ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.
Σχόλιο GMR: Από προβλέψεις πάμε καλά. Αν συγκρίνουμε προβλέψεις-στάσεις με βάση τις προβλέψεις, πάμε χάλια. Εδώ https://greek-market-research.com/article/geloioi-kai-anikanoi-antama/ σχετική ανάρτηση με σχόλιο.
Επίσης, από εδώ και πέρα θα υπενθυμίζουμε το tag της G-M-R, https://greek-market-research.com/article/arthro-120-toy-syntagmatos/ , διότι οι “κρινόμενοι” αποδεικνύονται απείρως ικανότεροι αν και αθλιότατοι, σε σχέση με τους παρέχοντες κριτική, αλλά τη κριτική, ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, είτε ενεργητική είτε παθητική.
._
Κ. Βενιζέλος, 4 Οκτωβρίου 2020
αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής
Έντονη κινητικότητα στο Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά αναμένεται να υπάρξει σύντομα με παράλληλες διαδικασίες, που ενδεχομένως να συναντώνται στην πορεία, στo πλαίσιo μιας λογικής πακετοποίησης. Κράτη-μέλη της EE, που δεν ασχολούνταν στο παρελθόν με το Κυπριακό, παρουσιάζονται τώρα να κινούνται παρασκηνιακά για να υπάρξει μια παράλληλη προσπάθεια σε Κυπριακό και ελληνοτουρκικά, καθώς θεωρούν πως με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί η τουρκική επιθετικότητα στην περιοχή.
Αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να αποφεύγονται κρίσεις και να υπάρξει μια “ομαλή” σχέση με την Τουρκία, τόσο στο διμερές επίπεδο όσο και με την ΕΕ. Σε αυτό το παιχνίδι φαίνεται πως εμπλέκονται πολλοί παράγοντες και Οργανισμοί. Το Βερολίνο, που κρατούσε αποστάσεις από το Κυπριακό αλλά και από τα ελληνοτουρκικά, φαίνεται να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να “κλείσουν” οι διαφορές και με διαδικασίες εξπρές.
Σε αυτή την προσπάθεια έχει μπει και το ΝΑΤΟ, το οποίο όποτε θα συζητηθεί θέμα Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προβαίνει σε ανακοίνωση “για πρόοδο” και “συμφωνία” στα ελληνοτουρκικά. Όπως έγινε πριν την αναβληθείσα σύνοδο (24-25 Σεπτεμβρίου), που ανακοίνωσε συμφωνία για διαδικασία σε στρατιωτικό επίπεδο, έτσι και την περασμένη Πέμπτη. Επανήλθε με αναφορά σε συμφωνία για τη συγκρότηση μηχανισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, για να μειώσει τον κίνδυνο συμβάντων και ατυχημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.
Πηγή: slpress.gr
Follow Us on Twitter
Follow Us on FaceBook
Subscribe to mail list