ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η πρώτη φωτογραφία του Νάσου Παπαργυρόπουλου στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη
Friday
05/04/2024
11:19 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Αλ. Τσίπρας Νάσος_Παπαργυρόπουλος Πολιτική Στέφ. Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR: Τα αμερικάνικα και εγχώρια think tank και οι φανερές και μυστικές Δυτικές κρατικές και υπερκρατικές υπηρεσίες χρησιμοποίησαν και “έκαψαν” το Τσογλάνι https://greek-market-research.com/clink/to-tsoglani-vasika-enochos-eschatis-prodosias/ (βέβαια πέτυχαν να κάψουν το “πρώτη φορά αριστερά στην εξουσία” στα μάτια των πολλών και μη γνωριζόντων τι εστί αριστερά/σοσιαλισμός=δημοκρατία σε εφαρμογή δηλαδή).

Τώρα προσπαθούν να φέρουν την διάδοχη “γουστάρω πρωθυπουργιλίκιstyle – γουστάρω βουλευτιλίκιstyle” μετατσίπρα (και μέσω Τσίπρα που έφερε τον Κασσελάκη, προς τι άλλωστε τα ταξιδια στις ΗΠΑ) κατάσταση ως εναλλακτική λύση για τα συμφέροντά τους (αν στραβώσει κάτι με τον Κ.Μητσοτάκη).

Και κυρίως, για την μέτρηση του βαθμού αναισθησίας των ελλήνων μη κομματικοποιημένων πολιτών, ιδιαίτερα δε των ακομμάτιστων και ως προς τα λεγόμενά τους πολιτικοποιημένων διανοουμένων (οι κομματικοί διανοούμενοι διακρίνονται για την ταλιμπανική κομματική ευαισθησία τους, οι ακομμάτιστοι της εποχής μας για την μακράν λαού-εργαζομένων, χρήσιμη αλλά για συγκρουσιακή χρήση από άλλους ειδημοσύνη τους).

Εξαίρεση στον κύκλο των διανοουμένων (λόγω ταύτισης λόγου-πράξης), είχαμε τους διεθνώς αναγνωρισμένους ως υπερασπιστές του Δικαίου, Μίκη Θεοδωράκη – Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, που όμως μας λείπουν πολύ.

Οσον σφορά δε το ΙΜΔΑ (Ιδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου), με την διάδοχη διοίκηση αποτελεί πλέον στήριγμα της μετανεωτερικότητας, εν προκειμένω δια της αγνόησης, υπονόμευσης έως και συνέργειας σε κατάργηση, θεμελιωδών όρων/οριζομένων του κατακτημένου νομικού πολιτισμού.

_.

 

 

 

 

NewsBeast/Newsroom, 4 Απριλίου 2024

 

 

 

 

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ο οποίος, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε τους λόγους για τους οποίους τάσσεται στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.

Στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας που δημοσίευσε αναφέρεται στην: «αξιοκρατία , δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία και μια καλύτερη ζωή» με τον Νάσο Παππαργυρόπουλο να καλεί κάθε πολίτη να λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Συγκεκριμένα αναφέρει: Τάσσομαι στο πλευρό του Στέφανου για να αποτελέσω κι εγώ ενεργό κομμάτι της αλλαγής που έχουμε όλοι οραματιστεί. Για αξιοκρατία , δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία και μια καλύτερη ζωή.

Για να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια , η απαισιοδοξία, η ανασφάλεια, τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών, η πλασματική ανάπτυξη που βρίσκεται μόνο στα χαρτιά, η εγκατάλειψη της επαρχίας και του αγρότη, η εγκληματικότητα και οι γυναικοκτονίες.

Είσαι δεν είσαι μέλος, 14 Απριλίου μπορείς πλέον online να αποφασίσεις εσύ ποιοι θες να σε εκπροσωπούν στην Ευρώπη. Μπορείς να δώσεις την ευκαιρία και σε νέους ανθρώπους, σε νέα μυαλά, να πάρουν τη σκυτάλη.

Εγώ θα είμαι στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα. Έστω κι αν δεν μπορείς ή δεν θες να με στηρίξεις, δώσε πέντε λεπτά απ το χρόνο σου για να επιλέξεις αυτόν που θεωρείς καλύτερο.

«Ο Στέφανος είναι καθαρός, με γοήτευσε»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, με αφορμή την επικείμενη υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με τον ΣΥΡΙΖΑ.«Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το επέλεξα λόγω του Στέφανου, επειδή είδα ότι έρχεται ένας άνθρωπος «καθαρός», νέος, με φρέσκες ιδέες, που δίνει ανοίγματα στον νέο κόσμο. Έστειλα την αίτηση και μετά από μερικές εβδομάδες μου ήρθε ένα mail, χωρίς να γνωρίζω κάποιον μέσα από το κόμμα, χωρίς να έχω μιλήσει με κανέναν. Πιο πολύ ήθελα να δώσω ένα στίγμα και να πω ότι όσοι είστε σαν εμένα, όσοι μπορεί η οικογένειά σας να έχει χάσει την πρώτη κατοικία της, όπως την έχασε η δική μου, όσοι άνθρωποι είστε μικρομεσαίοι επιχειρηματίες… μπορούμε να προσπαθήσουμε με αυτό το κόμμα που αυτή τη στιγμή ανασυντάσσεται.

Δεν το ανακοίνωσα εγώ στον πατέρα μου, του το ανακοίνωσαν άλλοι. Ο πατέρας μου προέρχεται από έναν χώρο που δεν τον λες σίγουρα Αριστερό. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είπε καλή επιτυχία. Ούτε και στη μητέρα μου άρεσε η ενασχόλησή μου με την πολιτική, μου λέει: θα σε φάει το κατεστημένο.

Είμαι 38 χρονών και έχω σχηματίσει μία πολιτική άποψη. Γοητεύτηκα από την «καθαρότητα» που έχει ο Στέφανος, ήταν πολύ εγκάρδιος και είχα τη στήριξή του σε αυτό που πάω να κάνω. Είναι κοντά στις δονήσεις της κοινωνίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

 

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.