ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το φιάσκο της συνεργασίας του Γιώργου Τράγκα με το ΕΠΑΜ
Saturday
12/06/2021
20:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας Δημ. Καζάκης Ε.ΠΑ.Μ. ΛΑ.Ε.
0

Σχόλιο GMR: Αγαπητέ Αρη Δημητρίου, όταν η ΛΑ.Ε. αποφασίσει να σταματήσει τις τυχοδιωκτικές αλλαξοκολλεγιές, όπως αυτές με τις συχνές εμφανίσεις του αγαπητού Παναγιώτη στο ιντερνετικό ράδιο του επαμ (με την δήθεν δικαιολογία “πάμε όπου μπορούμε να μιλήσουμε γιατί τα ΜΜΕ μας έχουν αποκλεισμένους”) βλέπετε σχετικά https://greek-market-research.com/article/to-epam-me-strofi-180moiron-anakoinose-synergasia-me-to-komma-tragka/ από τον σύνδεσμο https://greek-market-research.com/clink/oi-timoroi-ton-ilithion-epelaynoyn/ και οταν επιτέλους αποφασίσει να τιμήσει την μοναδική σοβαρή δέσμευσή της https://greek-market-research.com/article/i-laiki-enotita-kai-i-diagrafi-toy-chreoys-i-nomiki-tekmiriosi/ , καταδεχόμενη να συζητήσει(*) και με απλούς θνητούς (δηλαδή μη πολιτευόμενους όπως ο Καζάκης, με τον οποίον συναγελαζόταν μέχρι χθες και τώρα του τα ρίχνει διότι τον έχασε από πιθανό εκλογικό σύμμαχο, τι απώλεια κι αυτή) , τότε θα μπορεί (θα έχει τι ηθικό ανάστημα) η ΛΑ.Ε. να κάνει κριτική και στις αλλαξοκολλεγιες Τράγκα-Καζάκη.

(*) Να και θέμα συζήτησης αγαπητοί Αρη Δημητρίου, Παναγιώτη, Δημήτρη, Γιάννη (τα υπόλοιπα επίθετα δεν χρειάζονται γνωριζόμαστε άριστα): https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/

_.

 

 

 

 

 

 

Αρης Δημητρίου, 6 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

Σε φιάσκο κατέληξε η δια τυμπάνων και ιαχών εξαγγελθείσα «συνεργασία» του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων» του Γιώργου Τράγκα με το ΕΠΑΜ και μαζί της έπεσαν στο κενό οι αόριστοι αλλά πομπωδώς εξαγγελθέντες μεγαλεπήβολοι στόχοι της.

Δεν πρόλαβε μάλιστα να εκπνεύσει το εγχείρημα και ως συνήθως άρχισαν οι δημόσιες αλληλοκατηγορίες, οι αλληλοδιαβολές και οι καυστικοί χαρακτηρισμοί, ενώ, όπως μαθαίνω, όσα εκστομίζονται παρασκηνιακά εκατέρωθεν για τις πρακτικές του ενός έναντι του άλλου και για τις «πραγματικές» και όχι τις φαινομενικές αιτίες του πρόωρου διαζυγίου, ξεπερνούν κάθε όριο.

Έτσι, με σύντομη δήλωσή του το «Κίνημα των Ελεύθερων Ανθρώπων» απευθύνει βαρύτατες καταγγελίες στο ΕΠΑΜ ότι για «ασήμαντες τριβές και πολιτικούς εγωϊσμούς» υπονόμευσε τη συνεργασία και ότι με αυτές τις πρακτικές το ΕΠΑΜ « στηρίζει τη διαιώνιση των μνημονιακών κυβερνήσεων και της οικονομικής κατοχής της πατρίδας μας». Για να καταλήξει, πάντα η δήλωση του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», ότι αυτές τις «διαφοροποιήσεις ή τριβές τελικά πληρώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων δημοκρατών και πατριωτών»!

Από την άλλη το ΕΠΑΜ σε απάντησή του κατηγορεί το ΚΕΛΑΝ του Γ.Τράγκα ότι του έστειλε «τελεσίγραφο αυτοδιάλυσης και ένταξης στο κόμμα του» και του πρότεινε ως βάση προς τούτο «μια διακήρυξη παρόμοια με τις διακηρύξεις φιλομνημονιακών και εθελόδουλων δυνάμεων του ελληνικού κοινοβουλίου».

(more…)

Το ΕΠΑΜ με στροφή 180μοιρών ανακοίνωσε συνεργασία με το κόμμα Τράγκα
Sunday
14/03/2021
18:45 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αρης Δημητρίου Γιώρ. Τράγκας Ε.ΠΑ.Μ.
0

Σχόλιο GMR: Θυμίζουμε σε iskra-ΛΑΕ-Παναγιώτη Λαφαζάνη, τις αλλαξοκολεγιές, δηλαδή την συστηματική ραδιοφωνική και “αντιμνημονιακή” άνευ αρχών συνεργασία με το προ πολλού τυχοδιωκτικό ΕΠΑΜ (  https://greek-market-research.com/article/20489/ ) με τυχοδιωκτικές επιδιώξεις. Απλά τώρα, συνεργάτης αυτών των τυχοδιωκτικών επιδιώξεων αγαπητέ Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν είσαι εσύ, αλλά ο Γιώργος Τράγκας ( «Ελεύθεροι Άνθρωποι»: Νέο κόμμα με επικεφαλής τον Γιώργο Τράγκα ).

