ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

“1940-2011 φιλικά, Αλέξανδρος ” : Ίσως το πιο συγκλονιστικό μήνυμα ενός νέου παιδιού, για την ΙΕΡΗ ΜΕΡΑ που ξημέρωσε! (βίντεο)
Saturday
28/10/2017
23:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
0

1940-2011 φιλικά, Αλέξανδρος

1940-2011 φιλικά, Αλέξανδρος ” : Ίσως το πιο συγκλονιστικό μήνυμα ενός νέου παιδιού, για την ΙΕΡΗ ΜΕΡΑ που ξημέρωσε! (βίντεο)

“Πατρίδα μου είναι, η τήρηση του Συντάγματος.

Δεν είναι πατρίδα μου το προτεκτοράτο.

Εμένα πατρίδα μου, είναι η Ελλάδα.”

Ίσως το πιο συγκλονιστικό μήνυμα ενός νέου παιδιού, για την ΙΕΡΗ ΜΕΡΑ που ξημέρωσε…

Ας το κάνουμε… ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

Καλλιόπη Σουφλή

Καληνύχτα… ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Το χρονικό της κατοχής Α και Β μέρος
Saturday
28/10/2017
19:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
0

Από τη εκπομπή της ΕΡΤ “η μηχανή του χρόνου”, το χρονικό της κατοχής Α και Β μέρος.

 

 

DEBTOCRACY / ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ
Thursday
17/08/2017
14:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Άρης Χατζηστεφάνου ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
0

deptocracy

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ από το κοινό. Το «Debtocracy» αναζητά τα αίτια της κρίσης του χρέους και προτείνει λύσεις που παραγκωνίζονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ διανέμεται ηλεκτρονικά υπό την άδεια Creative Commons από τις 6 Απριλίου 2011, υπότιτλος σε έξι γλώσσες. Ο Άρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη συζητούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και διανοούμενους από όλο τον κόσμο που περιγράφουν τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην τρέχουσα παγίδα του χρέους -την αποκατάσταση. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Εκουαδόρ, που δημιούργησε επιτροπές ελέγχου και παρακολουθεί την παρόμοια διαδικασία στην Ελλάδα.

Το Debtocracy χαρακτηρίζει τους ακαδημαϊκούς David Harvey, Samir Amin, Κώστα Λαπαβίτστα και Γεράρντ Ντουμενίλ. Ο φιλόσοφος Alain Badiou. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ελέγχου του Ισημερινού, Hugo Arias. Ο πρόεδρος του CADTM Eric Toussaint. Δημοσιογράφοι όπως ο Avi Lewis (συν-δημιουργός του ντοκιμαντέρ “The Take”) και ο Jean Quatremer. Καθώς και δημόσιες προσωπικότητες όπως ο Μανόλης Γλέζος και η Σαχρά Βαγενκνέχτ (από το γερμανικό κόμμα Die Linke).

Το soundtrack γράφτηκε από τον Γιάννη Αγγελάκα, τον Ερμή Γεωργιάδη και τον Άρη RSN, ενώ ο δημοσιογράφος και ο οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης έγραψαν επιστημονικά ολόκληρο το έργο. Η BitsnBytes ανέλαβε την παραγωγή του “Debtocracy”, το οποίο επεξεργάστηκε ο Άρης Τριανταφύλλου. Οι δημιουργοί του “Debtocracy” στράφηκαν σε συνδικάτα και εργατικά σωματεία για χρηματοδότηση. Κυρίως, στράφηκαν προς τους πολίτες, οι οποίοι βοήθησαν στη συν-παραγωγή της ταινίας.

Παρακολουθείστε το Ντοκυμαντέρ πατώντας στο Link

http://infowarproductions.com/debtocracy_doc/

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Tuesday
01/08/2017
21:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
0