ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η υποταγή της Ευρώπης απο το 4ο Ράϊχ
Thursday
04/10/2018
22:46 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Κάχρης
0

 

Μιχάλης Κάχρης, 27 Σεπ. 2018

 

 

Το φάντασμα της γερμανικής ηγεμονίας φαινεται να πλαναται πανω απο την Ευρωπη. Οι οικονομικες πολιτικες που επιβαλλει η Γερμανια στην ΕΕ και ιδιαιτερα στις χωρες του νοτου, ουσιαστικά τις υποτάσσουν πληρως στην γερμανικη ηγεμονια μεσα σε ενα συνεχως μεταβαλλομενο κοσμο στον 21ο αιωνα.

Η ΕΕ ήταν η ιδέα του Χίτλερ και αποδεικνύει ότι η Γερμανία κέρδισε ουσιαστικά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ΕΕ έχει αναπαράγει σήμερα τις πολιτικές και τις δομές της δεκαετίας του 1940 στην Ευρώπη και παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικα μιας ολοκληρωτικης αντιδημοκρατικης εταιρικης αυτοκρατοριας κατι που στοχο ειχαν και οι ναζιστες οραματιστες της.

Oι ιταλοι δημοσιογραφοι Vittorio Feltri & Gennaro Sangiuliano σε άρθρο τους με τίτλο ”Το Τεταρτο Ραιχ: Πως η Γερμανια υποτάσσει την Ευρωπη” μεταξύ των αλλων αναφέρουν οτι, η Γερμανια ασκει ολο και περισσοτερο πολιτικη εξουσιας στην Ευρωπη, οτι η Angela Merkel επιδιωκει να λυσει τα εγχωρια προβληματα της, προωθοντας την οικονομικη και χρηματοπιστωτικη ταξη στην υπολοιπη ευρωπη (Arnaud Montebourg).

(more…)