ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΤΑΞΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ
Friday
11/06/2021
01:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
3

 

 

 

 

G-M-R, 1 Ιουνίου 2021

 

 

 

ΤΑΞΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

Ο Λαός φταίει που ΔΕΝ…;;;,    ή     Συγκρότηση ενός Ιστορικού Μπλοκ Ανατροπής;;;

 

 

Ο Λαός φταίει που ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ και οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ (“δεν γίνεται αυτό-δεν γίνεται το άλλο-δεν γίνεται εκείνο-δεν χρειάζεται επιχειρησιακό σχέδιο”, “δεν ξέρω”, “δεν μπορώ”, “κάηκα από τον χυλό φυσάω και το γιαούρτι”, “δεν θέλω συνέργεια βρε αδελφέ”) για την (σύμφωνα και με τον Α.Γκράμσι όπως βλέπετε στην δεύτερη πιο κάτω παράγραφο) Συγκρότηση ενός Ιστορικού Μπλοκ Ανατροπής;;;

 

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να τιμήσουμε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ την μνήμη του Ορέστη Κολοζώφ, με του οποίου την άποψη (που ακούσαμε σε ραδιοφωνική εκπομπή προ εικοσαετίας και πλέον), «να αξιοποιούμε όλα τα μετερίζια του αστικού κράτους», συμφωνήσαμε δια βίου ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ. Επιπλέον, συμφωνήσαμε μετά από ωριαία συζήτηση (τα τελευταία χρόνια που εργαζόταν στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό), να συν-αξιοποιήσουμε αυτή την άποψη τριπλοσυνδυασμένα (συνδικαλιστικά-νομικά-πολιτικά ΒΛΕΠΕΤΕ *) σε ταξικά ζητήματα, με την συνεργασία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (Δ.Σ). Άλλες όμως οι βουλές της «Δ.Σ.» μέσω του φίλου, επικεφαλής τότε αυτού του σχήματος Δ.Κ., «Α έτσι είπε ο Ορέστης;”. Να σημειώσουμε πως αυτό το σχήμα είχε καλές ενέργειες ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, όπως επίσκεψη σε χώρο κορυφαίας πολυεθνικής και παρέμβαση στην ΑΠΔ επί προεδρίας Κωνσταντίνου Δαφέρμου (Πρόεδρος ΑΠΔ 24/7/1997-13/2/2003). Αυτές οι καλές ενέργειες ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΣΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΑΝ, και αυτή η ΟΛΙΓΩΡΙΑ οφείλετο (και ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ) κατά την γνώμη μας, στο «μην τυχόν και αποδειχθεί επιτυχής κάποιος αγώνας μέσα σε καπιταλιστικά πλαίσια» και περί αυτού του «αριστερού ιδεολογήματος» έχουμε και άλλα σχετικά δείγματα και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Κυρίως, ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ η αριστερή ΕΝΟΧΛΗΣΗ ενώπιον:

A)   Του Υπουργείου Εργασίας

Β)   Των ελεγκτικών μηχανισμών κατά του ΣΕΠΕ που ΠΛΕΟΝ μετασχηματίζεται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ σε Ανεξάρτητη Αρχή (Καταργείται η Επιθεώρηση Εργασίας (ΣΕΠΕ) – Τι θα την αντικαταστήσει) στα πλαίσια της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΣΤΗΡΙΞΗ (ΣΕΠΕ ως παράρτημα του Υπουργείου Εργασίας) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ της ΕΓΓΕΝΟΥΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ (ενδεικτικά: “Η συγκατάθεση των υποκειμένων των δεδομένων στο πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ελεύθερη λόγω της εγγενούς ανισότητας των μερών.”, από τον σύνδεσμο της ΑΠΔ Παραβίαση αρχών επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εργαζομένων από εργοδότρια εταιρία ) μέχρι χθες αναγνωρισμένης και από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

Γ)   Της Ηγεσία Δικαιοσύνης (η οποία συγκαλύπτει τις από έδρας & βουλευμάτων της Τακτικής Δικαιοσύνης, αθωώσεις για εργοδοτικά αδικήματα και δολοφονίες αρχικών Εισαγγελικών Κατηγορητηρίων).

