ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Άγρια δολοφονία γνωστής δημοσιογράφου στη Βουλγαρία
Tuesday
09/10/2018
00:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Δημοσιογράφοι θύματα μιας κοινωνίας, ακριβέστερα ενός οικονομικο/πολιτικο/δικαιϊκού συστήματος, που δεν μπόρεσαν, ή δεν επεδίωξαν να αλλάξουν ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Έχουμε δύσκολο δρόμο να διανύσουμε, προκειμένου να βάλουμε τα στοιχειώδη λιθαράκια μιας δημοκρατικής και ευνομούμενης κοινωνίας.

Πρώτα ΟΜΩΣ, οφείλουμε με ήθος, με δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο, να ανατρέψουμε τους ΘΥΤΕΣ.

Αυτό περιλαμβάνει, την παλλαϊκή αγνόηση των ψευδεπίγραφων πατριωτικών και φιλολαϊκών δηλώσεων, των φανατικών υπερασπιστών του “ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ” ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ.

Υπάρχουν και άλλου τύπου προτάσεις-ενέργειες-βιωματικές επεξεργασίες και μάλιστα ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ σε συλλογικό επίπεδο, που δεν σχετίζονται με (και εγγενώς, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ), έλλειψη ΗΘΟΥΣ – ατομικές και κομματικές ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ (εδώ).

 

G-M-R, 8 Οκτ. 2018

 

Η Βικτόρια Μαρίνοβα, 30χρονη δημοσιογράφος του βουλγαρικού τηλεοπτικού δικτύου TVN βιάσθηκε και δολοφονήθηκε χθες στην πόλη Ρούσε της Βουλγαρίας, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η δημοσιογράφος πραγματοποιούσε έρευνα για υπόθεση διαφθοράς στην διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Η τελευταία εκπομπή της δημοσιογράφου αφορούσε συγκεκριμένα έρευνα που πραγματοποιούσε δημοσιογραφική ομάδα για εταιρείες που συμμετέχουν σε κατασκευαστικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, το 30%-40% των ευρωπαϊκών κονδυλίων διασπαθίσθηκαν ή δαπανήθηκαν σε μίζες.

Είναι η τρίτη δημοσιογράφος που δολοφονείται τον τελευταίο χρόνο σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης ερευνώντας υποθέσεις διαφθοράς. Τον περασμένο Οκτώβριο δολοφονήθηκε στην Μάλτα η δημοσιογράφος Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία, ενώ τον Φεβρουάριο δολοφονήθηκε στην Σλοβακία ο δημοσιογράφος Γιαν Κούτσιακ.

«Σοκαρισμένος από την είδηση της δολοφονίας της δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα, που ερευνούσε την διαφθορά στην Βουλγαρία. Η τρίτη δημοσιογράφος που δολοφονείται σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε έναν χρόνο. Χρειαζόμαστε πλήρη έρευνα για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα», έγραψε στο Twitter ο Γκι Φερχόφστατ, εκπρόσωπος της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.