ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Με αφορμή τους πλειστηριασμούς….
Monday
18/12/2017
01:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Οθων Κουμαρέλλας
0

του Όθωνα Κουμαρέλλα, 16-12-2017

Ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (DeutschGriechische Industieund Handelskammer), δήλωσε, με τον απαραίτητο για την περίσταση στόμφο, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή κάποτε μεσ’ το 2012: «Η ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα φτάνει το 85%. Αυτό αποτελεί μια μεγάλη ανωμαλία για την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου στις περισσότερες χώρες -και μάλιστα τις πολύ περισσότερο ανεπτυγμένες από την Ελλάδα- ο μέσος όρος ιδιοκατοίκησης είναι πολύ χαμηλότερος. Ο εξορθολογισμός είναι πέρα για πέρα αναγκαίος…».

Λίγοι τότε έδωσαν σημασία στην παραπάνω δήλωση, όπως ακόμη λιγότεροι είχαν δώσει σημασία σε άλλη δημόσια δήλωση του επικεφαλής της τρόικα στην Ελλάδα, το 2011, του γνωστού κ. Τόμσενότι οι μισθοί και οι συντάξεις στην χώρα μας είναι πολύ υψηλοί και θα πρέπει να εξισωθούν με τα ισχύοντα στις ανταγωνίστριες χώρες της Βαλκανικής και της Τουρκίας, δηλαδή ο μέσος μισθός και η μέση σύνταξη δεν θα πρέπει να ξεπερνούν επ’ ουδενί τα 300 ευρώ περίπου.

Όταν κάποιος αποτολμούσε να επισημάνει αυτές τις δηλώσεις και να ανιχνεύσει τι αυτές υπέκρυπταν για το μέλλον της χώρας, αντιμετωπίζονταν από τους περισσότερους ως «εξωγήινος» και ως απροσάρμοστος κινδυνολόγος. Η συνήθης απάντηση ήταν: «Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην Ελλάδα! Ας πάψουμε να γκρινιάζουμε κι ας προσαρμοστούμε όλοι, για να βγούμε σύντομα από την κρίση».

(more…)

Οι πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών, μέτρο ανάλγητο, παραβιάζει ευθέως το Σύνταγμα
Saturday
16/12/2017
01:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιάν. Τόλιος
0

του Γιάννη Τόλιου, 15/12/2017

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ (Γ’ Πρόγραμμα», στους δημοσιογράφους Σ.Χαρίτου – Αν.Παπασταματίου, για το θέμα των πλειστηριασμών, ο Γιάννης Τόλιος, μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ και υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «οι πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών, αποτελούν άκρως ανάλγητο μέτρο, που «παράγουν» αστέγους, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι τραπεζίτες. Ωστόσο ο ελληνικό λαός φορτώθηκε 40 δις για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και οι τράπεζες αντί να περάσουν στο δημόσιο βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών. Η λύση στα «κόκκινα δάνεια» των λαϊκών νοικοκυριών είναι μια και μοναδική. «Σεισάχθεια».!! Ταυτόχρονα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Σύνταγμα (άρθρο 21, παρ.4), προβλέπει την προστασία της κατοικίας, άρα η θεσμοθέτηση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, εκτός από «κοινωνικά» ανάλγητο μέτρο, είναι και αντισυνταγματικό.! Ταυτόχρονα η εφαρμογή «σεισάχθειας» για χρέη λαϊκών νοικοκυριών, με χαμηλό εισόδημα και περιουσία, επιβάλει την εθνικοποίηση των τραπεζών, μέτρο που θα διευκολύνει και την ευνοϊκή ρύθμιση των υπολοίπων «κόκκινων δανείων», με εξαίρεση τους «στρατηγικούς κακοπληρωτές» που πρέπει να πληρώσουν.!!

(more…)

Γ. Κασιμάτης από την Κρήτη: οι πλειστηριασμοί δεν είναι νόμιμοι!
Thursday
14/12/2017
01:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεώρ. Κασιμάτης
1

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, την Δευτέρα 11/12/2017, η εκδήλωση – ομιλία που διοργάνωσε το Σωματείο Αλληλοβοηθείας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ), με θέμα τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς και ομιλητές τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Γεώργιο Κασιμάτη και τον Ηλία Αλεξανδρή, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ και μέλος της πρωτοβουλίας «Δρόμος Ανοιχτός».

