ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Jacquemus: Χάος στην ανάρτηση ότι απέκτησε δίδυμα με τον σύζυγό του – Λες και αγοράζουν πατάτες από το σούπερ μάρκετ, γράφουν
Friday
26/04/2024
11:00 GMT+2
Κείμενα Γνώμης γάμος-ομόφυλα ζευγάρια
0

Σχόλιο GMR: Στην Ελλάδα, δια χειρός της κας Προέδρου του Αρείου Πάγου.

_.

 

 

 

 

protothema, 24 Απριλίου 2024

 

 

 

 

Βροχή τα αρνητικά σχόλια για το γκέι ζευγάρι, επειδή δεν υιοθέτησε τα παιδιά του, αλλά «τα αγόρασε»

O σχεδιαστής μόδας, Simon Porte Jacquemus, ανακοίνωσε στο Instagram πως εκείνος και ο σύζυγός του, Marco Maestri, έγιναν γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα παιδιά, στις 20 Απριλίου, όπως όλα δείχνουν, μέσω παρένθετης μητέρας και η φωτογραφία με τα μωρά, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αν και τα περισσότερα σχόλια που φαίνονται στο post του Γάλλου σχεδιαστή γράφουν «συγχαρητήρια», πολλοί από τους ακολούθους του αναφέρουν, ότι διαγράφονται σχόλια που επικρίνουν το γεγονός ότι το γκέι ζευγάρι απέκτησε παιδιά με παρένθετη.

Οι περισσότεροι από όσους σχολίασαν αρνητικά το παραπάνω, διερωτήθηκαν «γιατί δεν υιοθέτησαν παιδιά;» με μια μεγάλη συζήτηση περί «εργαλειοποίησης της γυναίκας» και «αγοράς μωρών» να έχει σκιάσει την ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή του σχεδιαστή και του συζύγου του.

«Τα παιδιά δεν πωλούνται, οι μήτρες της γυναίκας δεν νοικιάζονται» γράφει κάποιος. «Αγοράζουν μωρά λες και αγόρασαν 2 πατάτες από το σούπερ μάρκετ, τόσο απλό» σημείωσε ένας άλλος.

«Άλλος ένας λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια που ενεργεί σαν λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια. Τι έκπληξη» έγραψε κάποιος άλλος.

 

Πηγή: protothema.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.