μέρες το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Ορούτς Ρέϊς και η συνοδεία του κινούνται εντός της – σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο – ελληνικής υφαλοκρηπίδας πραγματοποιώντας έρευνες. Ταυτόχρονα, επίσημες ή ημιεπίσημες δηλώσεις από την πλευρά της γειτονικής χώρας δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για τα σχέδια και τις προθέσεις της.

»Οι αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης στο διάστημα αυτό υπολείπονται της σοβαρότητας του γεγονότος. Το διεθνές κύρος της κυβέρνησης και της χώρας απαξιώνονται μέσα από αντιφατικές και αμήχανες κινήσεις. Η ανάπτυξη του στόλου και συνολικά η κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων ακυρώνονται ως προς τη σημασία τους από τη διαρκή μετατόπιση των «κόκκινων γραμμών», από «τελεσίγραφα» χωρίς συνέχεια, από προσφυγές σε οργανισμούς, συμμαχίες και ισχυρές δυνάμεις με αόριστο και φοβικό αίτημα και στόχο.

»Έχοντας υπόψη τα παραπάνω καλούμε την ελληνική κυβέρνηση:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.