ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Νέο επεισόδιο έχουμε στο σίριαλ των σχέσεων Κασσελάκη – Τσίπρα
Saturday
06/04/2024
16:37 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Αλ. Τσίπρας Πολιτική Στέφ. Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR: Αυτοί οι δύο τύποι τη δουλειά τους κάνουν.

Ο μεν Τσίπρας=Τίποτα φτιάχτηκε ήδη έχοντας ήδη ξεπουλήσει τα πάντα (και του προσφέρουν πλέον για το ξεπούλημα και διαλέξεις αλά ΓΑΠ στο εξωτερικό), ο δε Κασσελάκης αγκαλιάζεται και φιλιέται ως εθνικός ήρωας από μεσήλικες και υπερήλικες, μια κατάσταση γλίτσα σκέτη.

Οι οπαδοί αυτού του κόμματος κάποια μεγαλύτερα ή μικρότερα οφέλη προσδοκούν, ή ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται.

Κατά τα λοιπά, πέραν κάποιων σοβαρών άρθρων (πχ Ν.Ιγγλέση για οικονομία-ελληνοτουρκικά) και προσφυγών στην Δικαιοσύνη, που τεκμηριώνουν πως συνεχίζεται η από το 2010  εθνική προδοσία μνημονίων-Συμφωνίας Πρεσπών σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή, Κυπριακό, εκχώρηση κυριαρχίας σε Αίγυπτο-Ιταλία εμμέσως αλλά τελειωμένη η δουλειά και σε Τουρκία, να προστεθεί και η θεσμοθέτηση του γάμου ομοφύλων ως διατάραξη της οικογενειακής τάξης σε βαθμό εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, ουδεμία συνέργεια για την δικαιική αποδόμηση και πολιτική εξουδετέρωση των υπαιτίων των παραπάνω εγκλημάτων, ειναι επιθυμητή, βρίθει δε η αρθρογραφία “πατριωτισμού” επικινδύνως εγωκεντρικών και αφερέγγυων “προσωπικοτήτων” κυρίως αγαπητικών του “τι κι αν είναι κατοχή αντί προσώπου σου κοινοβουλευτισμού”.

_.

 

 

 

 

Newsbomb, 2 Απριλίου 2024

 

 

 

 

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Στέφανος της καρδιάς μας είπε μια μεγάλη κουβέντα αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάνει rebranding στο προφίλ του. «Εμένα μου είναι αδιάφορο το rebranding. Το brand μου είναι αυθεντικό. Σας το υπόσχομαι».

Βαριά κουβέντα Στέφανε. Το άκουσε ο άλλος και έβγαλε καπνούς από τα αυτιά! Σείστηκε το γραφείο του στην οδό Αμαλίας… Είπε ότι ο ίδιος είναι αυθεντικός. ‘Ώπα Stef τι εννοείς; Ότι ο Αλέξης είναι «μαϊμού»; Εκεί την πας τη δουλειά;

Άσε το άλλο που είπε στη συνέχεια ο καπετάν Στέφανος: «Άρα, λοιπόν, και εμείς θα κάνουμε branding του νέου ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης θα κάνει rebranding από την προπαγάνδα της ΝΔ, που χρειάζεται για το Ινστιτούτο το οποίο χτίζει και για τη διεθνή του δραστηριότητα. Καλά θα κάνει», υποστήριξε για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και «στον βαθμό που μπορώ να βοηθήσω τον Αλέξη σε αυτήν την προσπάθεια, θα το κάνω με μεγάλη χαρά», πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

Ξανά ώπα Stef, τι εννοείς θα τον βοηθήσεις στο εξωτερικό; Θα βάλεις μπροστά τις τεράστιες πολιτικές σου γνωριμίες να προωθήσεις τον φουκαρά τον Αλέξη; Θα πάρεις τηλέφωνα να του εξασφαλίσεις μια θέση σε κάποιο ευρωπαϊκό αξίωμα; Πόσο τεράστιος είσαι; Πόσο μεγαλόκαρδος και κιμπάρης; Πολύ large…

Ο άλλος βέβαια όταν το άκουσε αυτό λιποθύμησε, χτύπησε πίεση 21 και έβγαζε καπνούς και από τα μάτια! Καημένε Αλέξη, δεν ήξερες; Δεν ρώταγες;

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.