_.

 

 

 

Αρης Δημητρίου, 4 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

Η εξαγγελθείσα Συνεργασία τουΕΠΑΜμε το κόμμα των «Ελευθέρων Δημοκρατών» τουΓ.Τράγκαπροετοιμάζετο εδώ και καιρό στο παρασκήνιο και δεν εξέπληξε όσους παρακολουθούσαν από κοντά τις εξελίξεις, με τους τελευταίους να λένε στηνiskraότι η εξαγγελία για ευνόητους λόγους δεν αφορά τόσο συνεργασία αλλά στην πράξη προσχώρηση τουΕΠΑΜστο ιδιόμορφο, ρευστό και ετερόκλητο σχήμαΤράγκα,το οποίο πολλοί κατατάσσουν στον πέραν της ΝΔ χώρο.

Όσοι διαβάσουν την ανακοίνωση τουΕΠΑΜ, η οποία ακολουθεί στην συνέχεια, θα αντιληφθούν ότι το τελευταίο πραγματοποιεί, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το κόμμαΤράγκα,μια μεγάλη στροφή και υπαναχωρεί από όλες, σχεδόν, τις συγκεκριμένεςεθνικές,πατριωτικές,κοινωνικές,αντιιμπεριαλιστικέςκαιδημοκρατικέςθέσεις του για την αποδέσμευση της χώρας από τοευρώ, τηνΕΕκαι τοΝΑΤΟ, για το ρόλο της μεγαλοαστικήςολιγαρχίαςστη χώρα μας, τον βρώμικο ρόλο τηςΓερμανίαςκαι τωνΗΠΑκλπ, για να τις υποκαταστήσει με το γενικόλογο τρίπτυχο εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχίακαι κοινωνική δικαιοσύνη, στο οποίο αναφέρονται όλα σχεδόν τα κόμματα, ανεξαρτήτως της πολιτικής που ακολουθούν στην πράξη.

Πολιτικοί κύκλοιτόνιζαν στην iskra ότι η συνεργασία αυτή από την πλευρά τουΓιώργου Τράγκαέχει ως επιδίωξη να διευρύνει την πολιτική και κοινωνική του απεύθυνση, πράγμα όμως που είναι πολύ αμφίβολο αν θα επιτευχθεί, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για ένα θνησιγενές εγχείρημα που γρήγορα θα πέσει άδοξα στο κενό.

Άρης Δημητρίου

 

Απόφαση του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ

 

Το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του ΕΠΑΜ κατά τη συνεδρίασή του στις 28 Φεβρουαρίου, απάντησε κατ’ αρχήν θετικά στην πρόταση συνεργασίας του Γ. Τράγκα και του υπό ίδρυση κόμματός του “Κίνημα ΕλεύθεροιΆνθρωποι” στα πλαίσια της ευρύτερης δυνατής συσπείρωσης και συνεργασίας δυνάμεων, συλλογικοτήτων και προσώπων με πατριωτικό και δημοκρατικό πρόσημο.

(more…)

Στο κόμμα του Τράγκα Ραχήλ Μακρή και Καζάκης του ΕΠΑΜ
Sunday
07/03/2021
18:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας Δημ. Καζάκης Ε.ΠΑ.Μ. ΚΟΜΜΑΤΑ Ραχήλ Μακρή
0

Σχόλιο GMR: Οι ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ επελαύνουν! Προς διαχωρισμό/μακριά κι αλάργα από τους τιμωρούς των ηλιθίων, βλέπετε εδώ: https://greek-market-research.com/clink/g-kontogiorgis-prepei-na-pane-fylaki/ και εδώ:  https://greek-market-research.com/clink/ethniki-kai-patriotiki-enotita/

Να το πούμε και διαφορετικά, κύλησε ο τέντζερης-Καζάκης, ο “Εργάζομαι στην J.P.Morgan Νοτίου Ευρώπης”,  ο άνθρωπος του 2011/ΕΠΑΜ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (” τι είναι και τι θέλει του ε.πα.μ.”) και ο άνθρωπος /ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ αρχές 2012/ΕΠΑΜ ΚΟΜΜΑ,   ο  “γίνεται κίνηση θα διώξουμε την Παπαρήγα και θα πάρουμε το Κόμμα“, ο άνθρωπος /ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ και βρήκε το καπάκι-τον ΔΕΞΙΟ perfomer wikipedia.org/wiki/Γιώργος_Τράγκας τον “Είμαι δεξιός και Σαμαρικός”, τον  “Ευθέως σας λέω ότι ήμουν και είμαι υπέρ του ευρώ” από: facebook.com/giorgostragas αλλά και από το [ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”]

και αν θέλετε να μάθετε και σήμερα τον τρόπο με τον οποίο ο Γ. Τράγκας θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ακούστε το ηχητικό περί το 20 λεπτό και στο 23 λεπτό

. κι’ αν με ρωτήσετε τι θα κάνει το κίνημα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” θα σας το πω σε 100 εκπομπές μέχρι τις εκλογές. ….. Δεν πρόκειται να πάρουμε φόρα να βγούμε από την Ενωμένη Ευρώπη όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αλλά, πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι όπως στη τάξη παλιά, εκεί στις Βρυξέλλες. Πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι και να φωνάζουμε, εδώ – εδώ – εδώ ! Ενίσταμαι, εδώ ενίσταμαι.

