ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΕΡΕΥΝΑ – ΣΟΚ: Οι επιχειρήσεις ελέγχου «μυαλού και ψυχής» των Ελλήνων για να μην αντιδράσουν στα Μνημόνια
Wednesday
29/08/2018
00:22 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης G-M-R newsroom
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:   Όσοι έχουν εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, γνωρίζουν τον ρόλο της ψυχολογίας, ατομικής, βιομηχανικής, Κοινωνικής, κλπ, που εφαρμόζουν αυτές οι εταιρείες, τόσο στον χειρισμό του προσωπικού τους όσο και στον χειρισμό σημαντικών ως προς την εργασία, οικονομία, διακυβέρνηση, ακόμα τέχνη, αθλητισμό, κλπ, προσώπων και πραγμάτων της χώρας.

Βέβαια οι εταιρείες αυτές δουλεύουν στα πλαίσια ευρύτερης ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που κρατά ενωμένη την ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΑΞΗ.

Από την άλλη πλευρά, οι “Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑ” ΑΝΤΙ-πρόσωποι της ΑΔΥΝΑΜΗΣ ΤΑΞΗΣ, επωφελούνται του εξαγοραστικού μηχανισμού που επιβλέπει η κυρίαρχη τάξη (Χρηματική και Κοινωνική  Ποσόστωση σε: Αντιπροσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό (=το προπύργιο της ΕΠΙΒΟΛΗΣ), Ευρωκοινοβούλιο, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Πανεπιστήμια, ΔΕΚΟ, Συνδικαλισμό, Επιμελητήρια, κλπ), ξεπουλώντας κάθε Ιερό και Όσιο.

 

NewsRoom, 27 Αυγ. 2018

 

Δύο διαδοχικά άρθρα, του πρώην υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Πολ Γκρεγκ Ρόμπερτς και του Βρετανού Μπόρις Τζόνσον, για τα ελληνικά Μνημόνια, έχουν έναν «κοινό τόπο»:

Την μη αντίδραση των Ελλήνων πολιτών στην παράδοση της κυριαρχίας της χώρας τους και την επιβολή μόνιμης οικονομικής εξαθλίωσης, χωρίς ελπίδα επαναφοράς της χώρας στην κανονικότητα.

Η συζήτηση δεν είναι καινούρια. Ξεκίνησε από τότε που τέθηκε στην Ελλάδα θέμα πιστωτικής κρίσης έως και την παράδοση από την πολιτική ηγεσία της χώρας
της δημοσιονομικής κυριαρχίας της στην «τρόικα» (ΔΝΤ, Ε.Ε., ΕΚΤ), η οποία έτσι και αλλιώς φαίνεται να είναι μόνο η «βιτρίνα» αυτών που κρύβονται από πίσω τους.

Μια μεγάλη συζήτηση αναφορικά με το «πείραμα Ελλάδα» ξεκίνησε από τότε που τέθηκε η χώρα υπό καθεστώς δημοσιονομικής επιτροπείας αρχικά από την «τρόικα» (ΔΝΤ, Ε.Ε., ΕΚΤ) και εν συνεχεία από το κουαρτέτο των δανειστών, στους οποίους προστέθηκε από πέρσι και ο ESM.

(more…)