ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Συνταγματική η μείωση του εφάπαξ βοηθήματος των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας
Tuesday
20/11/2018
17:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R: Το δημόσιο συμφέρον απαιτεί ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ, τον λογιστικό έλεγχο του χρέους ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ λογοδοσία των ΥΠΑΙΤΙΩΝ. Είναι αυτονόητο πως η λογοδοσία των ΥΠΑΙΤΙΩΝ (ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ-ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ) περιλαμβάνει και ποινικές και αστικές ευθύνες. Βέβαια για την πλειοψηφία (η οποία πλειοψηφία ανήκει στους ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ) του ΣτΕ, αυτά είναι ψιλά γράμματα…

 

 

 

G-M-R, 19 Νοε. 2018

Με σφραγίδα ΣτΕ μειώνεται το εφάπαξ βοήθημα

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου της Επικρατείας σφραγίζεται η μείωση του εφάπαξ βοηθήματος στους υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που συνταξιοδοτούνται.

Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή έξι πρώην υπάλληλων της ΕΤΕ οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας του 2013 με την οποία τροποποιήθηκε το καταστατικό του Ταμείου Ασφάλισης και Πρόνοιας της ΕΤΕ με αποτέλεσμα να ψαλιδιστεί το εφάπαξ.

Το Α΄ Τμήμα του ΣτΕ με την απόφαση του (2429/2018) έκρινε ότι η μείωση του εφάπαξ έγινε για σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος οι οποίοι ανάγονται στην αδυναμία του εν λόγω Ταμείου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Επιπλέον, οι σύμβουλοι Επικρατείας αποφάνθηκαν ότι η μείωση του εφάπαξ βοηθήματος δεν παραβιάζει την συνταγματική αρχή της αναλογικότητας και την ΕΣΔΑ.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Αρχίζει να ξηλώνεται το ευρωπαϊκό πουλόβερ
Tuesday
20/11/2018
16:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κώστας Κόλμερ
0

 

Κων. Κόλμερ, 15 Νοε. 2018

 

Δύο χθεσινά γεγονότα στην ΕΕ, η εμμονή της Ιταλίας στο έλλειμμα 2,4% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος και στην οικονομική ανάπτυξη 1,5% του ΑΕΠ το 2019, ως και η κατ’ αρχήν συμφωνία με την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ, αποτελούν σημεία καμπής στην ιστορία της «Ενώσεως».

Πρώτον, δια πρώτη φορά, μία χώρα εγκαταλείπει την ΕΕ και μία κυβέρνηση, η ιταλική, δεν ενδίδει στις πιέσεις της Κομισιόν να αναθεωρήσει τον προϋπολογισμό και να συμμορφωθή στο Σύμφωνο Σταθερότητος και Ανάπτυξης που είναι αντίθετο με την αντικυκλική πολιτική οιασδήποτε οικονομίας.

Δεύτερον, καθ’ όσον υπάρχει βάσιμος πιθανότης ότι το προηγούμενο της Βρετανίας, χώρας ισχυράς με στρατό και με αναπτυσσομένη οικονομία, θα εύρει μιμητάς από ασθενέστερες χώρες που θα εναντιώνονται στις εντολές της Γερμανίας, να κατευθύνη την οικονομία των όταν μάλιστα αποτυγχάνει στην δική της.

(more…)

Ο Ολάντ θυμήθηκε τον πραξικοπηματία Παυλόπουλο που κράτησε Ελλάδα στο ευρώ
Tuesday
20/11/2018
16:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Σχόλιο G-M-R:    Τα πραξικοπήματα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και αν η Δικαιοσύνη δεν πράξει σωστά, τότε της “αλλάζουμε τα φώτα” με ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟ (αγωνιστικά-δικονομικά-πολιτικά) ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Όμως, οι πολιτευόμενοι αντιμνημονιακοί, προτιμούν να αγνοούν την δύσκολη και ΕΝΩΤΙΚΗ οδό, χάριν της εγωκεντρικής και ιδιοτελούς μαζί επιλογής, στη συμμετοχή στον διαρκή (2010-σήμερα) “δημοκρατικό” (εν καιρώ Κατοχής) προεκλογικό διαγκωνισμό.