Ως προς την, μέσω κόμματος Τράγκα σωτηρία ημών, και από την κυρία Ραχήλ Μακρή, απλώς παραθέτουμε την παρακάτω ανάρτησή μας: https://greek-market-research.com/article/mia-alli-optiki-gia-ton-tzortz-floint-apo-tin-rachil-makri-epaize-se-porno/.

_.

 

 

SLpress-Ειδήσεις, 7 Μαρτίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Μετά τη μεταγραφή της Ραχήλ Μακρή, ο Γιώργος Τράγκας εξασφάλισε για το κόμμα του και τον επικεφαλής του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη.

Ο Δημήτρης Καζάκης και το ΕΠΑΜ είχαν συνεργαστεί με το κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή στις εκλογές του 2012, όταν και είχαν καταγράψει από κοινού 0,92%. Στις ευρωεκλογές του 2014, το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) με αυτόνομη κάθοδο πήρε 0,86% και στις βουλευτικές του 2015 0,77%. Συνεργάσθηε με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας στις βουλευτικές του 2019, αλλά από κοινού πήραν 0,5%.

Επειτα από απόφαση του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ, του οποίου ηγείται ο Δημήτριος Καζάκης, αποφασίστηκε η συνεργασία του με το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι» του Γιώργου Τράγκα. Η Ραχήλ Μακρή είναι επίσης αρχηγός κόμματος –του «Μετώπου Νίκης».

Πηγή: slpress.gr

 

Λαφαζάνης – Μαζαράκης: Η Ανάγκη Δημιουργίας ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου
Wednesday
28/08/2019
16:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.ΠΑ.Μ. ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης Φώτης Μαζαράκης
0

Σχόλιο GMR : Φοβερή κατοχικο-αντιπροσωπευτικο-κοινοβουλευτική κολεγιά! (*)

Αφού ΑΠΕΤΥΧΕ η προσπάθεια δημιουργίας “πατριωτικού” ακροδεξιού εκλογικού  σχήματος (εδώ SigklisiPatriotikwnKommatwn και εδώ με σχετικό σχόλιο μας), στην ουσία ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟΥ, ο Παν. Λαφαζάνης (εδώ) δίνει την χείρα του, ώστε το ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ να βαπτιστεί σε ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

Έπειτα μερικοί αναρωτιούνται (ακόμα) πως βαπτίστηκε ο Τσίπρας ως πολιτική αυθεντία… .

(*)Ετυμολογία: κολεγιά > από το λατινικό collegium = αδελφότητα

 

Π. Λαφαζάνης – Φ. Μαζαράκης , 4 Ιουνίου 2019

 

 

ΣΥΓΚΛΗΣΗ-ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ (..) ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Sunday
30/06/2019
11:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεωρ. Μπιτάκου Δημ. Καζάκης Ε.ΠΑ.Μ. Χ.Α.
0

Η Γεωργία Μπιτάκου για την ένωση του πατριωτικού χώρου

Έγραψε η Γεωργία Μπιτάκου με αφορμή την εκδήλωση για την Ένωση του πατριωτικού χώρου:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ:

Τα κόμματα που προσκλήθηκαν στη Συνάντηση Πατριωτικών Κομμάτων 29 Μαΐου 2019 που ήταν δημόσια και αναρτήθηκε και στο site pronews.gr πριν τη διαξαγωγή χωρίς κανένα περιορισμό συμμετοχής και με δυνατότητα συμμετοχής μέσω Skype για τους εκτός έδρας και χωρίς όρους. Το κείμενο που θα συμφωνούσαμε παρατίθεται στα σχόλια.

Να επισημανθεί πως το κάλεσμα το έκανε το Κίνημα Διέξοδος Ελλάς και η επικεφαλής Γεωργία Μπιτάκου εξαιρέσε τον εαυτό της από την αρχηγία της Ενωσης τόνισε πως με τους συναγωνιστές της θέλει μόνο να τεθούν στην υπηρεσία της Πατρίδας και να συμβάλλουν στην απελευθέρωση της χώρας μας :

Αγροτικό Κόμμα ΑΚΕ

Παρών

Αγροτικό Κτηνοτροφικο Κόμμα Ελλάδος

Παρών

Δια εκπροσώπου Δραγώνα

Ε.ΠΑ.Μ – Δημήτρης Καζάκης

Παρών

Εθνεγερσια – Γιώργος Αϋφαντής

Παρών

Εθνική Ελπίδα

Παρών

Ελλάς Εργασία – Γιώργος Μαραγκός

Παρών

Ομογένεια

Ελληνική Πολιτεία – Γιάννης Μυλωνάκης

Παρών

Ελληνικό Όραμα

Παρών

ΕΜΕΙΣ – Κωνσταντίνος Πλεύρης

Παρών

Δια εκπροσώπου Συμιγδαλά

ΕΝΠΑΝ

Παρών

Ενωμένοι Μακεδόνες – Ζιαμπαζης

Παρών

Δια εκπροσώπου Α. Βασσαρα

Κόμμα Νέων

Παρών

Λευκό

Παρών

Όραμα Ελλάδος

Παρών

Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα – Γρ.Πέτρου

Παρών

Νέα Πολιτική – Δημήτρης Παναγιωτοπουλος

Παρών

Ήρθε αλλά αποχώρησε λόγω επαγγελματικου θέματος

Ορθια Ελλάδα – Αλέξης Μητρόπουλος

Απών

Αλλά θετικος

Ο Αλλος Δρόμος Ν. Μαριας()

