ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δημήτρης Κουτσούμπας: Καλή δύναμη και καλή συνέχεια
Sunday
06/12/2020
00:58 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Κουτσούμπας ΚΚΕ
0

Σχόλιο GMR: Κ-Κ-Ε!

Μα να έδειχνε τέτοια ευγένεια και προς όσους Έλληνες επιστήμονες, λέμε τώρα, εδώ, Μετωπικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση , πνευματικούς ανθρώπους , εδώ, “Ανήκω στο 62%…” , νομικούς, εδώ, Η “Νομότυπη αντισυνταγματική συμπεριφορά” και η γενοκτονία μας, προς τον ΟΗΕ, ΕΔΩ, Μάρτιος 2014, ΟΗΕ, διεθνή απαίτηση για Λ.Ε.Χ & λογοδοσία υπαιτίων !

Όμως περισσεύει η ευαισθησία για τον δημοσιογραφικό υπερασπιστή της Μνημονιακής Πολιτικής Αλητείας ( Η δύσκολη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τα Μέσα Ενημέρωσης – Πού ποντάρει η Κουμουνδούρου για «βοήθεια» και ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ (ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ).

Εξ άλλου ο Δ.Κουτσούμπας ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ πλέον (με μια μεγάλη αγκαλιά) την δολίως παραπλανητική επετειακή ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ (προς θεού, ΟΧΙ κατά της Χρεοκρατίας) δηθενιά: εδώ Πολυτεχνείο : Οχι από Γεννηματά στο κείμενο διαμαρτυρίας για τις συγκεντρώσεις – Η αντίδραση του Δ. Κουτσούμπα , εδώ Η στιγμή που ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τον Κουτσούμπα για τη διάλυση της διαδήλωσης και εδώ Πρωτούλης: Αντί η κυβέρνηση να λάβει ουσιαστικά μέτρα, στρέφεται κατά του αγωνιστικού εορτασμού του Πολυτεχνείου ).

Καλή συνέχεια στις αλλαξοκολεγιές με την Χρεοκρατία, κύριοι του ΚΚΕ.

_.

 

 

 

documentonews, 23 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την έκδοση του Documento θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους της εφημερίδας σας. Το ΚΚΕ υπερασπίζεται σταθερά το δικαίωμα στην ολόπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση του λαού μας, ταυτόχρονα με τα αιτήματα των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζόμενων στον Τύπο για σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα, ώστε να μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση και να προβάλλουν τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού, ιδιαίτερα σε αυτές τις συνθήκες.

 

 

Πηγή: documentonews.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.