 

 

Σε συνέχεια της ταξικής, κατά της καπιταλιστικής επικυριαρχίας εμπλοκής μας, επεκτείναμε με ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ και συνδέσαμε οργανικά, ΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ και ΤΑΞΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΑΞΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. Συνδέσαμε αυτό το κατά Ορέστη Κολοζώφ, «να αξιοποιούμε όλα τα μετερίζια του αστικού κράτους», σε εθνικοπατριωτικό κατά ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ επίπεδο, ΜΕ ΣΥΝ-ΟΔΗΓΟ τον Α. ΓΚΡΑΜΣΙ, «Εντέλει, η πάλη για την ηγεμονία δεν είναι απλά και μόνο πάλη ιδεών ενάντια σε ιδέες, αλλά η διαδικασία συγκρότησης ενός ιστορικού μπλοκ ανατροπής μέσα από τις πολλαπλές εμπειρίες της ταξικής πάλης σε όλα τα επίπεδα, από τη στοιχειακή οικονομική πάλη μέχρι τον πολιτικό, ιδεολογικό, πολιτιστικό αγώνα.», (https://greek-market-research.com/clink/i-igemonia-ston-gkramsi/) και με εμπνευστή τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, “Ο Ρήγας επεδίωξε συνειδητά την ταύτιση των ιδεών με τα έργα. Ως αυθεντικός επαναστάτης ήταν σε θέση να κατανοήσει ότι ο ριζοσπαστισμός του θα ήταν έννοια χωρίς περιεχόμενο αν δεν ακολουθούσε την οδυνηρή, αλλά και μοναδική οδό επιβεβαίωσής του, την οδό της άμεσης δράσης. Αυτή η κριτικά θεμελιωμένη βούληση για την αναγκαιότητα ταύτισης λόγου και έργου εκφράστηκε με υποδειγματική συνέπεια και καθαγιάστηκε με το αίμα του, δίνοντάς του ένα διαρκές προβάδισμα στο να είναι ένας από τους λίγους εκείνους Νεοέλληνες, που το έργο τους το έκαναν επαναστατική πράξη.” ( https://greek-market-research.com/clink/rigas-o-pateras-tis-ellinikis-anexartisias/ ).

Αποτανθήκαμε όπου διαπιστώσαμε καλή και επιστημονική θέληση. Όπως δε, θα δείτε μετά το παρακάτω σχήμα,

– επισημαίνουμε, τα κοινά σημεία («συγκρότησης ενός ιστορικού μπλοκ ανατροπής»),

προτείνουμε ΚΑΙ τις, «γιατί ΟΧΙ και αυτές τις «ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ» συμπληρώσεις;»,

– τέλος, επισημαίνουμε τις ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ (συνήθως κομματικές) ως και τις εκ των έσω προδοσίες. Θα ήταν παράλειψη αν δεν συμπληρώναμε, με τα πιο ενδεικτικά παραδείγματα, βλέπετε στο 9 στο τέλος την ΠΛΗΡΗ (οργανωτική-πνευματική-εξαπλωτική-εμβαθυντική) ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ/ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ “ΜΕΤΑ”ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

(*) – στο τέλος της ανάρτησης ακολουθεί το πιο κάτω εικονιζόμενο παραστατικό σχήμα με το κείμενο που το συνόδευε, έτσι όπως κατατέθηκε εντός δικογραφιών για ποινικά εργοδοτικά αδικήματα.

 

ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ / ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ξεκινώντας από τον κοινωνικό χώρο εργασίας, την επιχείρηση, την θέση και τη σχέση εργαζομένων – εργοδοτών

(Στην Ελλάδα βάσει και των νόμων , 1264/82, 1767/1988, 1876/1990, νόμων ΥΑΕ κλπ.).

Στον πιο πάνω πίνακα, όπου αστερίσκος(*) απαιτείται συναπόφαση με το επιχειρησιακό σωματείο ή (ελλείψει ε.σ.) με το συμβούλιο εργαζομένων

1.   Συζήτηση μεταξύ συνδικαλιστή της αριστεράς και διανοούμενου της αριστεράς

Αριστερός συνδικαλιστής:

Ψάχνοντας κάτι συγκεκριμένο για το “αλήθεια είναι το άθροισμα των σχετικών αληθειών”, διάβασα το κείμενό σου …(σημ. GMR: το διαγράφουμε για την διατήρηση της ανωνυμίας αυτής της επικοινωνίας).