Απών

Απάντησε αλλά απών θα το σκεφτεί με συνεργάτες του

Πλεύση – Ζωή Κωνσταντοπούλου

Απών

Ελληνική Λύση – Κ. Βελοπουλος

Απών

Δεν απάντησε

Δύναμη Ελληνισμού – Δημητρης Καμμενος

Απών

Δεν απάντησε

Πατρίε Ελευθέριος – Συναδινος

Απών

Λ.Α.Ο.Σ – Σαλαβράκος

Απών

ΛΑΕ

Απών

Ελεύθερη Πατρίδα

Απών

Νέα Δεξιά – Φ. Κρανιδιωτης

Απών

Δεν απάντησε

Ένωση Κεντρώων – Βασίλης Λεβέντης

Απών

Εθνικό Μέτωπο

Απών

Σπαρτιάτες

Απών

Άρδην- Καραμπελιάς

Απών

Αρμα Πολιτών – Δημαράς

Απών

Πειρατές

Απών

Δημιουργία Ξανά – Τζημερος

Απών

Επιτροπή για τη Μακεδονία στην Αθηνα – Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

Απών

ΔΗΚΚΙ – Γιώργος Μπουτρης

Απών

Ελλήνων Πολιτεία – Νίνα Παυλιδου

Απών

Εθνική Ανεξαρτησία

Απών

Επανίδρυση – Γιάννης Πλουμης

Απών

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Συμμαχία Αμεσοδημοκρατών – Γιώργος Μαριοττι

Παρών

Skype μίλησε στηρίζει

Νίκος Χειλαδάκης – Δημοσιογράφος

Παρών

Skype μίλησε υπέρμαχος Ένωσης

Νίκος Ξενάκης – Ένωση Αντιμνημονιακων

Παρών

Ήρθε στηρίζει Ένωση

Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος – Πρέσβης ετ

Παρών

Δεν καταφέραμε να μιλήσει μέσω Skype στηρίζει Ένωση

Γιάννης Καραμολέγκος – Οικονομολόγος

Παρών

Ήρθε στηρίζει Ένωση

Ειρήνη Μαρουπα – Δικηγόρος

Παρούσα

Θεοφάνης Μαλκιδης – Επιτροπή διεθνοποίησης Γενοκτονίας

Απών

Λόγω ιατρικού λόγου υπέρμαχος Ένωσης

Γιώργος Γιαμπουρανης οικονομολόγος

Απών

Απών αλλά θετικός

Γιωργος Αδαλης οικονομολόγος(απών αλλά θετικος)

Απών

Απών αλλά θετικός

Φράγκος Φραγκουλης – Στρατηγός

Απών

Δεν τοποθετήθηκε

Νίκος Ιγγλεσης – Δημοσιογράφος

Απών

Θέλει Ένωση υπό προϋποθέσεις

Μιχάλης Χαραλαμπιδης – Πολιτικός συγγραφέας

Απών

Βασίλης Πολίτης – Ναύαρχος

Απών

Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι εκκλησίας και δημοσιογράφοι

ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΉΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΔΌΘΗΚΕ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

♦️Συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών που ακολούθησαν μεταξύ των …απόντων για δήθεν ενώσεις που στόχο έχουν τον κατακερματισμό του πατριωτικού χώρου και δημιουργία αποκομμάτων που θα βοηθήσουν τη ΝΔ στις εκλογές ΔΕΝ μας αφορούν

♦️Ενωση σημαινει αριστεροί δεξιοί κεντρώοι εθνικιστές κλπ ενωμένοι για την απελευθέρωση της Ελλάδας και όσοι ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝ την ενωση αυτή που ζήταγε ο κοσμος ή ετοιμάζουν δικά τους πάλι μικρομαγαζακια δήθεν πατριωτικά ,θέλουν τους Έλληνες ξεκάθαρα διαιρεμένους

♦️Ως εκ τούτου- και έχοντας ανταποκριθεί με την πρωτοβουλία της Ενωτικής συγκέντρωσης στην επιθυμία του κόσμου- το Κίνημά μας ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ που ίδρυσε η Γεωργία Μπιτάκου με πυρήνες σε όλη την Ελλάδα θα σας ενημερώσει προσεχώς για τις περαιτέρω κινήσεις και αποφάσεις μας”.