 

 

 

iskra, 19 Νοε. 2018

 

 

Είναι ειρωνεία ότι θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο άνευ αισχίνης πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, για τον απλό λόγο ότι ο Φρ. Ολάντ έπαιξε βασικό ρόλο για να μεταλλαχθεί το ΟΧΙ” σε ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015 και να να συνομολογηθεί το 3ο καταστροφικό μνημόνιοσε βάρος της Ελλάδας.

Ο κ. Παυλόπουλος τον χαρακτήρισε «αγαπητό φίλο» και τον καλοσώρισε: «Για μιαν ακόμη φορά σας υποδέχομαι στην Αθήνα και στην Προεδρία της Δημοκρατίας, υπενθυμίζοντας το αυτονόητο για εμάς, τους Έλληνες. Ο François Hollande ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας μεγάλος Φίλος (σ.σ. έλεος!) της Ελλάδας αλλά και μια ηγετική πολιτική φυσιογνωμία στον Ευρωπαϊκό χώρο».

(more…)

( Δ ) Μέρος 24: PSI Η Μεγάλη «Μπλόφα» της Σωτηρίας της Ελλάδος από τη Χρεοκοπία
Sunday
18/11/2018
14:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Σπ. Λαβδιώτης
0

 

Σπ. Λαβδιώτης, 3 Νοε. 2018

 

 

 

 

( Δ ) Μέρος 24: PSI

Η Μεγάλη «Μπλόφα» της Σωτηρίας της Ελλάδος από τη Χρεοκοπία

 

Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης και οι διθύραμβοι του Υπουργού Οικονομικών, Ε. Βενιζέλου ότι το PSI όχι μόνο μείωσε την ονομαστική αξία του χρέους € 106 δις, αλλά την «πετσόκοψε» κατά €126 δις – και η συνολική μείωση σε καθαρή παρούσα αξία (Net Present Value) ανέρχεται στα 180 δις ευρώ [1] προκαλούν όντως έκπληξη.

Ας απομακρυνθούμε όμως από τον κόσμο της φαντασίωσης για να βρεθούμε αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα ότι το PSI αποτελεί αποτυχία παγκοσμίου εμβέλειας, που αλυσόδεσε την Ελλάδα στην τυραννία ενός αθέμιτου αέναου δανεισμού. Ο αναγνώστης για να διαπιστώσει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το Greek PSI συνιστά ίσως τη μεγαλύτερη «Μπλόφα» σωτηρίας μιας ανεπτυγμένης χώρας από τη χρεοκοπία, θα υπενθυμίσουμε συνοπτικά τους όρους της πολυσυζητημένης αναδιάρθρωσης χρέους.

Η κυβέρνηση στις 21 Φεβρουαρίου του 2012, ανακοίνωσε τους όρους του PSI που συμφωνήθηκαν με την τρόικα. [2] Συγκεκριμένα, η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην ανταλλαγή των ομολόγων ανέρχεται περίπου στα 206 δις ευρώ και οι όροι του PSI είναι οι κάτωθι: Α) οι υπάρχουσες ελληνικές ομολογίες θα ανταλλαγούν με νέες ομολογίες υπό το αγγλικό Δίκαιο,[3] που θα αντιστοιχούν στο 31.5% της ονομαστικής αξίας των παλαιών ομολογιών. Ήτοι, το αρχικό κούρεμα (haircut) ανέρχεται στο 68.5%. Β) ως γλειφιτζούρι (sweetener) για να επουλωθούν οι πληγές του κουρέματος θα δοθούν ομολόγα του EFSF διάρκειας μέχρι δύο έτη, ονομαστικής αξίας ίσης με το 15% των τίτλων που ανταλλάσσονται. Ήτοι, το κούρεμα μειώνεται στο 53.5%. Γ) ως επιδόρπιο ένα δικαίωμα πληρωμής (warrant) συνδεδεμένο με το ρυθμό ανάπτυξης του ΑΕΠ· οι ετήσιες πληρωμές ξεκινούν το 2015 και δεν θα ξεπερνούν το 1 % της ονομαστικής αξίας των νέων ομολόγων. Το «επιδόρπιο» οι ξένοι αναλυτές το ονόμασαν “ a rat’s ass”, «ο πισινός του ποντικού».

(more…)

Γερμανός άφησε «παγωτό» τον Τσίπρα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@μ…νο από την Ελλάδα;»
Sunday
18/11/2018
13:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Ηχητικά
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ (πρωτίστως αυτών που τον “ανέδειξαν”).

