ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Παππάς: Η θυσία είναι το αυτονόητο όταν η ελευθερία και η ανεξαρτησία διακυβεύονται
Sunday
01/04/2018
19:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Όχι, ο “κος” Παππάς δεν είναι αλήτης (=κακός χαρακτήρας που εκμεταλλεύεται άλλους ανθρώπους, πολιτικά εν προκειμένω). Δεν του πρέπει τέτοιος εξαιρετικά περιοριστικός και εξ άλλου μη χρήσιμος δικονομικά (ως αόριστος-μη προσδιοριστικός συγκεκριμένων πράξεων) χαρακτηρισμός. Είναι Προδότης μέσω της μνημονιακής πολιτικής, της Πατρίδας του και των ομοπάτριδών του.

Να είναι καλά (για την ατιμωρησία του) ο αντιμνημονιακός αλληλοσπαραγμός στην ποδιά του Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.

Δεκάδες, ίσως εκαντοντάδες σχετικές δικογραφίες (με τη σφραγίδα της κατ’αρχήν βασιμότητας από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου), άφησαν ασυγκίνητους και μνημονιακού και αντιμνημονιακούς ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ εν ενεργεία και επίδοξους βουλετές. Μάλιστα μερικοί εκ των αντιμνημονιακών πολιτευομένων (ας βάλουν οι πολίτες τα ονόματα), έσπευσαν να χαρακτηρίσουν αυτές τις δικογραφίες ως ΜΗ ΣΟΒΑΡΕΣ.

Ω ΚΑΙΡΟΙ, Ω ΗΘΗ.

 

G-M-R, 1-42018

 

«Η θυσία είναι το αυτονόητο, όταν αγαθά, όπως η ελευθερία και η ανεξαρτησία διακυβεύονται» τόνισε σήμερα, Κυριακή των Βαίων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι, για την 192η επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς.

Ειδικότερα, στις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παππάς ανέφερε τα εξής: «Είμαστε στο Μεσολόγγι, στο Μεσολόγγι της αυταπάρνησης και του ηρωισμού, στο Μεσολόγγι που έγινε διεθνές σύμβολο του αγώνα των λαών για ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία. Το Μεσολόγγι στέλνει ένα μήνυμα άσβεστο μέσα στους αιώνες, ότι δηλαδή κάποια πράγματα δεν μπαίνουν στο ζύγι. Η θυσία είναι το αυτονόητο, όταν αγαθά, όπως η ελευθερία και η ανεξαρτησία διακυβεύονται».

Επίσης, ο Νίκος Παππάς πρόσθεσε ότι «είμαστε βέβαιοι, ότι όπως πορευτήκαμε με αυτές τις απαράγραπτες αξίες κατά το παρελθόν, με αυτές θα κάνουμε τα σίγουρα και σταθερά βήματα για να βγούμε από αυτή την κρίση, η οποία ταλαιπώρησε τη χώρα μας για χρόνια».

Πηγή: newsbomb.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.