ΠΗΓΗ

 

ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΠΑΤΡΙΩΣΥΝΗ: https://www.youtube.com/watch?v=QhLDFladI_U#action=share

 

 

Αναλυτική περιγραφή της συγκέντρωσης από Γ. Ιεροδιάκονο

 

Από το εδώ link https://seisaxthia-epam.blogspot.com/2019/06/blog-post_66.html ,

Σχετικά με τα ψεύδη που επικαλείται το Διέξοδος της κ. Μπιτάκου

Του Δημήτρη Καζάκη

Ένα από τα καλά μιας συνεργασίας είναι το γεγονός ότι αποκαλύπτονται οι αληθινές προθέσεις και οι σκοπιμότητες πίσω από διάφορα «μαγαζάκια». Ένα από αυτά είναι το κόμμα της κ. Μπιτάκου με την επωνυμία «Διέξοδος Ελλάς». Δείτε πώς το συγκεκριμένο μόρφωμα απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν συνεργάζονται με το μέτωπο που ξεκίνησε με το Ε.ΠΑ.Μ.-Α.Κ.Κ.ΕΛ. :
«Έχουμε απαντήσει σε όλα αυτά.

Ο Κύριος Καζάκης έκλεισε τα ψηφοδέλτια και ήθελε η Εθνεγερσία του κυρίου Αϋφαντη και οι υπόλοιποι να ενταχθούν στο Ε.ΠΑ.Μ. και φυσικά δεν το δέχτηκαν και είναι λογικό. Δήλωσε στο ραντεβού ότι πάει για την επιδότηση, ενώ ξέρει πως από τη στιγμή που δεν μπαίνει Βουλή βοηθάει τον Κουλή να ρίξει το ποσοστό που χρειάζεται για την αυτοδυναμία. Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ δεν θα βοηθήσει τον Μητσοτάκη να βγει αυτοδύναμος και δεν το θυσιάζει αυτό για καμιά επιδότηση.
Να είστε καλά»

Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σ’ όλα αυτά. Ποτέ δεν ζητήθηκε ούτε από την κ. Μπιτάκου, ούτε από τον κ. Αϋφαντή να ενταχθούν στο Ε.ΠΑ.Μ. για να κατέβουν στο ψηφοδέλτιο. Όπως δεν ζητήθηκε και από κανέναν άλλο που ήρθε να συνεργαστεί με το Ε.ΠΑ.Μ. και το Α.Κ.Κ.ΕΛ., είτε ως οργανωμένη δύναμη, κίνημα, ομάδα, ή ως πρόσωπο.

Απ’ ότι φαίνεται η κ. Μπιτάκου και ο κ. Αϋφαντής έχουν τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, που αυτοϊδεάζονται ότι το Ε.ΠΑ.Μ. είναι σαν τον Βελόπουλο, την ΧΑ, ή όποιον άλλον τους έκανε ενθουσιωδώς πρόταση να ενταχθούν στις γραμμές του. Τουλάχιστον, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.
Η αλήθεια είναι η εξής απλή. Η κ. Μπιτάκου αφού προσπάθησε να ηγηθεί σε μια δήθεν συσπείρωση πατριωτικών δυνάμεων, όπου παραβρέθηκε το Ε.ΠΑ.Μ. με τον Πρόεδρο και κλιμάκιο στελεχών του, έχασε το ενδιαφέρον της μόλις ανακάλυψε ότι κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να την διορίσει αρχηγό της συνεργασίας.

Το Ε.ΠΑ.Μ. ξεκαθάρισε εξαρχής ότι όσοι συμμετάσχουν σε μια πιθανή συνεργασία θα είναι σε ισότιμη βάση. Κι ό,τι λέει το Ε.ΠΑ.Μ. ανοιχτά και δημόσια, τα ίδια επαναλαμβάνει και κατ’ ιδίαν.
Κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει για την κ. Μπιτάκου.
Το Ε.ΠΑ.Μ. από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι στη συνεργασία τόσο ο κ. Αϋφαντής, όσο και η κ, Μπιτάκου με τα κόμματα τους δεν θα έχουν καμιά ειδική μεταχείριση, κανενός είδους προνομιακή θέση και προβολή. Και φυσικά δεν πρόκειται να υποστηρίξει κανένα τους για αρχηγό. Το κάθε κόμμα, ο κάθε συνεργαζόμενος θα συμμετάσχει όπως όλοι οι άλλοι, κρατώντας την αυτοτέλεια και την αυτονομία του, υποστηρίζοντας τους δικούς του υποψηφίους.

Είναι προφανές ότι αυτού του είδους η συνεργασία δεν άρεσε στην κ. Μπιτάκου, η οποία φιλοδοξούσε να τεθεί επικεφαλής με τις πλάτες του Ε.ΠΑ.Μ. Γι’ αυτό και αμέσως μετά τη δική της πρωτοβουλία δήθεν συνεργασίας, εξαφανίστηκε και αρνήθηκε συστηματικά να επικοινωνήσει με τους συνεργαζόμενους Ε.ΠΑ.Μ.-Α.Κ.Κ.ΕΛ. Ούτε βέβαια εμφανίστηκε στη συνάντηση του “Polis Art Kafe” την Τετάρτη 12 Ιουνίου, όπου είχε κληθεί τόσο η ίδια, όσο και το κόμμα της, όπως και ο κ. Αϋφαντής.

Γιατί άραγε δεν ήρθαν να μας κεραυνοβολήσουν ανοιχτά και δημόσια με τα ψέματα που επικαλείται η κ. Μπιτάκου στην ανακοίνωσή της; Γιατί δεν ήρθαν μπροστά στην κάμερα να μας κατηγορήσουν δημόσια ότι ζητάμε από την ίδια και τον κ. Αϋφαντή να ενταχθούν στο Ε.ΠΑ.Μ. για να κατέβουν στη συνεργασία; Διότι κάτι τέτοιο απαιτεί κότσια και βαθιά αίσθηση εντιμότητας. Κι όταν δεν τα διαθέτεις τότε καλύτερα να κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιο.