Αποκαλυπτικότερο του χαρακτήρα χαμόγελο, δεν υπήρξε. Είπαμε, κουτί κενό περιεχομένου (εδώ σχετικό σχόλιό μας).

 

 

 

G-M-R, 18 Νοε. 2018

 

 

Αντιμέτωπος με την πιο άβολη ερώτηση που έχει ίσως κληθεί να απαντήσει στην πολιτική του καριέρα, βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του συνεδρίου του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας.

Ο πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» στο συνέδριο του SPD, όπου πρωταγωνίστησε άθελά του σε ένα απίστευτο περιστατικό.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ένας Γερμανός δημοσιογράφος της σατιρικής εκπομπής Heute-Show του καναλιού ZDF, προσεγγίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ρωτά στα αγγλικά: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@μ$μένο από την Ελλάδα;».

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού χαμογελά εμφανώς αμήχανα, στη συνέχεια απαντά λέγοντας πως αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε την επικεφαλής του SPD, Αντρέα Νάλες (η οποία βρίσκεται δίπλα του), να μιλά με έναν τόσο αριστερό λόγο.

Δείτε το τρομερό στιγμιότυπο μετά το 3:35 του βίντεο.

Πηγή: newsbomb.gr

 

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ
Saturday
17/11/2018
22:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Ithacanet
0

IthacaNet, 11 Νοε. 2018

 

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ

Λίγη ιστορία και πολλές αλήθειες, με αφορμή τη συζήτηση για την εκκλησιαστική περιουσία. Ένας άνθρωπος, όταν χάσει τη μνήμη του, γνωρίζει τον κόσμο με βάση τις γνώσεις, που του δίνει το περιβάλλον του. Ο ίδιος δεν έχει άλλο τρόπο να μάθει ποιος είναι από αυτό που του λένε οι οικείοι του. Δεν είναι τυχαίο, που οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, έδωσαν στην Α-λήθεια τη σημασία της άρνησης της λήθης. Δεν θυμάμαι σημαίνει δεν κατέχω την αλήθεια. Σήμερα, ένας ολόκληρος λαός έχει χάσει τη μνήμη του, από μία παιδευτική διαδικασία σχεδόν δύο αιώνων.

Το «αίτημα» του «χωρισμού εκκλησίας και κράτους» παρουσιάζεται σαν μέτρο εκσυγχρονιστικό και αντισκοταδιστικό, μια και η εκκλησία, από τα χρόνια του «διαφωτισμού», υποτίθεται πως εκπροσωπεί τον σκοταδισμό. Αυτό, όμως, αφορούσε την ρωμαιοκαθολική και προτεσταντική Ευρώπη και όχι την Ορθόδοξη περιοχή της. Αυτοί που θεωρούν «σκοταδιστική» την εκκλησία, θα πρέπει, επιτέλους να μάθουν ότι ο θεσμός «Εκκλησία της Ελλάδος» είναι κατασκεύασμα διαφωτισμένων Βαυαρών και Ελλήνων, μετά την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς. Ο σημερινός σκοταδισμός και κρατισμός είναι έργο του εισαγόμενου διαφωτισμού.

(more…)

Μια χώρα υπό κατοχή δεν μπορεί να τροποποιήσει το Σύνταγμα
Saturday
17/11/2018
22:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεώρ. Κασιμάτης
0

Γιώρ. Κασιμάτης, 15 Νοε. 2018

 

Μιας και η κυβέρνηση έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης, ο Δρόμος συζήτησε με τον ομότιμο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργο Κασιμάτη. Η ματιά του, όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης, βεβαίως δεν περιορίζεται στενά στο επιστημονικό του πεδίο, το οποίο κατέχει όσο ελάχιστοι. Ο κ. Κασιμάτης υπεισέρχεται κυρίως στις πολιτικές αφετηρίες και προεκτάσεις των κυβερνητικών επιδιώξεων, καθώς και στη συσχέτισή τους με τη φύση του ειδικού πολιτικο-οικονομικού καθεστώτος, αλλά και με τον διεθνή παράγοντα.

