ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ζητάνε δύο κράτη για να πάρουν συνομοσπονδία οι Τούρκοι στην Πενταμερή
Thursday
29/04/2021
08:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΥΠΡΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Ο τίτλος του άρθρου είναι υπεραποκαλυπτικός!

 

_.

 

 

 

SLPress_Σύνταξη, 28 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Μικρό καλάθι κρατούν όλες οι πλευρές στην άτυπη Πενταμερή Διάσκεψη για το Κυπριακό, οι εργασίες της οποίας άρχισαν με τις πρώτες κατ’ ιδίαν συναντήσεις του  γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων. Ο Τατάρ εμφανίστηκε για άλλη μία φορά προκλητικός, ενώ Αθήνα και Λευκωσία επανέλαβαν τον μεταξύ τους διαρκή και στενό συντονισμό.

Η Πενταμερή Διάσκεψη θα ολοκληρωθεί αύριο και αν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι δεν καταφέρουν να συμφωνήσουν, τότε όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, δεν θα δοθεί παράταση. Ο Γκουτέρες φέρεται να προβληματίζεται για την παράδοση της εντολής του στο Συμβούλιο Ασφαλείας, μια σκέψη που μοιράστηκε με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στη διαρκεία της συνομιλίας που είχαν.

Σύννεφα μαζεύτηκαν ήδη από την δεύτερη μέρα των διαπραγματεύσεων στην Γενεύη στη Πλαίσιο της Άτυπης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό, εξαιτίας κυρίως της εμμονής της τουρκικής πλευράς για λύση στη βάση δυο κρατών. Ο γ.γ. του ΟΗΕ στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ του επεσήμανε, σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive, τα εξής:

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.