ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Συγκροτήθηκε ενωτικό ριζοσπαστικό ψηφοδέλτιο στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας
Saturday
11/11/2017
15:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:

“Κρίση, απάνθρωπη πολιτική, αλυσίδες Ευρωζώνης,” . Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ.

Επισημαίνουμε επιπρόσθετα, πως ολόκληρο το εποικοδόμημα του καπιταλιστικού συστήματος, έχει επισήμως “μεταφράσει” δικαιϊκά τις παραπάνω εύστοχες συνδικαλιστικές διατυπώσεις και τις έχει αντικαταστήσει δικαιϊκά, με συγκεκριμένες νομικές διατυπώσεις στα πλαίσια πάντα της αδιαπραγμάτευτης δικαιϊκής αρχής, “Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ” (ΟΡΙΖΕΙ και ΠΟΙΝΕΣ) για εγκλήματα κατά πατρίδας-λαού (δόλια παραπλάνηση, αθέτηση όρκου καθήκοντος, σφετερισμός λαϊκής κυριαρχίας, γενοκτονία, εσχάτη προδοσία, κλπ).

Επ’ αυτών και με ΕΜΠΡΑΚΤΗ δικονομική μεθοδολογία οι τεκμηριώσεις της G-M-R, στη διάθεση πάντα του κοινού απελευθερωτικού αγώνα.

 

ISKRA, 10/11/2017

Στις 26 και 27 Νοέμβρη 2017 διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Η θετική εξέλιξη είναι ότι έχει συγκροτηθεί ένα Ενωτικό Ριζοσπαστικό Αριστερό Ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν δυνάμεις της Λαϊκής Ενότητας, δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, άλλων οργανώσεων της Ριζοσπαστικής και αντιμνημονιακής αριστεράς και ανένταχτοι αριστεροί και αντιμνημονιακοί αγωνιστές δικηγόροι με θητεία στα κινήματα , στην αυτοδιοίκηση, στις νομικές αντιμνημονιακές πρωτοβουλίες , αλλά και στις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Ο τίτλος του ψηφοδελτίου είναι «Εναλλακτική Παρέμβαση- Δικηγορική Ανατροπή – Αριστερό Ενωτικό Ψηφοδέλτιο», χωρίς υποψήφιο Πρόεδρο.

Η εκλογική επιτυχία αυτού του ψηφοδελτίου και η εκπροσώπησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών , που είναι ο μεγαλύτερος Επιστημονικός Σύλλογος της Χώρας, θα αναβαθμίσει τη θεσμική εκπροσώπηση των θέσεών και των απόψεών του στα μεγάλα πολιτικά ζητήματα που καθημερινά ανακύπτουν (Ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας, Πλειστηριασμοί, Αποδιάρθρωση των Εργασιακών Σχέσεων, Ασφαλιστικό, Προσφυγικό , Αντιφασιστικό μέτωπο κ.λπ).

Την Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2017,και ώρα 10.00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί το πάρτι του συνδυασμού στο Μπαρ « Ο Άγιος» ΔΙΔΟΤΟΥ 31Α και ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

Την Τρίτη 21 Νοέμβρη στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού στο Art Garage Σολωμού 13, 3ος όροφος.

Η Iskra παραθέτει την εκλογική διακήρυξη αυτού του ενωτικού ψηφοδελτίου:

«Αριστερό Ενωτικό Ψηφοδέλτιο

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26-27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

ΕΝΩΤΙΚΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ!

Οι επερχόμενες εκλογές στους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας θα διεξαχθούν στις συνθήκες της μεγάλης κοινωνικής καταστροφής που έχει επέλθει στην ελληνική κοινωνία τα 8 χρόνια της κρίσης και 7 των μνημονίων. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ στο πλαίσιο της διαχείρισης του ίδιου συστήματος εξουσίας και διακυβέρνησης που έφερε τη χώρα στην κρίση, τη μνημονιακή δέσμευση, τη θρησκευτική προσήλωση την απάνθρωπη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις αλυσίδες της Ευρωζώνης. Στον κλάδο μας, δε, είναι υπεύθυνη για την ψήφιση και εφαρμογή του χειρότερο ως τώρα από τα μέτρα που έχουν τσακίσει τη δικηγορία, το νέο ασφαλιστικό που οδηγεί στην πλήρη διάλυσης του συστήματος συνταξιοδότησης και πρόνοιας και στην ιδιωτικοποίηση, ενώ πολλαπλασιάζει και επιταχύνει τις πολλές ρυθμίσεις, φορολογικές και άλλες, που καθιστούν το επάγγελμά μας ακόμη πιο ασφυκτικό. Ο,τι έχει θεσπιστεί για τους δικηγόρους τα τελευταία χρόνια οδηγεί αναπόδραστα στο σβήσιμο κάθε ίχνους από τις συνθήκες του επαγγέλματος όπως το οραματιστήκαμε, το βιώσαμε, το κρίναμε. Οδηγεί αναπόδραστα στο κλείσιμο γραφείων, στην εγκατάλειψη, στη φτώχεια και την εξαθλίωση των αμοιβών και σε ένα μέλλον γαλέρας στις μεγάλες (στις πολύ μεγάλες) εταιρίες, τράπεζες, ασφαλιστικές, που είναι οι μόνες που ωφελούνται.

Συνεχίστε την ανάγνωση πατώντας ΕΔΩ

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.