Όσο για τα υπόλοιπα περί επιδοτήσεων και αυτοδυναμίας του Μητσοτάκη δεν θα τα σχολιάσουμε, γιατί μας είναι αδύνατον να πέσουμε τόσο χαμηλά. Αν πάρουμε στα σοβαρά την «πολιτική» επιχειρηματολογία της κ. Μπιτάκου, τότε το συμπέρασμα δεν την τιμά καθόλου. Διότι πολύ απλά οδηγεί στο αυτονόητο συμπέρασμα ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να ψηφίσουν τα υπάρχοντα κόμματα στη Βουλή.

Με άλλα λόγια η κ. Μπιτάκου επικαλείται τη γνωστή θεωρία της «χαμένης ψήφου» για να υποδείξει εμμέσως πλην σαφώς σε όποιους είναι αρκούντως ανόητοι ώστε να αποδέχονται αυτού του είδους την επιχειρηματολογία, ψήφο στα κόμματα που υπάρχουν ήδη στη Βουλή. Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς θεωρία επικαλείται κι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Δυστυχώς με την κ. Μπιτάκου δεν μας χωρίζει απλά ένα τεράστιο χάσμα πολιτικής αντίληψης, αλλά κι ένα ακόμη βαθύτερο χάσμα πολιτικής εντιμότητας.

Ο Δημήτρης Καζάκης είναι Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ.

 

Πηγή: https://www.epamhellas.gr

 

 

Λαφαζάνης – Μαζαράκης: Η Ανάγκη Δημιουργίας ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου

 

 

 

 

Οικονομική Κρίση από την Πανδημία Κορωνοϊού – Καζάκης & Στάλιας Στο Μικρόφωνο 1 Απριλίου 2020” στο YouTube

 

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜ/ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦ/ΞΗ, στελεχών Ε.ΠΑ.Μ. κατά προέδρου Ε.ΠΑ.Μ. Δ. Καζάκη
Tuesday
21/08/2018
23:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης Ε.ΠΑ.Μ.
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:   Η θα γίνει 1) — δημοκρατικά (οργανωμένο, όχι αντιπροσωπευτικά από εκπροσώπους σχημάτων) αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο, ή θα συνεχισθεί 2) — ο διαγκωνισμός/αλληλοσφαγή υπέρ του “τι κι αν είναι κατοχικός” αντι-προσωπευτικού (εγγενώς αντιδημοκρατικού) κοινοβουλευτισμού.
Το (2) το ζούμε εννέα χρόνια. Το (1), απαιτεί ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, πάντα ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ (αγωνιστικά-δικαιϊκά/δικονομικά-πολιτικά) ενώπιος-ενωπίω, κάτω από τη χωροταξική τους μύτη, μέσα στο θεματικό τους γήπεδο (οικονομολογικά κλπ επιχειρήματα-τεκμηριώσεις), Διεθνώς αλλά και “στο πεζοδρόμιο”.
Οι μηνύσεις εσχάτης προδοσίας (όλες, όλες, δεν θα απαξιώνουν μηνύσεις άλλων συναγωνιστών που ποτέ τους δεν διανοήθηκαν να φτιάξουν κόμμα για να μην φοβούνται διώξεις, και ο νοών νοείτω), αποτελούν κρίσιμα εργαλεία-όπλα του κατακτημένου νομικού πολιτισμού, πολιορκητικό κριό κατά της διεφθαρμένης πλευράς της δικαιοσύνης, ρήγμα υπέρ εντίμων δικαστικών, όσοι ασχολούνται γνωρίζουν (βλέπετε εδώ τις άκρως αξιοποιήσιμες – ιδιαίτερα Διεθνώς- δηλώσεις του κου Ν. Σακελλαρίου Προέδρου του ΣτΕ) ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ (βλέπε Κλαούζεβιτς περί ηθικής υπεροχής).
Τέλος οι μηνύσεις εσχάτης προδοσίας επικυρώνονται και από την έκθεση-υπόδειξη 7-3-2014 του ΟΗΕ (εδώ), που ζητάει λογιστικό έλεγχο του Χρέους ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ [ΑΡΑ, ΚΑΙ βάση διεκδίκησης από υπαιτίους, ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ-ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ, (βλέπε όρκο πίστης στην πατρίδα αστυνομικών, δικαστικών, συμβολαιογράφων κλπ) και αποζημίωσης για τη μνημονιακή ζημιά]. Αν συμφωνείς Δημήτρη Κυπριώτη μπορεί να ξεκινήσουμε ΑΜΕΣΑ σχετική ΣΥΝ-ΕΡΓΕΙΑ με την σημείωση πως διαθέτουμε αξιόμαχο υποστηρικτικό/τεκμηριωτικό οπλοστάσιο ημών, συναγωνιστών, επιστημόνων.

