ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΜΑΝΤΑΜ” ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ!
Tuesday
08/01/2019
21:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

FRAU MERKEL = PERSONA NON GRATA!
NICHT ERWUENSCHT IN GRIECHENLAND!

 

 

G-M-R, 8 Ιαν. 2019


 

 

Η Γερμανίδα διαχειρίστρια της Ομοσποσδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και όχι “καγκελάριος” της Γερμανίας, η «μάνταμ Μέρκελ» έρχεται στην Αθήνα για διήμερη επίσκεψη στις 10 και 11 Ιανουαρίου.

Η «μάνταμ Μέρκελ» στην οποία ο Τσίπρας θα έλεγε «go back» τότε, η διαχειρίστρια της εταιρίας «Γερμανία ΕΠΕ», τώρα θα επισκεφθεί την επίσης εταιρία «Ελλάς ΕΠΕ» (μετά από τέσσερα χρόνια), προκειμένου να πιέσει τον Κούλη της Ν. Δ., για να δεχθεί και αυτός την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Η “μαντάμ” στηρίζει τη Συμφωνία με τα Σκόπια και η επίσκεψή της συνδέεται απόλυτα με την προώθησή της εντός Ελλάδος όπου ο λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία αντιτίθεται με σφοδρότητα.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η επίσκεψή της συμπίπτει με τις ημερομηνίες όπου θα ολοκληρώνεται στη βουλή των Σκοπίων η διαδικασία κύρωσής της άθλιας συμφωνίας και το «μπαλάκι» θα μεταφέρεται στην Αθήνα όπου θα πρέπει να αρχίσουν οι διαδικασίες για να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή.

Η “μαντάμ” Μέρκελ είχε επίσης βρεθεί στα Σκόπια την παραμονή του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο γερμανικής εμπνεύσεως χάρτης με την «ενιαία Μακεδονία»!

Αυτό είναι το άθλιο σχέδιο που προωθεί με έντονο πολιτικό παρασκήνιο το Βερολίνο για μια υποτιθέμενη «ενιαία Μακεδονία» με άλλα λόγια τον ακρωτηριασμό της εθνικής μας επικράτειας.

Μάλιστα ο Stefan Troebst, Καθηγητής Πολιτιστικής Ιστορίας της Ανατολικής Ευρώπης στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας, με ειδίκευση στην π ΓΔΜ είχε σημειώσει:

«Αν υπάρχει μια βόρεια Μακεδονία, γίνεται η υπόθεση ότι υπάρχει και μια νότια. Αυτό εγείρει το ερώτημα κατά πόσο και οι δύο ” “πηγαίνουν πακέτο” και πρέπει κατά κάποιον τρόπο να ενωθούν ανάλογα»!

ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ “Μαντάμ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
(ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΕΠΕ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!!!

FRAU MERKEL = PERSONA NON GRATA!
NICHT ERWUENSCHT IN GRIECHENLAND!

 

ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ!

 

Πηγή: oimos-athina.blogspot

Διαμόρφωση GMR

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.