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητήριου Ρεθύμνου, ξεκίνησε στις 19:15 με την ομιλία του Καθηγητή Γ. Κασιμάτη που ανέπτυξε λεπτομερώς όλο το παράνομο πλαίσιο, βάσει του οποίου οι ξένοι επικυρίαρχοι επέβαλαν ιδιότυπο καθεστώς κατοχής στην πατρίδα μας, με πρόσχημα το άδικο, παράνομο και τεχνητά διογκωμένο χρέος.

Χαρακτηριστικά, ο καθηγητής ανέφερε: «Δεν υπάρχει διεθνής κανόνας δικαίου και άρθρου του Ελληνικού Συντάγματος που να μην έχουν παραβιάσει» για να προσθέσει στην συνέχεια «γι’ αυτό άλλωστε και το ΔΝΤ αλλά και οι Ευρωπαίοι έχουν απαγορεύσει στις διαπραγματεύσεις τους με την κυβέρνηση να θέσει ζήτημα νομιμότητας, ενώ στο ίδιο το καταστατικό του ΔΝΤ προβλέπεται ότι αυτό δεν θα παρέχει βοήθεια στις περιπτώσεις όπου από τον αποδέκτη γίνεται επίκληση της νομιμότητας».

Ειδικότερα για το θέμα των πλειστηριασμών (ηλεκτρονικών και μη) υπό τις παρούσες συνθήκες, ο καθηγητής Γ. Κασιμάτης ανέφερε ότι έχουν παραβιασθεί όλες οι αρχές νομιμότητας και εγκυρότητας της διαδικασίας με πρώτη αυτή της δημοσιότητας, ενώ με μια σειρά αλλαγών στο δικονομικό σύστημα της χώρας και με τα μνημονιακά νομοσχέδια έχουν αφαιρεθεί ουσιαστικά από τους πολίτες οι δυνατότητες άσκησης όλων τα ένδικων μέσων άμυνας και προστασίας απέναντι στην επίθεση αρπαγής της περιουσίας τους, που πλέον φτάνει ακόμα και σε αυτή την πρώτη κατοικία τους.
(more…)

Πλειστηριασμοί: Η χώρα και πάλι σε λάθος δρόμο
Wednesday
13/12/2017
23:09 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κώσ. Λαπαβίτσας
0

Των Κώστα Λαπαβίτσα & Γιώργου Διαγουρτά, Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Η πίεση που δέχεται η κυβέρνηση από τους δανειστές και τις τράπεζες για να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί είναι τεράστια. Ο χώρος για ελιγμούς είναι ελάχιστος και η κυβέρνηση θα πιει το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους. Δυστυχώς τα αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία θα είναι βαθιά αρνητικά. Η χώρα βαδίζει και πάλι σε λάθος δρόμο.

Βαθιά και δομική τραπεζική αδυναμία

Η πίεση που δέχεται η κυβέρνηση από τους δανειστές και τις τράπεζες για να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί είναι τεράστια. Ο χώρος για ελιγμούς είναι ελάχιστος και η κυβέρνηση θα πιεί το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους. Δυστυχώς τα αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία θα είναι βαθιά αρνητικά. Η χώρα βαδίζει και πάλι σε λάθος δρόμο.

Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας δείχνουν ότι τον Ιούνιο του 2017 οι ελληνικές τράπεζες είχαν συνολικά 45% του ενεργητικού τους σε προβληματική κατάσταση. Είναι τα λεγόμενα Μη Εξυπηρετούμενα Ανοίγματα (ΜΕΑ) που είτε δεν εξυπηρετούνται καθόλου, είτε η εξυπηρέτησή τους είναι εξαιρετικά επισφαλής. Πρόκειται για εξωπραγματικό μέγεθος. Δεν υπάρχει τραπεζικό σύστημα παγκοσμίως το οποίο να μπορεί να λειτουργήσει κανονικά με μια τέτοια τρύπα στον ισολογισμό του.