Νομίζω πως η ιστοσελίδα σου είναι πολύ χρήσιμη για όσους αναζητούν στέρεη βάση σε φιλοσοφικά θέματα και ΠΙΟ ΠΟΛΥ σε αντιμετώπιση ΒΑΣΕΙ ΑΡΧΩΝ των σύγχρονων(από το 2010) δόλιων παραπλανήσεων(=ποινικό αδίκημα) και εγκλημάτων σε ζητήματα Χρεοκρατίας/Εσωτερικής Υποτίμησης-Εξωθεν Εξάρτησης ακόμα και επί μετα-αλήθειας, μετα-δημοκρατίας, δικαιωματισμού=υποκατάστατο των δικαιωμάτων του ανθρώπου και ενίσχυση του καπιταλιστικού διαίρει και βασίλευε.

Επίσης, η ιστοσελίδα σου είναι χρήσιμη σε όσους επιθυμούν να κολυμπήσουν στα βαθιά (βαθύτατα) νερά, της στοιχειωδώς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ(1) ΕΜΠΛΟΚΗΣ [πάντα τριπλοσυνδυασμένης σύμφωνα με τον δικηγόρο/αλληλέγγυο εργαζομένων Κώστα Διάκο, “Το συνδικαλιστικό (αγωνιστικό)-το νομικό-το πολιτικό, πάνε μαζί!“, για να θυμηθούμε και την τριπλοσυνδυασμένη στάση του Δημητρώφ, κατηγορουμένου για εμπρησμό του Ράϊχσταγκ], για το ζήτημα της αναβάθμισης των προ του 2010 μεθόδων εσωτερικής υποτίμησης (ενοικίαση εργαζομενων εργοδοτική δόλια παραπλάνηση, εξαγορές, εκβιασμοί, αντίποινα-καταστολή, ανακάτεμα στα εσωτερικά σωματείων, κλπ & υποτυπώδης ως φιλεργοδοτική η στάση ελεγκτικών μηχανισμών-ηγεσίας Δικαιοσύνης), σε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ με τις ίδιες μεθόδους (δόλια παραπλάνηση ως καταστολή και εδώ διαθέτω τα νομικά γερά όπλα για τον επαναστατικό διχως πυροβόλα όπλα τρόπο αντιμετώπισης αυτής της καταστολής, δες και απάντηση σου σε συζήτηση για την “υποταγή Φλωράκη” με υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης μη προσβολής του πολιτεύματος).

Αν έχεις λίγο χρόνο περίπου πέντε λεπτά το πολύ από πλευράς μου, μπορούμε εφ’ όσον θέλεις, να διερευνήσουμε αν τα παραπάνω ανταποκρίνονται σε κατ’ αρχήν κοινό ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, κατόπιν ενδεχομένως σε συνέργειες, οπότε και μου απαντάς.

 

Αριστερός διανοούμενος:

Σ’ ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ όσο μπορώ με τις μικρές μου δυνάμεις. Και είναι ελπιδοφόρο ότι σ’ αυτή εδώ τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον για τέτοια θέματα. Το αστικό-καπιταλιστικό σύστημα όσο κι αν προσπαθεί δεν πρόκειται ποτέ να αλώσει τη σκέψη/ συνείδηση του συνόλου των πολιτών. Πάντα θα υπάρχουν μικρές ή μεγάλες αντιστάσεις.

Αναφορικά με το Δίκαιο: Θέση του μαρξισμού είναι ότι αυτό αντανακλά πάντα τις οικονομικές σχέσεις του εκάστοτε κοινωνικο-οικονομικού σχηματισμού -στην προκειμένη περίπτωση του καπιταλισμού. Η ανισότητα ξεκινά ήδη -όπως έδειξε ο Μαρξ στο «Κεφάλαιο»- αφότου ο εργάτης κλείνει συμφωνία με τον κεφαλαιοκράτη για να εργαστεί. Η εκμετάλλευση -με τη μορφή της υπεραξίας- ξεκινά ήδη από την πρώτη μέρα. Αν αναζητήσει κανείς σε βάθος -και όχι επιφανειακά- τις ρίζες της ανισότιμης ανταλλαγής, της πείνας, της εξαθλίωσης των εργαζομένων, των πολέμων (τουλάχιστον των περισσότερων), της κλιματικής κρίσης, της υποταγής των μικρών κρατών στα ισχυρότερα κ.ο.κ., θα καταλήξει πάντα στο ζήτημα της οικονομίας. Η μαρξιστική φιλοσοφία αποτελεί εδώ το εργαλείο εκείνο (αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι), που βοηθά στην ορθή ερμηνεία του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα -και κυρίως- στην αλλαγή του, φυσικά για όποιον την κατέχει.