Οι διαφωνίες έως εχθρικότατες καταστάσεις στο Ε.ΠΑ.Μ., έπονται της μετατροπής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (“Τί είναι και τί θέλει το Ε.ΠΑ.Μ.” ) σε Κόμμα.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Σε τι ΠΛΑΙΣΙΟ πίστεψαν, ορκίστηκαν, με ποιό ΠΛΑΙΣΙΟ επεδίωξαν συνέργειες με συμπολίτες, τα μέλη και οι οπαδοί (του κόμματος πλέον οπαδοί, εφ όσον μιλάμε για οπαδούς, διότι σε παλλαϊκό μέτωπο υπάρχουν μόνο συναγωνιστές) που αντιπαρατίθενται “περί όνου (Παλλαϊκό Μέτωπο) σκιάς (Κόμμα)”;
Σύμφωνα με την ιστορία του γνωμικού (Βικιπαίδεια), άγνωστοι εξόντωσαν τον ατυχή όνο, προκειμένου να λήξει η διαμάχη για την διεκδικούμενη άξία της σκιάς του όνου…

ΕΞΩΔΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜ/ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦ/ΞΗ

1. Δημητρίου Κυπριώτη του Σπυρίδωνος, κατοίκου Βάρης Αττικής, Πανδώρας 9

2. Μιχαήλ Αριδά του Αναστασίου, κατοίκου Αγ. Ιωάννου Σπάρτης

3. Δημητρίου Παναγιωτόπουλου του Παναγιώτη, κατοίκου Αθηνών, Βερανζέρου 4

4. Φωτίου Λεπίδα του Κων/νου κατοίκου Πατρών οδός Γεροκωστοπούλου 22

5. Ελευθερίου Λάππα του Ιωάννου, κατοίκου Ιωαννίνων, Αριστείδη 44

6. Γρηγορίου Πιερρουτσάκου του Θεοδώρου, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Ναυαρίνου 28

7. Γεωργίου Λέτσιου του Αχιλλέα, κατοίκου Βόλου, Καραϊσκάκη 90

8. Αποστόλου Μόσχου του Κωνσταντίνου, κατοίκου Αφετών Βόλου

9. Ιωάννας Τσαχάκη του Ματθαίου, κατοίκου Αθηνών, Συβρισσαρίου 39

10. Καλλιρόης Δραμιτίνου του Ζαχαρίου, κατοίκου Ν. Σμύρνης Αττικής, Λιγνάδη 4

11. Λάμπρου Μπακόλα του Αποστόλου, κατοίκου Ν. Φιλαδέλφειας Αττικής, Αγ. Ιωάννου 2

Κ Α Τ Α

Δημητρίου Καζάκη του Γεωργίου κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Ρεθύμνου 21Β

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

Είναι πράγματι πρωτόγνωρο μέλη οργάνων ενός πολιτικού κόμματος, όπως άπαντες εμείς, να απευθύνονται με εξώδικη δήλωση προς τον «πρόεδρο» του ιδίου κόμματος για πράξεις και ενέργειες του, μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται μάλλον «ξένο» προς τα πολιτικά ήθη.

Δυστυχώς όμως η παρούσα εξώδικη πρόσκλησή μας είναι η ύστατη προσπάθεια να περιφρουρήσουμε την προσωπική, οικογενειακή, κοινωνική, επαγγελματική και εν τέλει πολιτική μας προσωπικότητα, απέναντι σε μια συμπεριφορά και πράξεις σας που έχουν υπερβεί κάθε όριο λογικής, ευπρέπειας, πολιτικού λόγου, αντιγνωμίας αλλά ακόμη και τα ακραία όρια μιας σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.

(more…)

τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας
Friday
06/04/2018
02:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Ε.ΠΑ.Μ.
0

 

Ε.ΠΑ.Μ. , 5/2/2018

 

τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

τη συνηγορία για την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος

και την απεμπλοκή της Χώρας από το χρέος που κατά παράνομο τρόπο της επιβλήθηκε.

στήριξε τη μήνυση.pdf (περίληψη)

μήνυση συνηγορία για αποκατάσταση λειτουργίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.pdf

Ανακοίνωση για την δίκη των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών
Sunday
01/04/2018
21:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.ΠΑ.Μ. Πλειστηριασμοί
0

 

Σχόλιο G-M-R: Κομβικής δικαιϊκής-δικονομικής και αντιστασιακής σημασίας η κατάθεση του (κατ’ εμάς) συναγωνιστή Δ.Καζάκη. Καταγράφηκε ήδη ως θετικό ρήγμα στην Δικαιοσύνη (ρήγμα περαιτέρω αξιοποιήσιμο, υπάρχουν και άλλα αναξιοποίητα ρήγματα και επιστημονικές θέσεις), μετά και την αθωωτική απόφαση.

 

Ε.Πα.Μ. / Πλειστηριασμοί, 1-4-2018

 

 

 

Χαιρετίζουμε την αγωνιστική και περήφανη στάση των 8 Θεσσαλονικέων αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, οι οποίοι απαλλάχθηκαν όλων των κατηγοριών που τους είχαν απαγγελθεί κατά τη χθεσινή (Παρασκευή 30/3/2018) πολύωρη δίκη τους στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Οι αγωνιστές που είχαν συλληφθεί στις 3/12/2014,υποστήριξαν με ευθύτητα το δικαίωμά τους να υπερασπίζονται την διάσωση της ιδιωτικής περιουσίας των συμπολιτών τους από τις τράπεζες και τους κρατικούς φορείς.