Η κεφαλαιακή επάρκεια των ελληνικών τραπεζών εμφανίζεται ισχυρή, αλλά τα φαινόμενα απατούν. Ο κίνδυνος εσπευσμένης ανακεφαλαιοποίησης λόγω των προβληματικών δανείων ελλοχεύει. Στα προβληματικά δάνεια πρέπει να προστεθεί και η μεγάλη έλλειψη ρευστότητας, δεδομένου ότι οι τράπεζες έχουν χάσει περίπου τις μισές τους καταθέσεις από την αρχή της κρίσης.

(more…)

«Καζινο-καπιταλισμός»: Το ανώτατο στάδιο της «Αριστεράς»!
Tuesday
12/12/2017
06:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλέξ. Μητρόπουλος
0

του Αλέξη Π. Μητρόπουλου,       1/12/2017

 

«Καζινο-καπιταλισμός»: Το ανώτατο στάδιο της «Αριστεράς»!

Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

με ρευστοποίηση της περιουσίας του λαού!

Εδώ και δέκα περίπου χρόνια, από το ξέσπασμα της κρίσης των τιτλοποιημένων και εμπορευματοποιημένων στον «καζινο-καπιταλισμό» δανειακών συμβολαίων κατοικίας στις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Πορτογαλία κ.α., οι τράπεζες διαρκώς κεφαλαιοποιούνται με δάνεια των κρατών, που επιρρίπτονται στους πολίτες τους. Έτσι, πλην της αποστέρησης της ευημερίας από τις σημερινές γενιές, υπονομεύεται και το μέλλον των επερχομένων.

Στην πατρίδα μας οι τράπεζες δεν χρεοκόπησαν από τα δάνεια των νοικοκυριών που ήταν κυρίως στεγαστικά, αφού, ακόμη και ο φτωχότερος Έλληνας προτιμούσε να στερηθεί το φαγητό και τα καθημερινά χρειώδη παρά να καθυστερήσει τη δόση τού στεγαστικού του δανείου. Γι’αυτό άλλωστε, όπως είχε αποδείξει με αδιάσειστα στοιχεία στην αρχή της κρίσης και ο αείμνηστος φίλος μας καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος, τα ελληνικά νοικοκυριά θεωρούνταν -από δανειακής άποψης- τα πιο συνεπή σε όλη την Ευρώπη και από τα συνεπέστερα στον κόσμο.

Όλες οι στατιστικές εξάλλου αποδείκνυαν ότι το χρέος των ελληνικών νοικοκυριών, ως ποσοστό του ΑΕΠ, ήταν το μικρότερο στην ΕΕ. Η συνέχεια είναι σε όλους γνωστή και δεν μπορεί να αλλάξει από την (πολύ ευρηματική μεν αλλά και παραπλανητική συνάμα) μνημονιακή εφευρετικότητα σε καινοφανείς όρους αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών.

(more…)

Χριστούγεννα Περισυλλογής
Monday
11/12/2017
18:25 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Χριστούγεννα 2017,   Χριστούγεννα Περισυλλογής

Λουκ. 16,13        Οὐδεὶς οἰκέτης δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.

Λουκ. 16,13           Κανένας υπηρέτης δεν ημπορεί να υπηρετή συγρόνως δύο κυρίους. Διότι ή θα μισήση τον ένα και θα αγαπήση τον άλλον, ή θα προσκολληθή στον ένα και θα καταφρονήση τον άλλον. Δεν είναι δυνατόν να είσθε συγχρόνως δούλοι του Θεού και του μαμωνά”.

«Μακάριόν ἐστι μᾶλλον διδόναι ἢ λαμβάνειν» (Πραξ. Κ´, 35).

Νέα εποχή για ΕΕ, με Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο
Sunday
10/12/2017
23:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Λεων. Βατικιώτης
0

Του Λεωνίδα Βατικιώτη – 10/12/2017

Μια καινούργια αρχή στα εσωτερικά πράγματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο της ευρωζώνης σηματοδοτεί ο «Οδικός Χάρτης» που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Δύο είναι οι σημαντικότερες προτάσεις που συμπεριλαμβάνει, ως εξειδίκευση των όσων έχουν ήδη προταθεί (π.χ. με την έκθεση των 5 προέδρων το 2015) και αποφασισθεί (π.χ. για την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης τον Μάιο του 2017), με χρονικό ορίζοντα μόλις το 2018. Συγκεκριμένα, ο μετασχηματισμός του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας σε Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο και ο διορισμός ευρωπαίου υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, ο οποίος θα συνδυάζει τα καθήκοντα του επιτρόπου Οικονομίας και του προέδρου του Συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης (Γιούρογκρουπ).

