ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στη “σέντρα” το ΕΛΙΑΜΕΠ – Ερωτήσεις επί της απάντησης (upd)
Thursday
15/04/2021
02:34 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΙΑΜΕΠ
0

Σχόλιο GMR: Το θέμα(*) αφορά θεσμικά την Ποινική Δικαιοσύνη και ηθικά τους Πατριώτες Διανοούμενους για τους οποίους Πατριώτες από το 2010 ( https://greek-market-research.com/clink/oi-aganaktismenoi-pane-plateia/ ) ισχύει και θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν, “μέχρι να σηκώσουν το ένα ποδάρι ( https://greek-market-research.com/clink/mas-ethizoyn-se-kivdili-kanonikotita/ ), τους τρώει ο λύκος το άλλο”.

(*) “Αυτοί που συντάσσουν απόρρητες εκθέσεις με πληροφορίες και συμβουλές προς ξένες και μάλιστα εχθρικές υπηρεσίες, ή διοχετεύουν εμπιστευτικές εκθέσεις ονομάζονται αλλιώς…”,  (βρε πως ονομάζονται,…,βρε πως ονομάζονται,…)

_.

 

 

 

Σύνταξη SLpress.gr, 8 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ζήτημα προκύπτει για τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας της ελληνικής κυβέρνησης, έπειτα από δημοσίευμα του ιστότοπου Wikileaks, σύμφωνα με το οποίο ο Θάνος Ντόκος, ως Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ το 2010, απέστειλε έκθεση σε τουρκική πρεσβεία, μάλλον στις Βρυξέλλες. Τα έγγραφα που δημοσιοποιούν τα Wikileaks δείχνουν ότι ο Ντόκος είχε αποστείλει την έκθεση από το email του. Να σημειωθεί ότι η έκθεση δημοσιεύθηκε και στον ιστότοπο του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στο θέμα, δηλώνοντας ότι είναι «άνθρακες ο θησαυρός του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Υπάρχει σχετική ανακοίνωση του ΕΛΙΑΜΕΠ. Η υποτιθέμενη απόρρητη έκθεση είναι κείμενο δημοσιευμένο και στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΑΜΕΠ και έχει ξεκαθαριστεί πλήρως». Η Πελώνη απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν ο Ντόκος, ο οποίος εμπλέκεται, σύμφωνα με το Wikileaks σε υπόθεση διαρροής εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού.

Συντάκτης της έκθεσης ήταν ο Έλληνας καθηγητής του πανεπιστημίου Μπιλκέντ της Άγκυρας και στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ Ιωάννης Γρηγοριάδης. Η έκθεση προτείνει κατευθύνσεις στην τουρκική διπλωματία για το πως μπορούν να συνυπάρξουν οι απόψεις του πρώην Τούρκου υπουργού Εξωτερικών και πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, θεωρητικού του νεοθωμανισμού, με την ένταξη στην ΕΕ.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

Συμπληρωματικό δημοσίευμα με την απάντηση του ΕΛΙΑΜΕΠ: Ο Θάνος Ντόκος κατηγορείται ότι το 2010 διέρρευσε έκθεση στην Τουρκία: Είναι δημόσιο κείμενο απαντά το ΕΛΙΑΜΕΠ

 

 

Πηγή: slpress.gr