ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Συγκέντρωση σε συμβολαιογραφείο κατά των πλειστηριασμών
Wednesday
17/01/2018
20:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Πλειστηριασμοί
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: “Όλοι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι παράνομοι”, δήλωσε αγωνιζόμενη κατά των πλειστηριασμών η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σωστά. Το πρόβλημα των πλειστηριασμών όμως δεν εντοπίζεται σε διαδικαστικές νομικές λεπτομέρειες. Εντοπίζεται στην κατά διαταγήν των δυνάμεων Χρεοκρατίας-Τραπεζοκρατίας καταλήστευση Ιδιωτικής και Δημόσιας Περιουσίας με επιβολή καθεστώτος Αποικίας Χρέους/Προτεκτοράτου=Εσχάτη Προδοσία. Στα πλαίσια αυτά, δεν θα “μυρίσουμε τα νύχια μας” για το ποιος πλειστηριασμός είναι δίκαιος η νομότυπος. Θα το μάθουμε, μόνο εφ όσον γκρεμιστεί η Εσχάτη Προδοσία που μας κυβερνάει και λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι.

Αυτό όμως το ζήτημα, δεν λύνεται με εκλογές.

Και σε αυτό το ζήτημα, οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας έχουν ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ: Ιδεολογικά, Επικοινωνιακά, Οργανωτικά, ΤΑΞΙΚΑ.

_.

 

 

 

G-M-R, 17-1-2018

 

 

 

 

Μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α’ 21, στον Πειραιά, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Λαϊκή Ενότητα, ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός αφορά σε ένα διαμέρισμα 107 τ.μ. στην Αρτέμιδα με εμπορική αξία 113.000 ευρώ και ένα οικόπεδο με μονοκατοικία 80 τ.μ. στο Πάτημα Γέρακα, αξίας 290.000 ευρώ.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος κατήγγειλε παρανομίες. «Μέσα γίνονται δύο πλειστηριασμοί διαμερισμάτων χωρίς να υπάρχει σύμβαση για να εκτελεστούν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αυτό που γίνεται είναι βάρβαρο και αντισυνταγματικό» τόνισε. Ο ίδιος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ανέβηκαν στο γραφείο για να συζητήσουν με τον συμβολαιογράφο, αλλά εκείνος «έχει κλειδαμπαρώσει την πόρτα και ενώ είναι μέσα, δεν επιτρέπει να μας δει και είναι η αστυνομία μπροστά και τον περιφρουρεί».

Από τη μεριά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε όλους τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς παράνομους και επιτέθηκε στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα, ισχυριζόμενη ότι «εμπλέκεται στο παραδικαστικό κύκλωμα».

Σημειώνεται ότι για σήμερα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 15.00, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Λουκάρεως 14).

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.