Κύριε Κασιμάτη, πείτε μας καταρχάς, γιατί πιστεύετε ότι ο Αλ. Τσίπρας θέτει το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης;

Αρχικά πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι έχει διαπιστωθεί διεθνώς, πολιτικά και από την επιστήμη σε διεθνές επίπεδο –την πολιτική επιστήμη, τη νομική επιστήμη και από άλλους επιστημονικούς κλάδους–, ότι σήμερα υπάρχει μία παγκόσμια τάση κατάργησης ή παράκαμψης των αρχών νομιμότητας, που εγγυώνται την εθνική κυριαρχία των κρατών, τα δικαιώματα του ανθρώπου και κυρίως τα κοινωνικά δικαιώματα –όλα αυτά μαζί. Αυτή η τάση εκδηλώνεται και με την προσπάθεια να αλλάξει το νομικό σύστημα. Να τροποποιηθούν ή να καταργηθούν δηλαδή οι κανόνες εκείνοι οι οποίοι αποτελούν εγγύηση και προστασία του ανθρώπου και του πολίτη. Φυσικά και της δημοκρατίας.

(more…)

Ύμνοι Pyatt σε Τσίπρα-Νατοϊκή Συμφωνία Πρεσπών. Παγίδα η «στήριξη» γεώτρησης ExxonMobil
Saturday
17/11/2018
19:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Σχόλιο G-M-R:   Σωστά τα λέτε συναγωνιστές της Iskra.  Όμως, αυτό το ΘΗΡΙΟ που ονομάζεται ΝΑΤΟ, θα το διώξετε ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, με τον εξηνταεφτάχρονο σύντροφο μερικών εξ ημών Παναγιώτη Λαφαζάνη να σκαρφαλώνει σε αστυνομικές κλούβες ως νέος Ζορρό;  Η μήπως με ένα 3% κατοχικο-κοινοβουλευτικό θα διώξετε το θηρίο; 

Γιατί αποφεύγετε να απαντήσετε στην εδώ πρόταση μας ενώ συνεχώς επικαλείστε δημοκρατικό-πατριωτικό μέτωπο;  Σε τι διαφέρετε από το ΚΚΕ;  Στο ότι το ΚΚΕ εξασφαλίζει είσοδο στον κατοχικο-κοινοβουλευτισμό και δεν σας θέλει σε κατοχικο-κοινοβουλευτική συνεργασία (ενώ εσείς ως πιο μικροί την επιθυμείτε διακαώς, αγνοώντας την λαϊκή οργή και την επιθυμία για απελευθέρωση από τον κατοχικο-κοινοβουλευτισμό και τιμωρία ενόχων);

 

 

iskra, 15 Νοε. 2018

 

 

Ωμός, κυνικός και αδίστακτος ο Geoffrey Pyatt, Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα και εξουσιοδοτημένος σταθμάρχης της Ουάσιγκτον στην περιοχή, μιλώντας στο ThessalonikiSummit 2018, έπλεξε πρωτοφανείς ύμνους στον Αλ. Τσίπρα και την Συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία δεν έκρυψε ότι το αποκλειστικό ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την ολοκλήρωσή της είναι για «να προοδεύσει η ΠΓΔΜ καθ’ οδόν προς τη Συμμαχία, ώστε να ευημερήσει η περιοχή σε μια νέα ιστορική εποχή»!!!

Μόνο ως παγίδα θα πρέπει να εκληφθεί η στήριξη των ΗΠΑ και του Pyatt στην Κύπρο να εκμεταλλευτεί τους φυσικούς πόρους της, αν και η πρεσβευτής της Βρετανίας στην Αθήνα, Kate Smith, μίλησε για αξιοποίηση των πόρων «σε όφελος των δύο κοινοτήτων».

Η στήριξη των ΗΠΑ στην γεώτρηση της ExxonMobil συνυφαίνεται και με την στήριξη των ΗΠΑ σε αμερικανικές εταιρείες για γεωτρήσεις της Τουρκίας, όπως αυτή κάτω από την Μερσίνη που διεξάγεται ταυτόχρονα.

Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ έχουν κάνει μια ιδιόμορφη μοιρασιά οικοπέδων ανάμεσα σε Κύπρο και Τουρκία, στην προοπτική συνολικού συμβιβασμού και στο πλαίσιο αναζήτησης διευθέτησης των σχέσεών τους με το καθεστώς Erdogan.

