ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ
Wednesday
10/04/2024
09:22 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Βίκυ Φλέσσα Ευρωεκλογές Σιδηροδρομικό δυστύχημα Τεμπών
0

Σχόλιο GMR: Το απόλυτο σίχαμα (=η κυρία Β.Φ. μαζί με την συγκεκριμένη συμπεριφορά της) που το βάρος ολόκληρο (αυτού του σιχάματος=πρόσωπο-συμπεριφορά) πέφτει επάνω σε όλους τους νεοδημοκράτες εκτός όσων αντιδράσουν ακαριαία και δυναμικά.

_.

 

 

 

 

Βίκυ Φλέσσα, 9 Απριλίου 2024

 

 

 

 

Συνέντευξη της κ. Βίκυ Φλέσσα στο Ηπειρος.tv σε επίσκεψή της στα Ιωάννινα προκειμένου να συμμετάσχει σε συνέδριο του τμήματος φιλοσοφίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα “Ηθικές δυστοπίες στην Φιλοσοφία και στην Λογοτεχνία”. Ευκαιρίας δοθείσης διαφημίζει και την υποψηφιότητα της στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024.

Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρει

Μην πάμε και ψηφίσουμε τα άκρα (εννοεί κόμματα Λεπέν κλπ), γιατί αυτοί θα είναι περιθωριοποιημένοι και δεν θα έχουν καμία δύναμη. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος, εξοργισμένος με αποφάσεις, νομοσχέδια, τραγικές καταστάσεις, τα Τέμπη, το καταλαβαίνω, περιστατικά που σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια, που φοβάσαι ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην καθημερινότητα, με ακρίβεια, αλλά γίνονται βήματα, δεν υπάρχουν τέλειες καταστάσεις, δεν υπάρχουν τέλειες κυβερνήσεις, δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι, ο μόνος τέλειος άνθρωπος που έχει περπατήσει πάνω στην Γη είναι η Θεοτόκος. Αρα δεν πρέπει να ψηφίζουμε με θυμό, με το θυμικό, αυτό εννοώ αλλά με την λογική.

Ακόμα αναφέρει ότι στην Βόρεια Ευρώπη πίνουν και αυτοκτονούν, ενώ εμείς πίνουμε, τραγουδάμε, χορεύουμε τι; Τούτη γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε.

Ακούστε την..

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ (youtube.com)

 

Πηγή: press-gr.com

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.