Συμπέρασμα: Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο όταν το σύστημα τούτο ανατραπεί. Και όταν κάνω λόγο για ανατροπή δεν εννοώ σώνει και καλά με ένοπλο δρόμο. Σημαίνει αυτό ότι όλες οι άλλες ενέργειες είναι μάταιες; Ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε έστω και μικρές κατακτήσεις; Ασφαλώς και όχι! Όμως οι κατακτήσεις αυτές, όσο διάστημα κυριαρχεί ο καπιταλισμός, μπορεί μέσω των κομμάτων του που τον αντιπροσωπεύουν, όταν αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων υπέρ τους, να τις αφαιρούν και να αρχίζουμε ξανά από την αρχή. Μέχρι πότε; Και ως προσωπικό βίωμα: Με την πολιτική ασχολούμαι 45 χρόνια, αλλαγές έζησα πολλές, αλλαγή όμως δεν είδα.

Διάβασα επίσης κάποια πράγματα για τις προσπάθειές σου που αφορούν στο ζήτημα της «συνενοχής στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας». Αξιέπαινη προσπάθεια, το αποτέλεσμά της όμως θα είναι μηδενικό, δε θα ‘θελα να σ’ απογοητεύσω, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.  Όπως έλεγε ο Μπρεχτ, η Δικαιοσύνη είναι μια γάτα στο σακί. Όταν τα αστικά κόμματα στο σύνολό τους ψήφισαν τα Μνημόνια, σε συνδυασμό με το ότι η ανώτατη Δικαιοσύνη διορίζεται από την εκάστοτε αστική κυβέρνηση, καθώς και ότι είναι γνωστές οι αντιλήψεις των δικαστών (οι δικαστές δεν είναι ένα σώμα αποκομμένο από την κοινωνία, αλλά αποτελούν μέρος αυτής, όπως εξάλλου και κάθε επαγγελματικός κλάδος), τότε δε μπορεί να περιμένει κανείς θετικό αποτέλεσμα. Το ότι το Σύνταγμα που τα ίδια αυτά κόμματα ψήφισαν, το τσαλαπατούν καθημερινά, και όχι μόνο στο θέμα που αφορά στα Μνημόνια, στο όνομα του ίδιου του Συντάγματος, αυτό το γνωρίζουν κι οι πέτρες. Το ζήτημα λοιπόν είναι καθαρά πολιτικό, και λύση μπορεί να δοθεί μόνο πολιτικά, δηλαδή με ανατροπή των αστικών κομμάτων εξουσίας, δηλαδή με αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων. Αυταπάτες εδώ δεν χωρούν. Το πως θα γίνει αυτό, είναι ένα θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση. Δυστυχώς, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον δεν βλέπω στον ορίζοντα μια τέτοια αλλαγή. Τα κόμματα της αριστεράς -κι εδώ δεν εντάσσω τον ΣΥΡΙΖΑ- είναι μικρά, με ελάχιστη επιρροή, κυριαρχεί ο κατακερματισμός και, κυρίως, μια σειρά εσφαλμένες θέσεις τους. Ο κόσμος της αριστεράς έχει απογοητευθεί. Σ’ αυτό συνέβαλλαν ιδιαίτερα και οι κολωτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ουσιαστικά έχει αντικαταστήσει στην πολιτική ζωή το παλιό ΠΑΣΟΚ. Αυτό που διαβλέπω είναι ότι για πολλά χρόνια θα εναλλάσσονται στην κυβερνητική εξουσία η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ίσως με κάποια άλλα μικρά κόμματα ως τσόντες. Είναι επίσης πολύ πιθανό ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν. Δε θα ‘θελα να επεκταθώ άλλο.

