ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τράγκας: Αποχώρησε από το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι» και ο Νικολόπουλος
Friday
25/06/2021
09:03 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας
0

Σχόλιο GMR: Θα ήταν κοινοτυπία να επισημάνουμε πως ο καιρός έχει γυρίσματα και η ηλιθιότητα διαβαθμίσεις και πως από τιμωρός των ηλιθίων μεταβάλλεσαι σε τιμωρημένος ηλίθιος;

Εν πάσει περιπτώσει, ο Γιώργος Τράγκας, πάντα μεγαλόψυχος χιουμορίστας, εύχεται καλή επιτυχία στους αθορύβως τιμωρηθέντες  ηλιθίους.

_.

 

 

 

 

“Τα Νέα_Πολιτική”, 24 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

 Μετά την αποχώρηση Καραχάλιου, έγινε γνωστή μια ακόμη πιο ηχηρή αποχώρηση: αυτή του προέδρου του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος» Νίκου Νικολόπουλου.

 

Aκόμα δεν ιδρύθηκε το «κόμμα Τράγκα» και κινδυνεύει με διάλυση, καθώς κάθε τόσο ανακοινώνονται αποχωρήσεις ή διαγραφές από το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι».

 

Μετά την αποχώρηση Καραχάλιου, χθες έγινε γνωστό το διαζύγιο του Γιώργου Τράγκα με τον πρόεδρο του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος» Νίκο Νικολόπουλο, που υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας του κόμματος που διατηρεί εδώ και μήνες ο γνωστός δημοσιογράφος.

Αφορμή αποτέλεσε μια περιοδεία του κ. Νικολόπουλου στην Δυτική Ελλάδα με την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Ο Γιώργος Τράγκας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει».

Εκτός από τους Νικολόπουλο και Καραχάλιο από το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, αποχώρησαν αθόρυβα ο Καζάκης και ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΙ.

 

Πηγή: tanea.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.