Η απαλλακτική απόφαση για τους 8 αγωνιστές, πολίτες της Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους και 3 μέλη του Ε.ΠΑ.Μ., στην πρώτη, πανελλαδικά, δίκη για την αντίσταση στους πλειστηριασμούς, ήταν μια νίκη του κινήματος που σηματοδοτεί τη συνέχεια των αγώνων του λαού ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσής του και αποτελεί σημείο αναφοράς στις δίκες εναντίον και άλλων αγωνιστών που θ’ ακολουθήσουν.

Καθοριστικής σημασίας για την απόφαση ήταν η συμβολή του συνηγόρου υπεράσπισης, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., κ. Γιάννη Γκινοσάτη, που απέδειξε στο δικαστήριο το ανυπόστατο των κατηγοριών για τις οποίες διώκονταν.

(more…)

Να πάμε στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018
Thursday
01/02/2018
20:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Ε.ΠΑ.Μ. ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Για να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι, δεν αναγνωρίζουμε στα βόρεια σύνορα της κατεχόμενης πατρίδας μας κανένα Νατοϊκό προτεκτοράτο, πολύ περισσότερο όταν η ονομασία του περιέχει τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του.

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για να φωνάξουμε ότι, τα κρατίδια που δημιουργήθηκαν με τη βίαιη και παράνομη επίθεση στη Γιουγκοσλαβία, είναι προϊόντα διαμελισμού κυρίαρχου κράτους με ξένη επέμβαση και ως τέτοια ΔΕΝ πρέπει να αναγνωριστούν, ασχέτως της ονομασίας τους. Διότι έτσι αποδεχόμαστε το «δικαίωμα» των ιμπεριαλιστών να επεμβαίνουν και να διαμελίζουν ενιαία, κυρίαρχα κράτη, δημιουργώντας κράτη-μαριονέτες των δικών τους συμφερόντων.

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για να καταστήσουμε σαφές ότι, ΔΕΝ επιτρέπουμε να «τακτοποιούνται» τα εθνικά μας ζητήματα, από κυβερνήσεις-συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής, οι οποίες παραδίνουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και συναινούν, επί της ουσίας, στην κατάργηση της ίδιας της κρατικής μας υπόστασης. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό που συνέβη στη Γιουγκοσλαβία να συμβεί και στην Ελλάδα!

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για να υπογραμμίσουμε ότι, δεν ξεχνάμε πως κυβέρνηση και «αντιπολίτευση» κάνουν και σε αυτό το ζήτημα ότι έκαναν χρόνια τώρα: υπογράφουν, ψηφίζουν και υλοποιούν κάθε εντολή των «θεσμών», των «αξιολογητών», της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ. Εκτελούν καθημερινά το λαό και τα δικαιώματά του. Εκποιούν την δημόσια περιουσία κι εκπλειστηριάζουν την ιδιωτική. Αυξάνουν τα χαράτσια, και ρημάζουν μισθούς, συντάξεις, εισοδήματα… ζωές!

8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ, 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, έφεραν το λαό μας στα πρόθυρα του εξανδραποδισμού και την Ελλάδα μας στο χείλος της καταστροφής. Βαρεθήκαμε να τρώμε σφαλιάρες από «συμμάχους» κι «εταίρους»! Να υποστηρίζουν κάθε ανιστόρητο «νταή» της περιοχής, να υποθάλπουν κάθε «σουλτανικό φετφά»!

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! Πρέπει ΤΩΡΑ, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων, να αναδείξουμε το πατριωτικό συναίσθημα και τη μαχητικότητα του λαού στην υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας! Να απομονώσουμε τους πατριδοκάπηλους που επιδιώκουν τον αποπροσανατολισμό και τον διχασμό του λαού!

Η προάσπιση της Πατρίδας δεν είναι υπόθεση ενός συλλαλητηρίου! Δεν εξαντλείται στη Μακεδονία! Αφορά και τη Θράκη, και το Αιγαίο… Αφορά μια ενιαία, αδιαίρετη, ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα, που δεν θα θυσιάζεται στις επιταγές και τα συμφέροντα της ΕΕ, των «θεσμών», του ΝΑΤΟ».

Είναι αγώνας, διαρκής και καθημερινός! Αγώνας, πριν και πάνω από όλα, ενάντια στο καθεστώς κατοχής και τους δωσίλογους που το υπηρετούν! Είναι αγώνας ενάντια στην υποδούλωση της χώρας μας στις αγορές και το Ευρώ! Είναι, οφείλει να είναι, ανένδοτος, παλλαϊκός, αγώνας για την απελευθέρωση της χώρας μας από τα δεσμά του χρέους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Αγώνας, για να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο μας!

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2018

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Πηγή: https://epamhellas.gr/

Το Ε.ΠΑ.Μ. για το Σκοπιανό πρόβλημα.
Friday
12/01/2018
10:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.ΠΑ.Μ.
0

Ο συναγωνιστής Δημ. Κυπριώτης μας ενημέρωσε για τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. για το Σκοπιανό στέλνοντας μας το σχετικό link.

Το Ε.ΠΑ.Μ. για το Σκοπιανό πρόβλημα | Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο