ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο 27χρονος είχε καταγγείλει τον 35χρονο σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία πριν δολοφονηθεί στα Πατήσια
Wednesday
17/04/2024
14:11 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Βία γάμος-ομόφυλα ζευγάρια Ομοφυλοφιλία
0

Σχόλιο GMR: Ε όχι και ενδοοικογενειακή βία.

Ας σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή η ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, προωθούμενη από ΠτΔ, την πρώην (α’ εξαμ. 2015) ΠτΒ, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, αυτή η ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΑΞΗΣ σε βαθμό ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Για ενδοερωτική(*) βία πρόκειται και πιο συγκεκριμένα για ομοφυλοκτονία. Το τελευταίο στραπατσάρει λίγο το “μεσ’ την καλή χαρά ομοφυλοφιλικό αφήγημα”, αλλά αυτά έχει η ερωτική ζωή.

(*) — σε ετερόφυλα ζευγάρια, μπορεί το πρωτεύον να ειναι οικογενειακή βία αν πρόκειται για σχέση βίαιης επιβολής του δυνατού άνδρα επι της αδύναμης γυναίκας, μπορεί όμως να ειναι πρωτεύον και η ερωτική αντιζηλία ή άλλη ερωτική διαφορά.

_.

 

 

 

 

newsbeast| newsroom, 15 Απριλίου 2024

 

 

 

 

Είχαν παντρευτεί στις ΗΠΑ, αλλά είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Απριλίου στα Πατήσια, όπου ένας 27χρονος δολοφονήθηκε από τον 35χρονο σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους στην οδό Λεμεσού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την Πέμπτη, ο 27χρονος είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία από τον 35χρονο, ο οποίος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Ο 27χρονος και ο 35χρονος είχαν παντρευτεί στις ΗΠΑ, αλλά είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Ο 35χρονος που έχει καταγωγή από την Κούβα κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον σύντροφό του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια ο δράστης προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο μαχαίρι.

Δύο κοπέλες, οι οποίες διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία με τους άνδρες, άκουσαν τις φωνές και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Οι Αρχές αποδίδουν το άγριο έγκλημα σε ερωτική αντιζηλία.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.