ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η δύση στον βορρά και η ανατολή στον νότο…
Tuesday
06/11/2018
20:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος "Στάθης"
1

 

 

 

Στάθης”, 6 Νοε. 2018

 

 

Στις 23 Μαρτίου του Σωτηρίου Έτους 2023, στη Δημοκρατία της Μακεδονίας αρχίζει τις εργασίες της η Δεύτερη Αναθεωρητική Βουλή (Υπόθεση εργασίας).

Τα σημαντικότερα προς αναθεώρησιν άρθρα του Μακεδονικού Συντάγματος αφορούν στη διαχείριση του ενδιαφέροντος της Μακεδονικής Δημοκρατίας για την τύχη των αλύτρωτων Μακεδόνων που ζουν σε άλλες χώρες. Μάλιστα!

Τι θα κάνουμε τότε, αδέρφια; Θα καταφύγουμε στον ΟΗΕ αιτούμενοι την αλλαγή της Γεωγραφίας και ζητώντας την αναγόρευση του Βορρά σε Νότο και τούμπαλιν;

Ή μήπως θα αρχίσουμε να ψάχνουμε τον Τσίπρα στην τρύπα του να μας δώσει εξηγήσεις και να μας μάθει πώς αλλάζει με κωλοτούμπες η Ιστορία;

Τίποτα δεν θα κάνουμε – η Ελλάδα είναι ήδη αδύναμη. Και βεβαίως το 2023 θα είναι περισσότερο αποδυναμωμένη. Αν η χώρα μας δεν ήταν ήδη αδύναμη σε βαθμό κακουργήματος (εκείνων που την οδήγησαν σε αυτό το χάλι), δεν θα μπορούσε η κυβέρνηση Ράμα να κάνει τέτοιο στυγερό καψώνι (εις ό,τι τουλάχιστον αφορά τη σορό του σκοτωμένου συμπατριώτη μας), ούτε καν θα τολμούσε να τον έχει ξεκάνει. Φαντάζεσθε να είχε εκτελέσει η αστυνομία της Αλβανίας, για οποιονδήποτε λόγο, έναν Γάλλο ή Αμερικανό ή Ιταλό;

Όμως η Ελλάδα έχει ξεπέσει σε Προτεκτοράτο και οι ενδιαφερόμενες χώρες το γνωρίζουν καλά. Και μία-μία «ανεβαίνουν στο κρεβάτι». Όσο για μας, όσοι έχουν αυταπάτες, καθώς και οι καθαρόαιμοι απατεώνες, επαφίενται (πάλι) στις καλές διαθέσεις των Αμερικανών, ξεχνώντας (;) ότι μόλις προσφάτως κι όχι στο απώτερο παρελθόν οι Κούρδοι που έκαναν το ίδιο και πόνταραν στις ΗΠΑ, προκόψανε! Μεγαλοπρεπώς και σπαρακτικά.

Η Ελλάδα έχει πέσει κατηγορία. Οι Έλληνες με τη δουλειά τους (αυτοί οι «τεμπέληδες» και «διεφθαρμένοι») πλέον τονώνουν (κατά τη φράγκικη διατύπωση) το Γερμανικό ΑΕΠ. Το ξέρετε ότι (στα χνάρια του χερ Φούχτελ) υπάρχει στη Γερμανική κυβέρνηση υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα τις «ελληνικές υποθέσεις»;

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός απ’ όλα τα άλλα, έχει σκάσει μύτη τελευταίως μια «Ελληνογερμανική Συνέλευση». Προσέξτε τη λέξη: Συνέλευση! Αυτό το πράμα – η «Συνέλευση» – σκοπόν έχει να αξιοποιεί ανθρώπους και πόρους προς όφελος της Γερμανοελληνικής φιλίας, δηλαδή της γερμανικής οικονομίας ή καλύτερα της Γερμανικής Οικονομικής Δικτατορίας, διότι ως γνωστόν οι«Γερμανοί μάς αγαπάνε», οι «Γερμανοί είναι φίλοι μας». Όντως οι Γερμανοί υπό μορφήν κράτους επειδή είναι φίλοι μας δεν έχουν υπογράψει μαζί μας Σύμφωνο Ειρήνης (όπως άλλωστε και η Αλβανία) παρά μόνον μια «υποσχετική» (το 1953) ότι όταν οι δύο Γερμανίες ενωθούν, θα ολοκληρώσουν και την καταβολή των Πολεμικών Αποζημιώσεων (που η Ο.Δ. της Γερμανίας ουδέποτε άρχισε καταβάλλουσα). Αντιθέτως έλαβε και μεταπολεμική βοήθεια από τη ρημαγμένη Ελλάδα – για να μην αναφερθούμε και στους γκασταρμπάιτερ.

Σήμερα η Γερμανία ψάχνει σύγχρονους γκασταρμπάιτερ (επιστήμονες κι εργάτες), και μάλιστα είναι σαν να μας κάνει τη χάρη να το πράττει, βάζοντας ταυτοχρόνως τους πόρους της χώρας στο χέρι. Πράγματι θαυμάσια η «Ελληνογερμανική Συνέλευση», εφάμιλλη της Συνέλευσης της Τροιζήνας που συνέθεσε το Πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας – υπόδειγμα τότε του φιλελεύθερου πνεύματος που προήρχετο απ’ τον Διαφωτισμό. Μετά ήρθαν οι Βαυαροί.

Φοβού τους Γερμανούς και δώρα φέροντας. Στη Γιουγκοσλαβία πρώτα έστειλαν τις μερσεντές κι ύστερα έστειλαν τα τανκς. Εδώ για την ώρα έχουν στείλει κατ’ αρχάς τους τόκους.

Όμως, μην έχουμε αμφιβολίες: για τη σημερινή της υποδούλωση η Ελλάδα επέδειξε προγενέστερη δουλικότητα. Η Ελλάδα των παρασίτων, του «κατευνασμού» απέναντι στην Τουρκία, της παράδοσης στη Γερμανική Οικονομική Δικτατορία και της διαρκούς πρόσδεσης στο Αμερικανικό άρμα, όπως η σορός του Έκτορα στο άρμα του Αχιλλέα. Του Έκτορα που είπε τα περί πατρίδος αμύνεσθαι, άριστον – ευτυχώς ήταν δυστυχής Τρώας κι όχι πρόγονος του Καρανίκα

Email: stathispontiki@gmail.com

 

 

Πηγή: topontiki.gr

Comments
  1. Comment From GMR
    06/11/2018 at 16:29

    Για τα όσα αφορά τα σημαντικότερα προς αναθεώρησιν άρθρα του Μακεδονικού Συντάγματος, σχετικό είναι και το κατωτέρω λινκ, ακούστε με προσοχή.

    http://greek-market-research.com/article/εθνικό-έγκλημα-εθνική-τραγωδία/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.