Εκεί αποσκοπεί άλλωστε και το παζάρι για έκδοση του Gulen από τις ΗΠΑ στην Τουρκία (βλ. εδώ).

 

Πηγή: iskra.gr

 

( Γ ) Μέρος 24: PSI Η Μεγάλη «Μπλόφα» της Σωτηρίας της Ελλάδος από τη Χρεοκοπία
Saturday
17/11/2018
13:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Σπ. Λαβδιώτης
0

 

Σπ. Λαβδιώτης, 25 Οκτ. 2018

 

 

 

 

 

( Γ ) Μέρος 24: PSI

Η Μεγάλη «Μπλόφα» της Σωτηρίας της Ελλάδος από τη Χρεοκοπία

 

Δεν πρέπει εμείς να ξεχνάμε ότι το PSI – η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση κρατικού χρέους παγκοσμίως – απέβλεπε στη μείωση του ελληνικού δημοσίου χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ από το 176.5 % που κατέγραψε στα τέλη 2011, [1] στο 120% στα τέλη του 2020!

Αυτός ήταν «ο ζωτικός ρόλος» του αποκληθέντος με την εξωτική ονομασία, PSI: « Συμμετοχή του Ιδιωτικού Τομέα» και διατυπώθηκε από τις ευρωπαϊκές αρχές με το ΔΝΤ ως εξής: «για την επίτευξη του στόχου προσκαλούμε την Ελλάδα, τους ιδιώτες, και όλα τα συμβαλλόμενα μέλη να προσκομίσουν μια εθελοντική ανταλλαγή ομολογιών με ένα κούρεμα 50% της ονομαστικής αξίας του ελληνικού χρέους που κατέχουν. Υπό την προϋπόθεση ότι η εξέλιξη του PSI είναι επιτυχής, τα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ θα χορηγήσουν δάνειο στην Ελλάδα ύψους €130 δις για τη χρηματοδότηση των αναγκών της και την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών». [2]

Επιπρόσθετα, η δυσβάστακτη δανειακή σύμβαση του PSI των 130 δις ευρώ – που θα διαμορφωθεί στο τελικό ποσό των 153 δις ευρώ [3] – βαπτίστηκε από την τρόικα «βοήθεια χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας». Τη «βοήθεια» την συνόδευαν οι ευχές των «θεσμών» για την υλοποίηση της απόφασης της Συνόδου Κορυφής, η οποία αφορούσε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών όπου η ελληνική κυβέρνηση ανελάμβανε με ίδιους πόρους να τις στηρίξει, εάν δεν βρεθούν ιδιωτικές πηγές κεφαλαιακής ενίσχυσης. Όμως, η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε τα κεφάλαια να αντιμετωπίσει ένα τόσο μεγάλο καθήκον. Έτσι συμπεριελήφθησαν στο δάνειο ‘διάσωσης’ των € 130 δις οι φοβερές ζημιές των τραπεζών και το διόγκωσαν σε €153 δις. Και, οι ζημιές μεταμορφώθηκαν σε δημόσιο χρέος.

(more…)

Πληρώσαμε ακριβά τις στατιστικές αλχημείες ΕΛΣΤΑΤ και Eurostat
Saturday
17/11/2018
04:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr Νίκ. Χουντής
0

 

Σχόλιο G-M-R: Και ποια η υποστήριξη σας προς κα Γεωργαντά και κο Λογοθέτη και η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΕΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ (πρόσφατη εδώ) για δημιουργία μετώπου που να περιλαμβάνει αυτούς και όλους τους αντιστασιακούς Έλληνες;

 

 

Ν. Χουντής, 15 Νοε. 2018

 

 

 

Νίκος Χουντής: «Ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της ελληνικής οικονομίας από ελληνικές αρχές και Eurostat»

«Τα πολιτικά παιχνίδια που παίχτηκαν με τα στατιστικά στοιχεία, προλείαναν το έδαφος για την επιβολή των Μνημονίων»

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), Νίκος Χουντής, κατά την παρέμβασή του χθες, 14.11.2018, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στη συζήτηση που διεξήχθη, με θέμα την Ανεξαρτησία των στατιστικών αρχών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου, τόνισε τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,

«Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει ακριβά την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της ελληνικής οικονομίας, και από τις ελληνικές αρχές, και από τη Eurostat.

(more…)

123..