(more…)

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα
Wednesday
06/12/2017
13:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Βενετία Κάτζια
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R : Αναρτούμε την συγκεκριμένη Εξώδικη Ανοιχτή Πρόσκληση της ερευνήτριας κας Βενετίας Κάτζια καθώς η ιστοσελίδα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια έρευνας που τείνει στην αναζήτηση της αλήθειας.

Βενετία Κάντζια, Αθήνα, 4.12.2017

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, καθώς και προς την ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και την ΈΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του κυρίου Ερντογάν στην Αθήνα, καλείστε άπαντα τα μέλη της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, της ΒΟΥΛΗΣ, καθώς και οι επικεφαλής ΥΠΟΥΡΓΟΙ των δύο ως άνω ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, όπως απαντήσετε στα κάτωθι ερωτήματα και όπως διασαφηνίσετε τη θέση σας με επίσημα τεκμήρια σε αυτά που ερωτάσθε.

Ως Ελληνίδα πολίτης και μέλος του Γηγενούς και Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, σας καλώ όπως τοποθετηθείτε δημόσια, αν ως Κυβέρνηση, Βουλή, και Υπουργεία:

1.   ενεργείτε υπέρ του Κυρίαρχου Λαού, του Έθνους και της Πατρίδας, με βάση πάντα τα Εθνικά συμφέροντα και δίκαια, που έχετε ορκισθεί να υπερασπίζεστε αλλά και για τα οποία σας εμπιστεύτηκε με την ιερή του ψήφο για το αξίωμα που κατέχετε, ο Ελληνικός Κυρίαρχος Λαός;

2.   ή ενεργείτε και πράττετε ερήμην, εν κρυπτώ και εν απουσία αυτού του Κυρίαρχου Λαού και εργοδότη σας, ως «ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ / ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ», καταχωρημένες στον ειδικό σχετικό κατάλογο «ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ»; ως ακολούθως:

(more…)

Φως Στο Σκοτάδι
Tuesday
05/12/2017
01:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Τα αντιμνημονιακά σχήματα, όπως και αν αυτά αυτοπροσδιορίζονται (κόμματα, κινήματα, δίκτυα, κ.ά.) οφείλουν την επιθετική αξιοποίηση (πόσο ξεπεσμός για την Ελλάδα του 2017 να πρέπει να αξιοποιούμε τα προφανή) της παραβίασης του όρκου καθήκοντος, έχοντας και τα εδώ (άρθρο) κρίσιμα για τον απελευθερωτικό αγώνα παραδείγματα τήρησης του όρκου καθήκοντος.

Του Αντώνη Παπαντωνίου, 2. Δεκ. 2017

Γνωστό είναι ότι για περισσότερα από επτά χρόνια που στην Πατρίδα μας επικρατεί η ΚΑΤΟΧΗ εκείνο που αναζητούμε είναι ένα φώς, έστω και ένα φωτάκι, που να μας δίνει το συναίσθημα ότι υπάρχουμε σαν Άνθρωποι που έχουμε δικαιώματα στη Ζωή.

Όμως για να έχουμε αυτά τα Ανθρώπινα δικαιώματα θα πρέπει να τα αναζητήσουμε και να αποφασίσουμε να τα διεκδικήσουμε και τελικά να τα επιβάλλουμε. Κανείς δεν πρόκειται να μας τα αποδώσει και μάλιστα κανείς από εκείνους που με τη βία μας τα αφαίρεσαν και που εξακολουθούν να μας φέρονται σαν να είμαστε αναλώσιμα αντικείμενα και όχι Άνθρωποι με δικαιώματα, αλλά μόνον με υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις που σηματοδοτούν τη σχέση Κυρίαρχου προς Δούλο.

