ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΣΟΚ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
Sunday
20/01/2019
03:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Σχόλιο G-M-R: Πρώτη ανάγνωση: Ιδού η ανερυθρίαστη εκλογοκαπηλεία επί του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

Δεύτερη ανάγνωση: Συνεταξάμην με τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό!

Συμπολίτες, Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον Αντί-προσώπου ΣΑΣ.

 

 

 

Μακεδονικό κόμμα, 19 Ιαν. 2019


Δεν πρόλαβε καλά καλά το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού να αποκαλύψει τον βαθύτερο σκοπό της Υπουργοποίησης ενός εν ενεργεία Ανώτατου Στρατιωτικού από τον …ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ) και δυστυχώς δικαιώθηκε άμεσα, αφού ήδη ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μόλις προ ολίγων ημερών Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, υπέγραψε ανερυθρίαστα την άθλια και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, σοκάροντας τον Ελληνισμό και προσβάλλοντας βαρύτατα τις Ένοπλες Δυνάμεις, που διαφωνούν κάθετα, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και Φιλελλήνων του κόσμου, στην παράδοση του ελληνικού όρου “Μακεδονία” στα Σκόπια!

Με την αναγκαία υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη και ημερομηνία υπογραφής 18-1-2019, η Συμφωνία των Πρεσπών κατατέθηκε στη Βουλή για να κυρωθεί (ημερομηνία κατάθεσης 19-1-2019)! (Δείτε εδώ όλο το σχετικό Σχέδιο Νόμου)

Και θα δακρύσουν οι τάφοι των στρατιωτών μας και του Παύλου Μελά! Θα δακρύσουν οι Εύζωνες και ο Άγνωστος Στρατιώτης! Θα δακρύσουν τα παιδιά που φυλάνε βραχονησίδεςστις εσχατιές της Ελλάδας! Θα δακρύσουν τα παλικάρια και οι κοπελιές στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, που ήδη “βράζουν” από αγανάκτηση! Γιατί το μεγαλύτερο οπλικό σύστημα, είναι το ηθικό ενός στρατού και ενός λαού! Είναι η Ιστορία και η Δόξα των Προγόνων του! Είναι η Κληρονομιά και τα Έπη του! Είναι οι δάφνες, οι Άγιοι και οι Ήρωές του! Και αυτά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τα καταπατήσει!

Στην άθλια και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, μαζί με την επαίσχυντη υπογραφή Αποστολάκη, υπάρχουν και ένα σωρό ακόμη υπογραφές συνενόχων, ενώ η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά δεν υπέγραψε προσωπικά, αλλά υπέγραψε για λογαριασμό της ο Αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος, όπως φαίνεται στο ιστορικό ντοκουμέντο των υπογραφών που δημοσιεύουμε, για να μην ξεχάσουν ποτέ οι Έλληνες τους σύγχρονους “Εφιάλτες” τους!

Ο Αποστολάκης, οφείλει έστω και τώρα να παραιτηθεί! Όχι για να σώσει την τιμή του, αλλάγια να σώσει την τιμή ολόκληρων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας που επί χρόνια τον είχαν Αρχηγό τους!

Ο Ελληνικός Στρατός, ο Ορθόδοξος ελληνικός Κλήρος, όλος ο ελληνικός λαός, ΔΕΝ δέχεται την παράδοση του όρου “Μακεδονία” στο κρατίδιο των Κομιτατζήδων, του Στάλιν και του Τίτο και εσχάτως του ΝΑΤΟ και του Βερολίνου!

Ελληνίδες και Έλληνες, δώστε μας την Κοινοβουλευτική Δύναμη να τους συντρίψουμε και να ακυρώσουμε τα πάντα! Για να κυματίσει η Ελλάδα και πάλι ψηλά! Υπογράψτε εδώ, άμεσα και μαζικά την Ιδρυτική μας Διακήρυξη! Το μόνο που φοβούνται! Το μόνο που θα τους σταματήσει μια για πάντα!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*

το Όνομά μας είναι το σπαθί μας

 

 

Συνεχίστε την ανάγνωση στο link της πηγής.

 

Πηγή: makedonikokomma.blogspot

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.