ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Rafale: H large Ελλάδα ψωνίζει από τα ακριβά “μαγαζιά”!
Tuesday
08/09/2020
23:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Μαργαρίτης ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0

ΣΧΟΛΙΟ GMR:   Χρειαζόμαστε μία πατριωτική επανάσταση.

Μια πατριωτική επανάσταση η οποία –στις παρούσες συνθήκες– δεν μπορεί παρά να είναι βαθύτατα κοινωνική.

Όμως κύριε ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, επανάσταση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με παρακαλετά προς τους εθελοεκχωρητές Εθνικής κυριαρχίας και Υπερασπιστές της Χρεοκρατίας.

Επανάσταση γίνεται όπως α), αμέσως μετά ο ΣΤΑΘΗΣ προτείνει και β), πιο παρακάτω με βάση τον Στάθη, η G-M-R καταθέτει επιχειρησιακό σχέδιο δοκιμασμένο στην ταξική πάλη:

α) Στάθης:«Η πατρίδα είναι σε κίνδυνο. Χρειάζεται όχι μόνον ένα μέτωπο της Αριστεράς, αλλά ένα μέτωπο της Αριστεράς που να φθάνει έως την πατριωτική δεξιά. Που θα απευθύνεται σε ταξική βάση σε όλους τους ανθρώπους του λαού. Που θα επαναφέρει την πολιτική στον δημόσιο βίο, ως λαϊκό όπλο. Που θα αποκαταστήσει τη γλώσσα, χωρίς να καταφεύγει σε σοφιστείες, ευφημισμούς και ψέματα. Μια Αριστερά που θα προτείνει ξανά την αξιοπρέπεια στους πολίτες. Με στρατηγική παγκοίνως γνωστή, με τακτικές και ιεράρχηση στόχων, όλα εις γνώσιν και με τη συμμετοχή του λαού.».

 

Συνημμένο

α)    http://bit.ly/2hgfEHB

β)    https://greek-market-research.com/article/kala-christoygenna-me-protasi-apeleyth/

και σωρεία προτάσεων από την στήλη “προτάσεις απελευθερωτικής συνέργειας”, έως και την πρόσφατη προς υμάς επιστολή:   https://greek-market-research.com/article/poy-odigei-to-syndromo-toy-iketi-to-senario-mini-polemos-ypo-diethni-epopteia/

._

 

 

 

 

Γιώρ. Μαργαρίτης, 5 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

 

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, στα ΜΜΕ κάθε μορφής και είδους, αναγγέλλεται πανηγυρικά ότι, για μια ακόμα φορά, εισερχόμαστε σε περίοδο αποκλιμάκωσης, στις “διαφορές” μας με την Τουρκία. Η ευτυχής αυτή εξέλιξη οφείλεται στην καταλυτική παρέμβαση των κυρίων Τραμπ και Πομπέο.

Ο δεύτερος μάλιστα, ερμηνεύοντας την βούληση του πρώτου, νουθέτησε τους ηγέτες των δύο χωρών «να υποχωρήσουν», έτσι ώστε «να αρχίσουμε (όλοι μαζί, υποθέτουμε και οι ΗΠΑ) να έχουμε διπλωματικές συζητήσεις για τις διαφωνίες που υπάρχουν στην Ανατολική Μεσόγειο, τις διαφωνίες για την ασφάλεια (βλέπε αποστρατιωτικοποίηση νησιών από την Ελλάδα), τους ενεργειακούς πόρους (βλέπε συνεκμετάλλευση) και τις θαλάσσιες ζώνες». Ούτε, λοιπόν, χωρικά ύδατα, ούτε υφαλοκρηπίδα, ούτε ΑΟΖ, οι ζώνες βλέπετε δεν προβλέπονται από κανένα σύστημα δικαίου.

Με λίγα λόγια ο κος Πομπέο περιέγραψε, διπλωματικά, το τουρκικό πλαίσιο των διαπραγματεύσεων. Στις 1-2 Σεπτεμβρίου πάντως το κλίμα ήταν για πολεμική κινητοποίηση. Για αύριο δεν θα βάζαμε στοίχημα! Ανακοινώθηκαν (εντάξει διέρρευσαν) προγράμματα εξοπλισμών θαυμαστού κόστους, τεσσάρων, επτά ή και δέκα δισ. ευρώ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.