Τη σχέση αυτή ήρθαν να αμφισβητήσουν στην πράξη δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας Υπολοχαγός και ένας Αρχιλοχίας του Ελληνικού,ακόμα, Στρατού όταν αρνήθηκαν να αναλάβουν Υπηρεσία στα γνωστά σύγχρονα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Ανθρώπινων ψυχών , τα περίφημα και γνωστά με την Κωδική ονομασία «HOT SPOT»!

(more…)

Πως η εξουσία κάνει τους Πολίτες συνεργούς στα εγκλήματα της ;
Sunday
03/12/2017
20:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ιωάν. Μασσέλος
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R.: Το κείμενο γράφτηκε τον Νοέμ. 2016 από τον αείμνηστο σήμερα Ιωάννη Μασσέλο. Αναρτάται διότι περιλαμβάνει κρίσιμα δικονομικά ντοκουμέντα και σαν τέτοια πρέπει να τα γνωρίζουν όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις.”

 

Από Μασσέλος Ν. Ιωάννης – 13/11/2016

Το αιώνιο πρόβλημα, … η εξουσία !!!

Το άρθρο αυτό αποτελεί προειδοποίηση και πηγή γνώσης προς τους σκεπτόμενους Έλληνες Πολίτες, μια και αναφέρεται στα επίκαιρα γεγονότα των καιρών που διαδραματίζονται στον Ελληνικό χώρο … Το αιώνιο πρόβλημα, … η εξουσία !!!

1. Τι αληθινά έχει συμβεί στην Ελλάδα σήμερα

Είναι πλέον πασιφανές ότι οι Έλληνες Πολίτες δέχονται μια άνευ προηγουμένου επίθεση ολοκληρωτικού αφανισμού τους, από απάτριδες ιδιοτελείς και δοσίλογους.

Το πολιτικό καθεστώς, σε συνεργασία με τους τραπεζίτες (αλλά και με άλλους επίορκους και «πρόθυμους») διέλυσε κυριολεκτικά την Εθνική και Ιδιωτική οικονομία. Επιβάλλει στους Πολίτες συνθήκες διαβίωσης που ισοδυναμούν με γενοκτονία, εξ’ ου και οι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που αυτοκτονούν.

Οι συστημικές τράπεζες με την υπεξαίρεση τουλάχιστον 233 δις ευρώ Δημοσίου χρήματος, με κακουργηματικό δόλο και πρόθεση, κατ’ εξακολούθηση, καθώς και με τη συνέργεια (τουλάχιστον αν μη τι άλλο, … δια «παραλείψεων») του πολιτικού προσωπικού, αφάνισαν την Εθνική οικονομία για να αρπάξουν τη Δημόσια και την Ιδιωτική περιουσία.

Το οικονομικό έγκλημα που αποκαλύφθηκε από τις αρχές του 2012 στο Πανελλήνιο, με την από 09.02.2012, κατάθεση μήνυσης Ιδρυτικού μέλους του πολιτικού φορέα «Δ.ΕΝ.» και του φορέα Διεκδίκησης Δικαίου και Ανθρωπίνων Αξιών «Ελευθερία» είναι η μεγαλύτερη απάτη (ΠΚ 386) όλων των εποχών.!!!

Η μήνυση βρίσκεται στο μέγα «χωνευτήριο» της Βουλής (Αρ. Πρωτ. Οικ. 81027/ 14-10-2014) καταχωνιασμένη, διότι Δ.ΕΝ υπάρχει ακόμη η συλλογικότητα που θα έφερνε προ των ευθυνών τους 300 ανάξιους εκπροσώπους του Λαού στο Κοινοβούλιο.
Η δικογραφία που οι 300 της Βουλής συγκαλύπτουν και προκλητικά αγνοούν, βασίζεται αποκλειστικά σε
δημόσια επίσημα έγγραφα και ως εκ τούτου αδιαμφισβήτητα, οπότε είναι βέβαιο ότι όταν οι Πολίτες το αποφασίσουν, οι υπεύθυνοι του αφανισμού της οικονομίας θα δικαστούν, αφού τα Εθνικά εγκλήματα, οι γενοκτονίες και η εσχάτη προδοσία, είναι αδικήματα που ΔΕΝ παραγράφονται … !!!

(more…)

123..