ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μείωση κατά μιάμιση εβδομάδα της άδειας και αύξηση του χρόνου εργασίας θέλουν οι Γερμανοί εργοδότες
Friday
18/06/2021
01:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΚΕ Μιχ. Ψηλός
0

Σχόλιο GMR: Αφού αυτό απεργάζεται η Γερμανική Άρχουσα Τάξη για την Γερμανική Εργατική Τάξη, φαντασθείτε τι θα ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ (έξωθεν εννοείται και θα εφαρμοσθεί εσωτερικά) για την “Ελλαδίτσα”.

Το να αναχαιτιστεί η εξαπλωμένη και βαθιά εμποτισμένη “μετα”μνημονιακή κανονικότητα, δεν είναι το ίδιο δυνατό, όσο ήταν από 2011-2015. Σημειώνουμε, πως το 2015 ο Ελληνικός Λαός εδειξε το ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ μεγαλείο της ψυχής του του https://greek-market-research.com/clink/elliniko-dimopsifisma-2015/ . Αυτό το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του λαού, ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ άμεσα, από όλους τους αγαπητικούς του “τι κι αν είναι Κατοχή Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού”, από το “αντιμνημονιακό” ΚΚΕ: που τήρησε προδοτική στάση Απαράδεκτη τοποθέτηση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα. Ιστορικές ευθύνες! , παρά την παρακάτω σημασία του δημοψηφίσματος “Το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου με τη σειρά του υποστήριξε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος ως εύγλωττη έκφραση της αυτοδιάθεσης του ελληνικού λαού, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα και κατ’ εφαρμογή του άρθρου 25 ΔΣΑΠΔ για τη συμμετοχή του κοινού.” από τον σύνδεσμο Δημοψήφισμα 2015. Η Ελλάδα ένα χρόνο μετά . Όμως, το γενικότερο λαϊκό αντιμνημονιακό μεγαλείο της περιόδου 2011-2015, προδόθηκε εμμέσως αλλά ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ, από όλους τους αντιμνημονιακούς αγαπητικούς του “τι κι αν είναι Κατοχή Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού”, εξ αιτίας αυτής της ΑΓΑΠΗΣ, που ξεκάθαρα υπερίσχυσε ως ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ, στην οφειλόμενη αγάπη-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για ένα παλλαϊκό αντιμνημονιακό μέτωπο https://greek-market-research.com/article/19316/ .

Μετά το 2015, ακολούθησε η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της “μετά”μνημονιακής ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, στην οποία ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ (ενδεικτικά…αλλά ως ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ υποστηρικτές του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ) οι εξής καταστάσεις:   https://greek-market-research.com/article/eklogiki-synergasia-i-stratigiki-itt/ και  https://greek-market-research.com/article/15784/(*) και  https://greek-market-research.com/clink/oi-timoroi-ton-ilithion-epelaynoyn/ και  https://greek-market-research.com/clink/aris-chatzistefanoy-atomiki-tromokratia-dritsas-that-s-amore/ και  https://greek-market-research.com/clink/diethnis-typos-istoriki-stigmi-me-ton-proto-anoichta-omofylofilo-ypoyrgo-stin-ellada/ .

 

—————————————-

(*) από όπου και η παρακάτω εξαιρετική απάντηση, στα σχόλια πατώντας επάνω στο “πηγή”, του Κώστα Παπουλή, όπου υπογραμμίζουμε το πιό αναγκαίο:

“παπουλής, 12/12/2018 at 12:42 μμ

α) Κανείς δεν αρνήθηκε την ανάγκη ενός νέου ΕΑΜ, αλλά προς το παρόν δεν δημιουργήθηκε.
β) Φυσικά θα ήταν ωραίο αυτό που λέτε, αλλά έχει δύο προυποθέσεις:
1) ότι οι πολιτικοί σχηματισμοί αυτοί όχι απλώς θέλουν να φτιάξουν ένα μέτωπο, αλλά θέλουν και να διαλυθούν μέσα σ αυτό. Εδώ δεν έχουμε ούτε καν το πρώτο την (επιθυμία για την δημιουργία μετώπου), ούτε καν εκλογικού, πως θα διαλυθούν σε αυτό; Όποιος έχει κάνει πρόταση ( π.χ. η ΛΑΕ στην ανταρσυα, έχει πάρει αρνητική απάντηση).
2) Να αγκαλιαστεί το εγχείρημα από κόσμο ώστε να υπερβεί την αριθμητική των οργανώσεων.
Κατόπιν των ελλείψεων 1,2 δεχτείτε ως ρεαλιστική πρόταση την εκλογική συνεργασία, κάποιων (και όχι όλων) απο τους παραπάνω ως βήμα για αυτό που λέτε.
Επίσης οι πολιτικές αποφάσεις να παίρνονται με άμεση δημοκρατία περιλαμβάνεται στο κείμενο των 1-1-4, αν το προσέξετε. Και φυσικά είναι απόλυτα σωστή πρακτική και κατά την γνώμη μου και θα έχει έρεισμα στην κοινωνία. Αλλά εδώ βρισκόμαστε μπροστά στην Βαβέλ της ασυνεννοησίας του αντιμνημονιακού αστερισμού, πώς θα περάσουμε από το Α στο Ω; Νομίζω ότι ή πρόταση εκλογικής συνεργασίας είναι ρεαλιστική. Αν μπορεί να γίνει αυτό που λέτε φυσικά είμαι μαζί σας.”.

_.

 

 

 

 

 

Μιχ. Ψηλού, 17 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

«Περισσότερες ώρες εργασίας και λιγότερες διακοπές»: Αυτή είναι εντολή των Γερμανών εργοδοτών για την μετά την πανδημία εποχή. Το εργοδοτικό Ινστιτούτο της Γερμανικής Οικονομίας (IW), που εδρεύει στην Κολωνία, ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα την πρότασή του για το πως θα ξεπεραστεί η κρίση που αφήνει πίσω του ο κορονοϊός:

«Αύξηση του μέσου εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας κατά δύο ώρες και συνολικά πάνω από 10 ημέρες περισσότερη δουλειά τον χρόνο, που θα αφαιρεθεί από την άδεια διακοπών», γράφει η γερμανική εφημερίδα WAZ.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: hellasjournal.com