Τώρα, σχετικά με το θέμα της συνεργασίας, ή της συνέργειας, όπως γράφεις. Τα τελευταία χρόνια δρω αυτόνομα. Δεν είμαι μέλος κανενός κόμματος ούτε και υποστηρίζω κάποιο συγκεκριμένα. Είχα μόνο κάποιες διαδικτυακές συνεργασίες κατά καιρούς, αλλά τις διέκοψα και αυτές εντελώς, γιατί από ορισμένους υπήρξε κατάχρηση εμπιστοσύνης, ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν να με βάλουν σε καλούπια. Από κει και πέρα, αν οι αντιλήψεις που εκφράζω είναι σωστές ή όχι, αυτό ας το κρίνει το αναγνωστικό κοινό, αν και θέση του μαρξισμού είναι ότι η ορθότητά τους θα κριθεί στην πράξη. Σε ό,τι αφορά τα κείμενα που δημοσιεύω, επικεντρώνομαι κυρίως σε θεωρητικά-επιστημονικά άρθρα, γιατί εδώ ο χώρος της αριστεράς έχει και τις μεγαλύτερες αδυναμίες, αλλά και επειδή στο μεγαλύτερο μέρος της τη θεωρία την έχει γραμμένη στα παλαιά της υποδήματα. Το γνωστό μεροδούλι μεροφάι: Που έκανε διακοπές ο Μητσοτάκης, τι απάντησε ο Τσίπρας κτλ. Αυτά δεν μ’ απασχολούν άμεσα, είναι δουλειά των δημοσιογράφων. Με λίγα λόγια, η θεωρία δεν αναπτύσσεται, ενώ παράλληλα και οι λίγες προσπάθειες που υπάρχουν την καθιστούν υπηρέτρια της πολιτικής.

Θα ‘θελα να πιστεύω ότι σου έδωσα ένα γενικό περίγραμμα με απαντήσεις για ορισμένα ζητήματα που έθεσες, προχωρώντας ακόμη παραπέρα. Εν ολίγοις, προτιμώ να συνεχίσω αυτή την πορεία, τουλάχιστον για το επόμενο μέλλον.

Και πάλι σ’ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

2.  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

«Ο νέος πολιτικός φορέας Λαϊκή Ενότητα, οφείλει να αναλάβει (και θα αναλάβει!) έντονη δράση, ώστε το ζήτημα της διαγραφής του χρέους να αποτελέσει κύριο αντικείμενο της πολιτικής ατζέντας εντός και εκτός της Χώρας. Το πολιτικό δε αυτό καθήκον θα επιτελεσθεί με όλους τους νόμιμους τρόπους και σε όλα τα ενδεδειγμένα Fora.» Δέσμευση Πέτρου Μηλιαράκη-ΛΑ.Ε. Αυγούστου 2015, από τον σύνδεσμο http://greekmarketresearch.com/article/giaena-1-eyrotinimeraoimnimoniakesdesmeyseisechoynperioriseisovarataeisodimata/, υποσύνδεσμο Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ , Η ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ . Επί τη ευκαιρία, υπενθυμίζουμε την μετά βδελυγμίας απαξιωτική στάση των αγαπητών «Δεσμευμένων», απέναντι στην στάση ζωής: http://greekmarketresearch.com/clink/dadadimosiasantidebtocracypragmatognomosynis/. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ, πως τέτοιες δεσμεύσεις ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πορεύονται μακράν συνεργειών μετά του λαού, πολύ δε περισσότερο, αφού αυτές οι δεσμεύσεις έχουν ήδη καταπατηθεί, δεν επιτρέπονται ισχυρισμοί του τύπου «μόνο ο λαός φταίει, για όλα φταίει ο λαός που δεν ψηφίζει τους σωστούς πολιτικούς».

3.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!

http://greekmarketresearch.com/clink/gkontogiorgisprepeinapanefylaki/

4.  ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

http://greekmarketresearch.com/clink/gnomateysitoykathigitigeorgioykasimatiiaskisitoydikaiomatoskaitisypochreosisantistasiskatatoarthro-120-4-toysyntagmatos/ .

5.

     (α) —  Ο Ρήγας επεδίωξε συνειδητά την ταύτιση των ιδεών με τα έργα. Ως αυθεντικός επαναστάτης ήταν σε θέση να κατανοήσει ότι ο ριζοσπαστισμός του θα ήταν έννοια χωρίς περιεχόμενο αν δεν ακολουθούσε την οδυνηρή, αλλά και μοναδική οδό επιβεβαίωσής του, την οδό της άμεσης δράσης. Αυτή η κριτικά θεμελιωμένη βούληση για την αναγκαιότητα ταύτισης λόγου και έργου εκφράστηκε με υποδειγματική συνέπεια και καθαγιάστηκε με το αίμα του, δίνοντάς του ένα διαρκές προβάδισμα στο να είναι ένας από τους λίγους εκείνους Νεοέλληνες, που το έργο τους το έκαναν επαναστατική πράξη.”

Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/clink/rigasopaterastisellinikisanexartisias/ .

      (β) — Συνέντευξη Λουκά Αξελού: “Πρέπει να γίνει ανατροπή και αναδόμηση των πραγμάτων” Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/article/synenteyxiloykaaxeloyprepeinagineianatropikaianadomisitonpragmaton/ .

6.  ΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΙΕΣ Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/clink/oidiadilosieskkeantarsyasyrizamera25/

7.  ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/clink/oitimoroitonilithionepelaynoyn/ .

8.  Ο ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ “EVER” ΡΕΦΟΡΜΙΣΜΟ(2) χάριν της από κοινού υποστήριξης του μπαχαλοκουφοντινέϊκου, του επί του μεταναστευτικού δικαιωματισμού με το οικονομικοπολιτικό αζημίωτο των αριστερών ΜΚΟ και λοιπών πολιτευομένων ( http://greekmarketresearch.com/clink/papadimoyleiosdexioaischyni/ ) και φυσικά, και του «τι κι αν είναι Κατοχή» Αντί-Προσώπου Σου Κοινοβουλευτισμού. 

9.   Συμπληρώνουμε με την κυριαρχία/ηγεμονία της “ΜΕΤΑ”ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ δηλαδή της ανενόχλητης διπλοπροδοσίας, Χρεοκρατίας & Εξωθεν Εξάρτησης, έτσι όπως αυτή η κανονικότητα υπηρετείται “απ’ άκρου εις άκρον” (με τα δύο ενδεικτικότατα “απ’ άκρου εις άκρον” παραδείγματα που ακολουθούν),

      α) από το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα (ΠτΔ) https://greek-market-research.com/article/chora-i-choros-i-ellada-i-proedros-tin-thelei-choro-o-laos-chora/https://greek-market-research.com/article/sakellaropoyloy-dilosi-ntropi-gia-to-dimografiko/ και

      β)  έως το άλλο άκρο, όπου αυτή η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ενσωματώνεται κανονικά στο πνευματικό (ουσιαστικότατα δε, σε αυτο της πολιτικής ΥΠΟΤΑΓΉΣ) είναι (ακολουθεί το παράδειγμα: https://greek-market-research.com/article/i-ellada-diethnes-kentro-anthropistikon-spoydon-mia-protasi/ ) ανθρώπων του πνεύματος, που συχνά αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι στρέφονται ΕΝΑΝΤΙΟΝ και της ΠτΔ ακόμα (αυτό το αξιοποιούμε δεόντως, φευ μοναχοί), βαρέως καταγγελτικά https://greek-market-research.com/clink/to-eniaio-komma-toy-egklimatos/https://greek-market-research.com/article/o-a-ethnikos-dikaiomatismos-tis-kyrias-proedroy/https://greek-market-research.com/article/giati-i-sakellaropoyloy-tha-eklegei-panigyrika-kati-mas-eiche-pei-gi-ayto-o-poylantzas/ κατά των πολιτειακών wiki/Κατηγορία:Πολιτειακοί_Θεσμοί_της_Ελλάδας συμπεριφορών).

 

 

—————–

[1]   Έχοντας υπ’ όψιν την αποδεκτή από το εργατικό δίκαιο θεωρία του Μαρξ για την εξελικτικη ταξική διαμόρφωση και διαφοροποίηση της κοινωνίας, με την αστική νομική παραδοχή (κατόπιν ποταμών αιματος) για την “εγγενή ανισότητα των μερών”.

 

[2] Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/clink/arischatzistefanoyatomikitromokratiadritsasthatsamore/ .  


(*) Αρχείο κειμένου word “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”

 

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.